Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

Okaci statistiku macku o rep. Dok nam je u vezi glavni igrac ovakav tip igraca tu nece biti napretka.

Pa po statistici Iniesta je bio goli kurav od igraca, ima 2-3 asist i 2-3 gola citavu sezonu, a znamo svi kakav je virtuoza bio. Neki ga uporedjuju sa Busketsom, ok nisam ja ni ljubitel Biskvita, ali on je za Jorginha Zidane licno.
  • Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Rezultat tih njegovih sjajnih asistencija Key pasova kurčina je 10. mjesto :D Očajna igra i to više u napadu nego u odbrani
Kad pogledas ovo sto je diablo napisao steknes dojam da imamo nekih 12-15 bodova i da smo tu negdje u top 4

Ne igra samo Jorginho nazalost. Moja poenta svega je da nije istina za ove gluposti koje mu pripisiju.

Ne igra samo Jorginho nazalost. Moja poenta svega je da nije istina za ove gluposti koje mu pripisiju.

Ma dezurni krivac vazda tako neki igrac u timu. Ove sezone nista losiji od Kantea, koji je po navijacima idalje worldclass igrac.
Ma rinaka isto ko i Christensen, rijetko direktni krivac.Uvijek se mozes zapitat sta bi bilo da je neko brzi na njegovom mestu.
Naravno da su dezurni krivci Jorginho, Christensen i Rudiger

Na 5 gresaka Christensena i Rudigera ide 1 greska Tomoria i Zoume

Na Jorginhovih pet nevidljivih partija, bez icega osim pasova golmanu, gubljenjem pod presingom, time da ga citav protivnicki tim pretrči i sudija ide jedna loša partija Kantea i Kovačića

Et nadam se sad da ce ga nas vrli strucnjak maknuti iz ekipe jer jedinu korisnu stvar koju je radio, vise ne zna.

Nemoj tako najbolje smo igrali dok je on bio u sredini (prošle sezone nekad) ima pasova ima key pasova, oduzetih lopti i svašta nešto hehe

On bi meni imao sličnu ulogu ko Gundogan u Cityu, ulazi sa klupe, nekada počne od prve i to je to

Nemoj tako najbolje smo igrali dok je on bio u sredini (prošle sezone nekad) ima pasova ima key pasova, oduzetih lopti i svašta nešto hehe

On bi meni imao sličnu ulogu ko Gundogan u Cityu, ulazi sa klupe, nekada počne od prve i to je to

Što bi rekli ovi "profesionalni" statističari dobar mu xG xP xD

Prošlu utakmicu nije zabia penal, tako da mu ni to nije dobro :)

Ali uglavnom, Jorgihna se ne može mjeriti po asistencijama, golovima i key passovima, to mu ni nije zadaća. Svojevremeno (a i dan danas) su se i Modriću neki rugali upravo u tom smjeru da nema golova, asistencija...
Njegova primarna zadaća je iznošenje lopte i započinjanje akcija. Trebalo bi mjeriti famozne predasistencije koje je Modrić proslavio za mjeriti njegov napadački učinak.

Ipak ne izvodi, niđe veze. Karina ko i obično, gledam Werner dolazi na 40 metara od našeg gola po loptu, đe si redžista dan te jebo...

Svi u vezi izgledaju loše, i Kante i Mount a i Kovacic kada je ušao. Ali ovaj je uvijek loš, ne kužim potrebu da igra stalno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.