Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

A je l vi gledate prostor oko njega ? Nigde igrača Čelsija, samo zuti dresovi. Katastrofalna kretnja bez lopte.

Bukvalno to.
Potezom izbacio 3 igraca potezom i opet nije napravio visak, to je dovoljno reci o kretnji bez lopte.

Ovako je Mikel radio, samo sto je Mikel znao i naprijed dodati.

ja ne znam jel trollas il si stvarno umislio da je mikel bio nesto vise od prosjeka. I prosjek je puno rec

A je l vi gledate prostor oko njega ? Nigde igrača Čelsija, samo zuti dresovi. Katastrofalna kretnja bez lopte.

Ne moze ni biti kad igras formaciju s 3 ofanzivna igraca, i bez centarfora.

Uvijek isto, od Lamparda, samo pomjeraju liniju idu ko vojska naprijed ali niko ne napada prostor, ovaj jadan sa loptom dribla, pati se ovi gledaju. Onaj Werner jadni i kad utrčava, pogledaju ga i vrate loptu nazad

"Look, I'll be really sincere here on Lampard. I believe, given he was a legend at the club, he skipped some steps necessary for learning before moving to a big club," Jorginho told ESPN Brasil's Resenha.
Vjerovatno najuspjesniji menadzer zadnjih 5-10 godina, Guardiola, prije preuzimanja Barcelone jedino iskustvo imao vodeci rezervnu momcad u drugoj ligi Spanije.

Nije to nikakvo pravilo, jednostavno ako znas znas. Moras imati viziju fudbala, ideju i znati to prenijeti igracima. Lampard je previse lutao, i najgore sta je uradio jeste potpuno odustajanje od prvobitnog stila koji smo igrali pocetkom njegovog mandata.

Iskustvo nekad ima ulogu, ali nije kljucno jer inace bi Murinjo i Ancelotti bili sve bolji i bolji, a ne ovako grohnuli.

Jako je dobar bio defanzivno i pomagao je zadnjoj liniji da se rješe presinga, izgubio je par lopti ali ništa strašno. Ono što sam uvidio kao problem, njegove duge lopte su netačne, ili je previsoka, preniska, preslaba, prejaka, nekako mu taj dugi pas ne štima. Ima dobru ideju ali nema realizacije.

Protok lopte u prvom poluvremenu bio je skoro pa savršen. Da ga je on kočio i usporavao drugačije bi izgledalo.

Defanzivno je bio dobar u onim segmentima u kojima i može da bude dobar. U branjenju 1 na 1 nikad neće biti dobar, ali u presjecanju dodavanja i čitanju igre je bio dobar. Ispravljao je greške drugih igrača, čak i Kantea koji je odigrao utakmicu za 10. 

Ne znam koliko je pogrešnih dodavanja imao, znam da neki ovdje to broje. Nije ni bitno, moje viđenje je da je bio i više nego dobar, ali da je ostao u sjeni Kantea koji je razvalio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.