2. juli 2020.6 god. comment_295488 Ako nastavi "igrati" ovim tempom mogao bi sljedeće sezone nazad odakle je i došao. Evo im Rudiger i on za Koulibalya. Prijavi
4. juli 2020.6 god. comment_295700 Ne znam za vas ali mislim da ce Jorginho ns ljeto otici. Nema drugog razloga, objasnjenja, ubacuje Billya ne ubacuje njega. Barkley igra on ne. Mislim da je to to Prijavi
4. juli 2020.6 god. comment_295703 Sa jedne strane nije odigrao ni minute u zadnje vrijeme, a sa druge strane stalno je na klupi. Ako ga želi otjerati iz nekog razloga, ne bi mu bio uopšte u protoklu. A što se tiče kvalitete, nije tako loš da ni ne ulazi. Prijavi
6. juli 2020.6 god. comment_295798 ‘He’s been very professional about it. He wants to play as every player does. One of the hardest parts of the job is telling a player they’re not playing, particularly when they train well, and Jorginho always trains well. ‘He has handled it professionally, and that’s what I would expect. It’s important players over the course of a long season, in a competitive squad like we have, are there to support other players when they’re playing and they’re out. We’ll see with my selection tomorrow.’ Prijavi
7. juli 2020.6 god. comment_295934 Štagod Lampard mislio o njemu, ali on je svojim ulaskom donio stabilnost u igru, čak smo jedno vrijeme imali i manji posjed lopte što se promijenilo kad je ušao. Prijavi
7. juli 2020.6 god. comment_295935 Štagod Lampard mislio o njemu, ali on je svojim ulaskom donio stabilnost u igru, čak smo jedno vrijeme imali i manji posjed lopte što se promijenilo kad je ušao. Sam Lampard je na pressu poslije utakmice izjavio da je Jorginho svojim ulaskom kontrolisao igru, dodao stabilnost svojim dodavanjima. Prijavi
7. juli 2020.6 god. comment_295936 Sam Lampard je na pressu poslije utakmice izjavio da je Jorginho svojim ulaskom kontrolisao igru, dodao stabilnost svojim dodavanjima. Nisam pogledao iskreno. Hoću da kažem da ga ne bi trebali tako lako otpisati izuzev ako dođe neka ozbiljna ponuda. Mada jedan ovakav igrač je uvijek potreban timu, pogotovo kada se nađe u ovakvim situacijama kao mi danas. Prijavi
7. juli 2020.6 god. comment_295959 Ma jednostavno nije bilo potrebe, billy je fino odigrao po meni, imat ce kad igrati i Jorginho. Prijavi
7. juli 2020.6 god. comment_295969 https://twitter.com/nomifooty/status/1280574349951500288?s=19 Zna se točno što se s njim dobija, iako po meni ne mogu ga zamisliti sa dvije 8ice kao startera, jedino u double pivot sa kovacicem sto je i prije funkcioniralo Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296324 Hvala na svemu, aj polako put Italije pa protiv Bolonje setkaj, pojeden od strane igraca Sefilda Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296375 Kao što sam se i bojao i pretpostavio, ovaj ne može igrati u vezi sa dvije 8. Eventualno double pivot. Ovo je bilo očajno. Inače zadnje tri utakmice u kojima je ovaj startao su Bournemouth, Bayern i danas Sheffield. Ne znaš gdje smo bolje prošli Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296378 On je bukvalno ko Barkley. Koristan jedino sa klupe kada želiš smiriti igrubi sačuvati rezultat. On od prve minute protiv bilo koje ekipe koja igra presing je beskoristan. Nikako ne mozemo da prebacimo loptu naprijed, na krila, nigdje... Prijavi
12. juli 2020.6 god. comment_296410 Gilmour tata za ovoga. Jedan od najvecih krivaca za poraz. Nadam se da ce do kraja sezone presjediti na klupi. Prijavi
12. juli 2020.6 god. comment_296419 Verovatno najgora partija od kako gledam ovog čoveka. Toliko nezainteresovanosti na rerenu, toliko pogrešnih odluka je doneo da ga je bilo mučno gledati. O očiglednom nedostatku kondicije da i ne govorim. Izgleda da ga Lamps ipak nije tek tako odstranio iz startne postave. Pokušati osloboditi ga se u što kraćem roku, da barem ne zauzima mesto mladjima. Prijavi
12. juli 2020.6 god. comment_296423 Sta reci, cojk zadnji vezni igrac a ne zna uputiti pas u dubinu. Zato i igramo alibi fudbal. Bolje onda da je Mikel ostao, on je ovo mogao lakocom igrati do 50-te. Prijavi
12. juli 2020.6 god. comment_296432 https://twitter.com/neskisiones/status/1282277236561842177?s=19 Koja katastrofa jučer Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.