22. april 2021.5 god. comment_313129 Ovako je Mikel radio, samo sto je Mikel znao i naprijed dodati. Prijavi
22. april 2021.5 god. comment_313132 A je l vi gledate prostor oko njega ? Nigde igrača Čelsija, samo zuti dresovi. Katastrofalna kretnja bez lopte. Bukvalno to. Potezom izbacio 3 igraca potezom i opet nije napravio visak, to je dovoljno reci o kretnji bez lopte. Prijavi
22. april 2021.5 god. comment_313134 Ovako je Mikel radio, samo sto je Mikel znao i naprijed dodati. Naprijed je dodavao samo sa gol linije Prijavi
22. april 2021.5 god. comment_313135 Ovako je Mikel radio, samo sto je Mikel znao i naprijed dodati.ja ne znam jel trollas il si stvarno umislio da je mikel bio nesto vise od prosjeka. I prosjek je puno rec Prijavi
22. april 2021.5 god. comment_313136 A je l vi gledate prostor oko njega ? Nigde igrača Čelsija, samo zuti dresovi. Katastrofalna kretnja bez lopte. Ne moze ni biti kad igras formaciju s 3 ofanzivna igraca, i bez centarfora. Prijavi
23. april 2021.5 god. comment_313149 A je l vi gledate prostor oko njega ? Nigde igrača Čelsija, samo zuti dresovi. Katastrofalna kretnja bez lopte. Uvijek isto, od Lamparda, samo pomjeraju liniju idu ko vojska naprijed ali niko ne napada prostor, ovaj jadan sa loptom dribla, pati se ovi gledaju. Onaj Werner jadni i kad utrčava, pogledaju ga i vrate loptu nazad Prijavi
23. april 2021.5 god. comment_313151 Ovako je Mikel radio, samo sto je Mikel znao i naprijed dodati. tako se to radi https://www.youtube.com/watch?v=wTZDkJ0Rs2U Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313156 "Look, I'll be really sincere here on Lampard. I believe, given he was a legend at the club, he skipped some steps necessary for learning before moving to a big club," Jorginho told ESPN Brasil's Resenha. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313159 "Look, I'll be really sincere here on Lampard. I believe, given he was a legend at the club, he skipped some steps necessary for learning before moving to a big club," Jorginho told ESPN Brasil's Resenha. U pravu je. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313163 Zidane je uspio. Lampard nije, jer mu je nesto falilo u taktickom smislu iako je bilo momenata kada je sve prelijepo izgledalo. Nadam se da ce se opet vratiti Frankie nekad u buducnosti. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313166 Vjerovatno najuspjesniji menadzer zadnjih 5-10 godina, Guardiola, prije preuzimanja Barcelone jedino iskustvo imao vodeci rezervnu momcad u drugoj ligi Spanije. Nije to nikakvo pravilo, jednostavno ako znas znas. Moras imati viziju fudbala, ideju i znati to prenijeti igracima. Lampard je previse lutao, i najgore sta je uradio jeste potpuno odustajanje od prvobitnog stila koji smo igrali pocetkom njegovog mandata. Iskustvo nekad ima ulogu, ali nije kljucno jer inace bi Murinjo i Ancelotti bili sve bolji i bolji, a ne ovako grohnuli. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313168 Kad to Jorginho kaže onda je debil, a kad kaže neko drugi ok je. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313175 Kad to Jorginho kaže onda je debil, a kad kaže neko drugi ok je. i lampard je debil na kvadrat Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313177 Po nekoj analogiji Jorginho će nam za 10 godina biti trener. Prvo će sigurno kod Sarrija da ispeće zanat. Prijavi
27. april 2021.5 god. comment_313389 Da pohvalim i pass-mastera. Odlično je odigrao, ali je ostao u sjeni Kantea koji je prešao igricu. Zajedno su pojeli taj čuveni vezni red za koji se smatra da je najjači na svijetu. Prijavi
27. april 2021.5 god. comment_313391 Meni je odigrao najvise solidno, inace kurcevo, otkriva se Chilwell, otkriva se Azpi, otkrivaju se krila, on nista ne vidi, nego vrati ili samo po strani baci pass. Nema ono nesto sto je imao Pirlo i slicni igraci koji su bukvalno trazili one igrace sto se u napadu otkrivaju da im doda. Prijavi
27. april 2021.5 god. comment_313405 Vise okomitih pasova podijeli Silva sa pozicije libera nego ovaj ko vezni igrac. Uzeli su mu par lopti na presing, sreca nije nas kostalo. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313420 Jako je dobar bio defanzivno i pomagao je zadnjoj liniji da se rješe presinga, izgubio je par lopti ali ništa strašno. Ono što sam uvidio kao problem, njegove duge lopte su netačne, ili je previsoka, preniska, preslaba, prejaka, nekako mu taj dugi pas ne štima. Ima dobru ideju ali nema realizacije. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313437 Protok lopte u prvom poluvremenu bio je skoro pa savršen. Da ga je on kočio i usporavao drugačije bi izgledalo. Defanzivno je bio dobar u onim segmentima u kojima i može da bude dobar. U branjenju 1 na 1 nikad neće biti dobar, ali u presjecanju dodavanja i čitanju igre je bio dobar. Ispravljao je greške drugih igrača, čak i Kantea koji je odigrao utakmicu za 10. Ne znam koliko je pogrešnih dodavanja imao, znam da neki ovdje to broje. Nije ni bitno, moje viđenje je da je bio i više nego dobar, ali da je ostao u sjeni Kantea koji je razvalio. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313459 Nije baš da mu brojim loša dodavanja ako na mene misliš samo mi izgleda da su mu ovi dugi pasovi malo tanki Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313469 Ne znam jesam li lud, ali meni se čini da je bolji u odbrani nego u napadu. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.