31. januar 2021.5 god. comment_309245 Eto vam Wiseya i njegove teorije i tako svake godine nadje jednog levata koji mu je omiljen i jednog bez obzira na igru koji je dezuzni krivac. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309260 Eto vam Wiseya i njegove teorije i tako svake godine nadje jednog levata koji mu je omiljen i jednog bez obzira na igru koji je dezuzni krivac. Kao tebi što je Kovačić Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309265 Kao tebi što je KovačićPa ne krijem da ne simpatisem Kovacica jer smatram da nije kalibar za top klub ali najmanje pisem na njegovoj temi. Prijavi
4. februar 2021.5 god. comment_309453 Odlican pass master, leglo mu ovo s 5 pozadi kad ima osiguranje u vidu teske artiljerije. A i pase mu kad je Kovacic tu na sredini, imaju neko razumijevanje. Prijavi
5. februar 2021.5 god. comment_309481 Odlican pass master, leglo mu ovo s 5 pozadi kad ima osiguranje u vidu teske artiljerije. A i pase mu kad je Kovacic tu na sredini, imaju neko razumijevanje. Ma pase njemu najbolje kad nema presinga na sredini terena :D Tačno je da se nasi igraci bolje i više kreću bez lopte pod Tuhelom ali njemu su na ova tri meča protivnici dali vremena i prostora za igru. Mislim da ce na prvi organizovan presing ponovo eksponirati sve svoje slabosti. Ali neka me on slobodno demantuje,necu da se ljutim :D Prijavi
6. februar 2021.5 god. comment_309509 Solidan je pod Tuchelom, ima osiguranje pozadi i ima vremena i prostora da organizuje nešto sa loptom u nogama. Čim njega neka ekipa stisne , blokira mu igrača koji je prvi do njega nastaće problem Prijavi
6. februar 2021.5 god. comment_309515 Ma pase njemu najbolje kad nema presinga na sredini terena :D a kome to ne paše :D Prijavi
6. februar 2021.5 god. comment_309516 Ma pase njemu najbolje kad nema presinga na sredini terena :D Tačno je da se nasi igraci bolje i više kreću bez lopte pod Tuhelom ali njemu su na ova tri meča protivnici dali vremena i prostora za igru. Mislim da ce na prvi organizovan presing ponovo eksponirati sve svoje slabosti. Ali neka me on slobodno demantuje,necu da se ljutim :D Ma to je jasno svima koji imaju 2 klikera u glavi, al eto moram biti posten pa istaci i kad nesto solidno uradi. Mada daleko je to od neke MOTM partije i neke koristi u velikim utakmicama kako bi njegovi fanovi voljeli da je. Mozda u talijanskoj ligi. 😠Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309580 Ma pase njemu najbolje kad nema presinga na sredini terena :D Tačno je da se nasi igraci bolje i više kreću bez lopte pod Tuhelom ali njemu su na ova tri meča protivnici dali vremena i prostora za igru. Mislim da ce na prvi organizovan presing ponovo eksponirati sve svoje slabosti. Ali neka me on slobodno demantuje,necu da se ljutim :D Cim ga samooo malkice pritisnu čovek se gubi,ne zna gde udara. Sramota. Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309587 Nisam vidio da se nesto gubio u prvom. Vidjele su kolege sa britanskog Skya, prozivali su ga da ispada često Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309589 Vidjele su kolege sa britanskog Skya, prozivali su ga da ispada često Je l ga ono Lundstrom bese oduvao u onoj kontri? 8 izgubljenih lopti, 2 puta predriblan.. Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309601 Taman pomislio da je prestao poskakivati pri izvodjenju penala, kad opet ljudina po starom. Hajd barem ga je zabio, Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309612 Je l ga ono Lundstrom bese oduvao u onoj kontri? 8 izgubljenih lopti, 2 puta predriblan.. Dva napada zaredom. Jednom ga je Mount ispravio, drugi put Christensen napravio faul. Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309624 Jebo ga hljeb, opet on penaldzija postade, uze golove Werneru Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309636 Pa jel prica o pritisku ili o sprečavanju kontri? Ne trebas biti neki poznavaoc fudbala da vidis da je ovaj lik prespor. Ono sto sam primjetio od dolaska Tuchela jeste da igra vise rizicnije, nije mu svaki pas prvom do sebe i nazad stoperima. Vise ide i naprijed, cesto je oko protivnikovog 16terca (to vise ima veze sa stilom igre protivnika, citaj bunkerasi.) Dvije godine placete sto odigrava prvom do sebe sad kad to nije slucaj niko ni da napise. Zato i ima nesto losije procente uspjesnih dodavanja. Ipak mislim da treba Kante u prvih 11 i upariti ga sa Kovacicem. Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309649 Istina je da Jorginho dosta vise gura loptu naprijed od dolaska Tuchela ali i za to imamo Kovu, naravno i Mount moze tu igrati. Prijavi
8. februar 2021.5 god. comment_309665 Imas kovu koji to ne pomislja da uradi. Bolji je Jorginho zasad od Kovacica, ali ne bi meni vala nijedan od njih igrao. Prijavi
8. februar 2021.5 god. comment_309670 Ma Kante Kova Mount, tako naša sredina treba izgledati, smiješno je praviti bilo kakve kombinacije bez Kantea u svakoj od njih. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.