Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

Rice je napravljen od stopera defanzivni vezni, ne bi bio problem i obrnuto.

Rice je sve samo ne dokazani stoper, uzmi u obzir cijenu koja bi išla iznad 50 mil eu sigurno
  • Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Zato što Rice igra DM? Ako zafali igrač može uvijek uskočiti na DM

nama treba stoper koji ce igrat redovno stopera, a ne uskakat u vezu. Ako cu opet gledat rudolfa i picku na stoperu ne treba ga onda ni dovodit.
Brazilsko-talijanskog pas mastera treba sutnuti svakako, nevezano hocel Rice doci ili ne. Samo sto niko nije blentav da plati toliki novac za takvog igraca, jedino je ludi Sarri mogao prodati muda pod bubrege s njim. Al taj je brod isplovio i sad alternative nema.
  • 2 sedmice kasnije...

Mozemo li igdje utopiti ovog Sarrijevog pass mastera?

Teško, možda Roma pošto imaju nove vlasnike i ako Sarri tamo zasjedne, ali to je moje pogađanje, nisam vidio nikakvu poveznicu.
Ako ne, može biti koristan u rotaciji

Pisu na twitteru sta je s jorga?
Nema ga na slikama nigdje

Oni koji su bili u Grčkoj su valjda u samoizolaciji, mount, barkley i ostala ekipa.
Međutim jorginha, michyja i emersona nema nigdje a oni nisu bili. Za emersona se zna zašto, michy isto valjda traži klub, nezz što je sa ovim
  • 4 sedmice kasnije...

https://streamja.com/P3QjQ

preko TV se moglo cuti kako mu je kicma pukla

znaci frajer je pao u mjestu i uspio se prevrnuti dva tri puta

Ovo sam ti danas poslao na grupni chat diablo, sto nisi htio da otvoris, nabijem te na kurac

Steta sto je promasio, svidja mi se ovaj fazon kako suta penale ali takodjer mislim da ne treba da bude prvotimac

Ma ljudi Jorginho bi mogao igrati samo u sistemu koji forsira Guardiola ali i u takvom sistemu on ne bi bio od velike koristi jer u situacijama kada se izgubi lopta on je prespor da to stize a igra na takvoj poziciji. On je meni trenutnk losiji nego kad je tek dosao, vise nema ni ono sto je imao. Jednostavk prespor, niti pasa niti trke niti borbenosti.

Kovacic je za njega Zidane.

Ma ljudi Jorginho bi mogao igrati samo u sistemu koji forsira Guardiola ali i u takvom sistemu on ne bi bio od velike koristi jer u situacijama kada se izgubi lopta on je prespor da to stize a igra na takvoj poziciji. On je meni trenutnk losiji nego kad je tek dosao, vise nema ni ono sto je imao. Jednostavk prespor, niti pasa niti trke niti borbenosti.

Kovacic je za njega Zidane.

On mora da igra u nekom sistemu u Italiji, tamo može da se šetka. Kova mu je uzeo svaku titulu, i nekog lika koji iznosi lopte, i nekog ko ima dobar dug pas, ama baš sve. Da smo mi doveli Thiaga nijedna ekipa nam ne bi mogla presing udariti. On meni kad trči isto ko da trči u mjestu. 

Kad se sjetim koliko su me ljudi prozivali i napadali sto sam ovog bezveznjaka nazivao pravim imenom.

Nikad ovaj klub nece boriti se za najvece domete dok ovakvi kolo vode u ekipi, i jos dobivaju kapetansku traku.
Dugo mi je na pameti, ali nisam pisao. Ovog ne mogu da smislim i ne znam šta još radi kod nas. Još zamenik kapitena. Totalno nebitan igrač

Drago mi je što si se raspisao :D Što se Jorgiha tiče i ja sam za to da se uvali nekome za dobre pare

Nedostajalo mi je pisanje, tek sad vidim:D

Ne znam, ne bi ga držao sekunde, lik nema nikakvu ulogu, nula bodova.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.