13. august 2020.6 god. comment_299863 Rice je napravljen od stopera defanzivni vezni, ne bi bio problem i obrnuto. Rice je sve samo ne dokazani stoper, uzmi u obzir cijenu koja bi išla iznad 50 mil eu sigurno Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299867 Zato što Rice igra DM? Ako zafali igrač može uvijek uskočiti na DMnama treba stoper koji ce igrat redovno stopera, a ne uskakat u vezu. Ako cu opet gledat rudolfa i picku na stoperu ne treba ga onda ni dovodit. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299870 Brazilsko-talijanskog pas mastera treba sutnuti svakako, nevezano hocel Rice doci ili ne. Samo sto niko nije blentav da plati toliki novac za takvog igraca, jedino je ludi Sarri mogao prodati muda pod bubrege s njim. Al taj je brod isplovio i sad alternative nema. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299910 A što Lamps želi da pravi stopera od Rajsa?Ne znam, ne ide mi to u glavu nikako. Po mom misljenju i po onome sto sam vidio on je stvoren za DMFa E sad, posto pije kafu sa Terryem, mozda oni znaju nesto vise :D Prijavi
25. august 2020.6 god. comment_300828 Mozemo li igdje utopiti ovog Sarrijevog pass mastera? Teško, možda Roma pošto imaju nove vlasnike i ako Sarri tamo zasjedne, ali to je moje pogađanje, nisam vidio nikakvu poveznicu. Ako ne, može biti koristan u rotaciji Prijavi
26. august 2020.6 god. comment_300973 Pisu na twitteru sta je s jorga? Nema ga na slikama nigdje Prijavi
26. august 2020.6 god. comment_300974 Pisu na twitteru sta je s jorga? Nema ga na slikama nigdje Oni koji su bili u Grčkoj su valjda u samoizolaciji, mount, barkley i ostala ekipa. Međutim jorginha, michyja i emersona nema nigdje a oni nisu bili. Za emersona se zna zašto, michy isto valjda traži klub, nezz što je sa ovim Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302521 https://streamja.com/P3QjQ preko TV se moglo cuti kako mu je kicma pukla znaci frajer je pao u mjestu i uspio se prevrnuti dva tri puta Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302523 Nikad u zivotu nije fulio penal za Chelsea i sada ga nadje da promasi. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302535 Promašio protiv City u finalu Liga kupa, ma ne prolazi ono protiv dobrih golmana. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302576 https://streamja.com/P3QjQ preko TV se moglo cuti kako mu je kicma pukla znaci frajer je pao u mjestu i uspio se prevrnuti dva tri puta Ovo sam ti danas poslao na grupni chat diablo, sto nisi htio da otvoris, nabijem te na kurac Steta sto je promasio, svidja mi se ovaj fazon kako suta penale ali takodjer mislim da ne treba da bude prvotimac Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302577 Zato sto ti je link isao nesto tiger.cjsfaijfa č.aggdjsioshuf Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302578 Ma ljudi Jorginho bi mogao igrati samo u sistemu koji forsira Guardiola ali i u takvom sistemu on ne bi bio od velike koristi jer u situacijama kada se izgubi lopta on je prespor da to stize a igra na takvoj poziciji. On je meni trenutnk losiji nego kad je tek dosao, vise nema ni ono sto je imao. Jednostavk prespor, niti pasa niti trke niti borbenosti. Kovacic je za njega Zidane. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302608 Nikad u zivotu nije fulio penal za Chelsea i sada ga nadje da promasi. Po meni je bolje što je sad fulio, jer opet ne bismo pobijedili. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302610 Ma ljudi Jorginho bi mogao igrati samo u sistemu koji forsira Guardiola ali i u takvom sistemu on ne bi bio od velike koristi jer u situacijama kada se izgubi lopta on je prespor da to stize a igra na takvoj poziciji. On je meni trenutnk losiji nego kad je tek dosao, vise nema ni ono sto je imao. Jednostavk prespor, niti pasa niti trke niti borbenosti. Kovacic je za njega Zidane. On mora da igra u nekom sistemu u Italiji, tamo može da se šetka. Kova mu je uzeo svaku titulu, i nekog lika koji iznosi lopte, i nekog ko ima dobar dug pas, ama baš sve. Da smo mi doveli Thiaga nijedna ekipa nam ne bi mogla presing udariti. On meni kad trči isto ko da trči u mjestu. Prijavi
21. septembar 2020.6 god. comment_302673 Sve je lošiji kao što hamco kaže, ne treba ga forsirati, previše nedostataka ima Prijavi
21. septembar 2020.6 god. comment_302680 Kad se sjetim koliko su me ljudi prozivali i napadali sto sam ovog bezveznjaka nazivao pravim imenom. Nikad ovaj klub nece boriti se za najvece domete dok ovakvi kolo vode u ekipi, i jos dobivaju kapetansku traku. Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302824 Dugo mi je na pameti, ali nisam pisao. Ovog ne mogu da smislim i ne znam šta još radi kod nas. Još zamenik kapitena. Totalno nebitan igrač Prijavi
24. septembar 2020.6 god. comment_302878 Dugo mi je na pameti, ali nisam pisao. Ovog ne mogu da smislim i ne znam šta još radi kod nas. Još zamenik kapitena. Totalno nebitan igrač Drago mi je što si se raspisao :D Što se Jorgiha tiče i ja sam za to da se uvali nekome za dobre pare Prijavi
24. septembar 2020.6 god. comment_302894 Drago mi je što si se raspisao :D Što se Jorgiha tiče i ja sam za to da se uvali nekome za dobre pare Nedostajalo mi je pisanje, tek sad vidim:D Ne znam, ne bi ga držao sekunde, lik nema nikakvu ulogu, nula bodova. Prijavi
24. septembar 2020.6 god. comment_302918 Skaj kaze da je Arsenal zainteresovan. Neka nas oslobode muka već jednom. Prijavi
24. septembar 2020.6 god. comment_302928 Moglo bi se uzeti za njega nekih 40ak miliona, Partey je bio 50 to im je skupo, dakle 40ak bi bilo ok Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303315 Ima li šanse da se ovog rešimo još ovaj prelazni rok? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.