Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

Eto vam Wiseya i njegove teorije i tako svake godine nadje jednog levata koji mu je omiljen i jednog bez obzira na igru koji je dezuzni krivac.
  • Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Kao tebi što je Kovačić

Pa ne krijem da ne simpatisem Kovacica jer smatram da nije kalibar za top klub ali najmanje pisem na njegovoj temi.
Odlican pass master, leglo mu ovo s 5 pozadi kad ima osiguranje u vidu teske artiljerije. A i pase mu kad je Kovacic tu na sredini, imaju neko razumijevanje.

Odlican pass master, leglo mu ovo s 5 pozadi kad ima osiguranje u vidu teske artiljerije. A i pase mu kad je Kovacic tu na sredini, imaju neko razumijevanje.

Ma pase njemu najbolje kad nema presinga na sredini terena :D
Tačno je da se nasi igraci bolje i više kreću bez lopte pod Tuhelom ali njemu su na ova tri meča protivnici dali vremena i prostora za igru. Mislim da ce na prvi organizovan presing ponovo eksponirati sve svoje slabosti.
Ali neka me on slobodno demantuje,necu da se ljutim :D

Tačno je da se nasi igraci bolje i više kreću bez lopte pod Tuhelom ali njemu su na ova tri meča protivnici dali vremena i prostora za igru. Mislim da ce na prvi organizovan presing ponovo eksponirati sve svoje slabosti.

Ma to je jasno svima koji imaju 2 klikera u glavi, al eto moram biti posten pa istaci i kad nesto solidno uradi. Mada daleko je to od neke MOTM partije i neke koristi u velikim utakmicama kako bi njegovi fanovi voljeli da je. Mozda u talijanskoj ligi. 😁

Cim ga samooo malkice pritisnu čovek se gubi,ne zna gde udara. Sramota.

Vidjele su kolege sa britanskog Skya, prozivali su ga da ispada često

Je l ga ono Lundstrom bese oduvao u onoj kontri?
8 izgubljenih lopti, 2 puta predriblan..
Pa jel prica o pritisku ili o sprečavanju kontri? Ne trebas biti neki poznavaoc fudbala da vidis da je ovaj lik prespor.
Ono sto sam primjetio od dolaska Tuchela jeste da igra vise rizicnije, nije mu svaki pas prvom do sebe i nazad stoperima. Vise ide i naprijed, cesto je oko protivnikovog 16terca (to vise ima veze sa stilom igre protivnika, citaj bunkerasi.)
Dvije godine placete sto odigrava prvom do sebe sad kad to nije slucaj niko ni da napise. Zato i ima nesto losije procente uspjesnih dodavanja.

Ipak mislim da treba Kante u prvih 11 i upariti ga sa Kovacicem.

Ma Kante Kova Mount, tako naša sredina treba izgledati, smiješno je praviti bilo kakve kombinacije bez Kantea u svakoj od njih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.