4. oktobar 2020.6 god. comment_303878 Zato i kazem, mozda bi i mogao igrati kod Guardiole ali i tu je upitno jer ipak on nije level Busketsa. Pogotovo sto pored sebe nema madjionicare u vidu Inieste i Xavia. Da se razumijemi, nije Jorginho los igrac, ali trenutno nije ono sto nam treba. Barem ne u ovom trenutku kada je prvih 11 u pitanju. Mozda za klupe, da udje u drugom poluvremenu kada vodimo, da stane na loptu i slicno. Ne vidim ga nikako drugacije. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303887 Nije da sam fan jorginha al ni kante mi ne igra nista posebno u zadnje vrijeme Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303896 Meni je glupo bilo što je uzeo kod 3:0 da šuta penal, volio bih da je on sam uzeo loptu, dao je Abrahamu ili Werneru, prije svega Timo je zaslužio da zabije, treba napadačima golova, Jorginho ionako nece imati preko 5 golova u sezoni Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303931 Imat će preko 10 kako je krenulo, nikad sudije nisu bile lakše na penalima, a ovaj kad god igra mi penal dobijemo. Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304003 Vise se nekako Arsenal spominje. PSG otpada, doveli na posudbu danila pereiru. Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304479 Vala ove sezone izgleda vrh, nevezano za penale, bas fino igra osim onog jednog meca. Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304481 Ma igra vraga... Doveden da pomogne ekipi da se rijesi protivnickog presinga, a sve sto zna pod pritiskom ukopat prvog do sebe.Dobro zapamti kad ce opet izbaciti onako Wernera.. Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304511 Ne znam kada ce, ali da igra kako treba i vise od toga je istina. Normalno je da moze vec iduci mec zasrati, ali to je moguce i za svakog drugog igraca. Uglavnom sretno Jorginho, samo nastavi igrati normalno i ja zadovoljan. Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304519 Slazem se s Diablom, zaista igra fino, usudio bih se reci najbolje od trojice veznjaka. Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304603 Odličan, samo sto se na početku usro nisam kad je počeo da kasapi i samo što sam se razbudio mada je ušao majstor Kova i počeo da iznosi loptu. Na Jorginha samo presing uradis i on ne postoji Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304604 Da je sudija iz finala FA Cupa, ladno bi dobio drugi zuti za onu podignutu nogu, samo par minuta nakon sto je dobio zuti. Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304605 Dakle pritisni ga samo malo, nebitno da ima 100 opcija u napadu i kome kod da doda stvorice se sansa, nikada je nece gurnuti, nego je odma vraca nazad u pičku materinu Prijavi
24. oktobar 2020.5 god. comment_304840 Koja je uloga ovog momka osim igre prvom do sebe ili u prevodu ukopaj prvog do sebe, a u odbrani je sporiji od puža. Prijavi
24. oktobar 2020.5 god. comment_304843 Da šalje duge lopte na Wernera hahah, Lamps mastermajnd strajk agen. Prijavi
24. oktobar 2020.5 god. comment_304848 Njegove duge na Wernera idu u prostor, a ne da skače sa štoperima. Nisam fan Jorginha, ali to je jedna od stvari u kojima je dobar. Gol Abrahama protiv Watforda prošle sezone je primjer takvih lopti. Prijavi
24. oktobar 2020.5 god. comment_304852 Njegove duge na Wernera idu u prostor, a ne da skače sa štoperima. Nisam fan Jorginha, ali to je jedna od stvari u kojima je dobar. Gol Abrahama protiv Watforda prošle sezone je primjer takvih lopti.Danas nije nijedna otišla u prostor i to je rijetkost da mu i jedna lopta prođe.Igrač tipa Fabregasa samo jedno 5-6 levela ispod. Prijavi
24. oktobar 2020.5 god. comment_304854 Joj dao 2 lopte za gol u 2 sezone.. Jebo te zivot kako smo nisko pali, s Essiena i ekipe na zadnjem veznom na ove placipicke mekane. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304867 Ma imao je jednu asistenciju za Wernera jebo te, igračina, pass master. To što je Kovačić imao čitavu sezonu dobru iza sebe jebo to, pass master upisao asistenciju Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304922 Jorginho: 1 mec: Gol i asistencija, 2 Key passa 2 mec: lose odigran protiv liverpoola, fulio penal 3 mec: nije igrao zbog loseg meca 4 mec: 2 gola, 2 KP i jos bruku stvari, odlicno odradjeno 5 mec: 1 asistencija, oduzetih lopti i jos stosta, opet dobar 6 mec: oduzetih lopti opet, vracenih lopti, tacnih dugih passova, solidan mec U redu je srati, ali nije u redu srati kada neko igra bas dobro. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304927 Nije statistika sve, ti kad vidis da frajera neki prosjecan igrac pretrci ko šale možeš se posrat u statistiku. Gdje u statistici piše pretrčo ga igrač i stvorio višak zbog kojeg je protivnik uspio razvući našu odbranu i postići pogodak? Znači ima li taj parametar? Prijavi
26. oktobar 2020.5 god. comment_304933 U statistici ima koliko je vratio lopti, uspjesnih ili neuspjesnih duela, odradjenih startova, izgubljenih lopti itd. Tesko da ima sto neko protrci bez lopte pored igraca koji je isto bez lopte :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.