Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ovog su pojeli jucer presingom u prvih pola sata nije znao gdje udara, u jacim utakmicama bez Kantea ne smijemo izaci na teren.

Ovog su pojeli jucer presingom u prvih pola sata nije znao gdje udara, u jacim utakmicama bez Kantea ne smijemo izaci na teren.

izasli smo protiv koki
  • 4 sedmice kasnije...

Jorginho made more tackles (5) and made more interceptions (3) than any other player on the pitch at Anfield. And he completed more take-ons than any other Chelsea player.

Mislim da su naša 3 glavna veznjaka došla na taj nivo forme da je svejedno koju dvojicu pošalje na teren i da u zavisnosti od protivnika može da bira. To nam je najuigraniji dio tima, što nije nelogično jer već treću sezonu igraju skupa, dok su se igrači na ostalim dijelovima terena mijenjali. I ono što je uigravao Lampard u odbrani, Tuchel je promijenio.

Kad je napravio vise u defanzivi od Kantea onda znaš da je bio dobar :D
Dobro se Zorz adaptirao na Tuhela. Manje ispada u odbrani, vise pasova gura ka napred, bolje se krece, brze odigrava... Radi svoj posao kako valja.
Covjek je itekako upotrebljiv protiv bunkerasa a evo pokazuje da je i protiv ozbiljnih protivnika dobra opcija. Keep going frelo bratko

#general #mashina #dominacija #passmaster

Ne kontam cemu trolanje bespotrebno. Mogu shvatit da nekog igraca ne gotivis ali da po automatizmu ga pljujes i kritikujes kako god da igra, to mi nema smisla. Ni ja ne gotivim Jorginha, ali trenutno pod Tuchelom je veoma dobar, mnogo bolje partije pruza nego pod Sarijem ili Lampardom.

Takodjer, valjda bi trebao znati da jedan igrac moze igrati ko kurac u jednom sistemu, a biti vrhunski dobar u drugom sistemu. Primjera radi, Rodri evo koji igra za City trenutno. U bilo kojoj drugoj ekipi, on bi bio igrac manje na terenu. Bio bi duplo gori nego sto ti smatras Jorginha. U Cityu je je vise nego dobar. Slicna situacija i sa Busketskom. Ok, sad je generalno oslabio, ali jasna je poenta. Isto vazi i za Jorginha. Trenutno mu odgovara sistem koji Tuchel forsira, cak sta vise mnogo hrabrije igra kako je on trener, salje mnogo vise upotrebljivih lopti i iza ledja odbrane. Nesto sto nismo vidjali kod njega nikako do sad. 

Dakle sto mu ne dati sansu da vidimo na sta ce to izgledati. Ustvari sto ga kritikovati bezveze i kad nema potrebe za tim?

Na kraju krajeva, valjda sudimo igracu po tome kako igra a ne kako se zove. 

Ma wisey je dao nekome svoj profil, ovo nije onaj tip od ranije. Nema sanse.

Od prvog wiseya si mogao nesto nauciti, a ovaj se glupira samo. Nazalost.

Sto se tice Jorginha, odlican je otkako je Tuchel trener, bas je u oravoj formi, mada meni je uvjek bio ok.
  • Autor

wisey ima 524dana na forumu  :hail:  :hail:  

pa on je pravi master

inače bi bilo dobro kad bi neko izvuko tu statistiku, kolko vidim na prvu, Irfan i ja smo tu negde, dan gore dole  :trink:

a samo me živo interesuje kako ovaj Kun ima "samo" 75dana, a čovek je svaki dan tu, majku mu, pa ostavi jednom kompjuter preko noći da radi  :hljeb:

wisey ima 524dana na forumu :hail: :hail:
pa on je pravi master

Nije to za tog smajlija sto se klanja, prije da sam za dijagnoze. 😂

Ma kun udje, izdominira i ode dizati 200 na bencu.

Elem, bila je zajebancija ovo gore fakat, dobar je djecko pod Tuchelom, pase mu sistem i igra skroz.

Igi u pravu si za sve bio, ovim putem se duboko izvinjavam.

Nije to za tog smajlija sto se klanja, prije da sam za dijagnoze.

Ma kun udje, izdominira i ode dizati 200 na bencu.

Elem, bila je zajebancija ovo gore fakat, dobar je djecko pod Tuchelom, pase mu sistem i igra skroz.

Igi u pravu si za sve bio, ovim putem se duboko izvinjavam.

Nema potrebe da se ispricavas ali je upravu Njuso sto prica.
Sjecam se prije da sam uzivao u tvojim postovima, stvarno je covjek mogao nesto nauciti. Nisam se uvijek slagao s tvojom misljenjem al sam ga uvazavao i cijenio. U zadnje vrijeme samo zajebancije, ironija, sarkazam, pljuvanje igraca pa i trenera.... ne kazem da nemas pravo na to samo meni licno nedostaje onaj stari dobri forumas Wisey.

wisey ima 524dana na forumu  :hail:  :hail:  

pa on je pravi master

inače bi bilo dobro kad bi neko izvuko tu statistiku, kolko vidim na prvu, Irfan i ja smo tu negde, dan gore dole  :trink:

a samo me živo interesuje kako ovaj Kun ima "samo" 75dana, a čovek je svaki dan tu, majku mu, pa ostavi jednom kompjuter preko noći da radi  :hljeb:

I mene zanima kako imam samo 75 dana, pa hljeb te jebo zadnjih 9 godina visim ovde, bukvalno svaki dan, pročitam ili napišem nešto. Možda sam u dva navrata bio odsutan i to je to

Kako je zaplivao ono hahahah umro sam od smijeha, kao pored stupa prođe haha koji kralj.
Solidna utakmica opet sve u svemu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.