Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

‘He’s been very professional about it. He wants to play as every player does. One of the hardest parts of the job is telling a player they’re not playing, particularly when they train well, and Jorginho always trains well.

‘He has handled it professionally, and that’s what I would expect. It’s important players over the course of a long season, in a competitive squad like we have, are there to support other players when they’re playing and they’re out. We’ll see with my selection tomorrow.’

Štagod Lampard mislio o njemu, ali on je svojim ulaskom donio stabilnost u igru, čak smo jedno vrijeme imali i manji posjed lopte što se promijenilo kad je ušao.

Štagod Lampard mislio o njemu, ali on je svojim ulaskom donio stabilnost u igru, čak smo jedno vrijeme imali i manji posjed lopte što se promijenilo kad je ušao.

Sam Lampard je na pressu poslije utakmice izjavio da je Jorginho svojim ulaskom kontrolisao igru, dodao stabilnost svojim dodavanjima. 

Sam Lampard je na pressu poslije utakmice izjavio da je Jorginho svojim ulaskom kontrolisao igru, dodao stabilnost svojim dodavanjima. 

Nisam pogledao iskreno. Hoću da kažem da ga ne bi trebali tako lako otpisati izuzev ako dođe neka ozbiljna ponuda. Mada jedan ovakav igrač je uvijek potreban timu, pogotovo kada se nađe u ovakvim situacijama kao mi danas.

https://twitter.com/nomifooty/status/1280574349951500288?s=19
Zna se točno što se s njim dobija, iako po meni ne mogu ga zamisliti sa dvije 8ice kao startera, jedino u double pivot sa kovacicem sto je i prije funkcioniralo
Kao što sam se i bojao i pretpostavio, ovaj ne može igrati u vezi sa dvije 8. Eventualno double pivot. Ovo je bilo očajno.
Inače zadnje tri utakmice u kojima je ovaj startao su Bournemouth, Bayern i danas Sheffield. Ne znaš gdje smo bolje prošli
Verovatno najgora partija od kako gledam ovog čoveka. Toliko nezainteresovanosti na rerenu, toliko pogrešnih odluka je doneo da ga je bilo mučno gledati. O očiglednom nedostatku kondicije da i ne govorim.
Izgleda da ga Lamps ipak nije tek tako odstranio iz startne postave.
Pokušati osloboditi ga se u što kraćem roku, da barem ne zauzima mesto mladjima.
Sta reci, cojk zadnji vezni igrac a ne zna uputiti pas u dubinu. Zato i igramo alibi fudbal. Bolje onda da je Mikel ostao, on je ovo mogao lakocom igrati do 50-te.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.