Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Proslo kolo se pisalo da jorg i kova trebaju igrat u paru :D

A tko bi trebao kada nema kantea i gilmoura, a i najbolje odigrane utakmice su ove sezone realno bile sa tim dvojcem.

Sarri dođi si po miljenika

A tko bi trebao kada nema kantea i gilmoura, a i najbolje odigrane utakmice su ove sezone realno bile sa tim dvojcem.

Sarri dođi si po miljenika

njih dvojica logicno. Nego govorilo se u smislu da inace moraju startat, bio kante ili ne. Plus se nije ni znalo hocel bit kante spreman za lpool
A eto Kante nas je ove sezone bas zadivio sjajnim predstavama.
Samo sto ga mnogi vide kao onog Kantea od prije 2 sezone kad je bio najbolji DMF.
Istina je da je Kante ove sezone sjena onog igrača od prije, dio krivice ide i na Lamparda. Imao je par bljeskova kao protiv Liverpoola kada je bio odličan, ali generalno je to bilo prosječno i često mi je ličilo na Mikelove izvedbe prvom do sebe
  • 3 sedmice kasnije...

Najbolje je igrao onaj dio sezone sa Kovačićem u paru kad smo povezali nekoliko pobjeda. E sad da li je to bilo zbog njega, da li zbog nekog drugog ili jednostavno slučajnost, to ne znam. Činjenica je da je kasnije bivao sve gori i gori. Nije bez razloga Lampard čak i Gilmoura stavio ispred njega. Postoje situacije u kojima je dobro imati ga, kad treba smiriti igru, zadržati loptu i protrošiti vrijeme. Ima prevelike fizičke nedostatke, koje po meni svojom igrom ne može kompenzirati. Sa druge strane, Kante ima tehničke nedostatke koje može kompenzirati drugim stvarima. Prodati dok je još na cijeni i dok još Sarri može u bogatom klubu raditi. Možda nije toliki prioritet za prodavati, ali mora se nekako platiti dobar odbrambeni igrač. Sigurno neće parama od Zappacoste.

On i Kovačić su u tom trenutku bili ponajbolji tandem u ligi, poslije je uslijedio veliki pad. I Lampard je mijenjao stvari u želji da dobije veću stabilnost u obrambenom dijelu, ali ništa s tim nije dobio.

Ukoliko rice dodje prodao bi jorginha?

Reason?

Zato što Rice igra DM? Ako zafali igrač može uvijek uskočiti na DM

Sve je to tačno, ali ako ga dovodimo da igra CB, onda bi njegov dolazak trebao značiti prodaju nekoga sa te pozicije. Dovođenjem igrača koji pokriva 2 pozicije i prodajom dvojice samo gubimo na širini kadra.

Da ali netko je višak u sredini svakako dolaskom Kaia, ne treba nam toliko igrača. Idealno bi bila prodaja Barkleyja po meni

Ma meni lično je Rice DMF i tu je najbolji i ne znam da li će se snaci kao stoper. Zato malo vagam oko Jorginha, čisto da vidimo kakav bi bio Rice na početku

A što Lamps želi da pravi stopera od Rajsa?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.