Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Maurizio Sarri (2018-2019, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 568
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E cuj Sarri proces. Htio sam se ubiti tokom tog procesa.

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ovaj ako je koristio vise od 15 igraca tokom sezone, ubite me.

• Da si se htio ubiti tokom Sarrijevog procesa, onda bi do sada već bio mrtav pod Potterom.  Bilo je dobrih nekoliko utakmica, uglavnom protiv slabijih protivnika, čak smo i 15ak kola bili u utrci

Objavljene slike

čekaju da dođe sarri pa da onda prate svjetsko prvenstvo, a onda će da kupe nekog ko se dobro pokaže tamo i odriješe kesu sa svih 40 miliona u njo

Odustali smo od Saria, navodno Lorent Blanc je sad prva opcija.

Izvor?
Ne do Bog da dodje taj jadni Francuz, daj Rodgersa prije njega. Nadam se da nema istine u tim navodima.

Realno ova kompletna situacija je smijesna. Covjek fakticki otpusten, pa zasto bi mi placali ista Napoliju? Ne treba popustiti i ispasti budala, pa taman ga i ne doveli. Nije jedini, ima jos trenera.

Source told @CalcioNapoli24 that Maurizio Sarri will not ‘fight’ with Napoli to be free from tomorrow: then Chelsea have to talk directly with De Laurentiis to have Sarri. Today is the last day of €8M release clause, at the moment there isn’t an offer from Chelsea to pay it

Sarri mi se čini taktički mag za Zidanea.

No međutim, Zizou nam može doći besplatno, no unatoč 3 zaredom osvojene lige prvaka, nisam siguran.

Neovisno o tome što je to Napoli oni imaju 3 igračine koji bi nam bili fenomenalna pojačanja.

Koulibaly, Jorginho i Zielinsky.

3 klase bolji od Christensena i Cahilla, 3 klase bolji od Bakayoka i Drinkwatera i Zielinsky je ipak fizički jači i po meni kvalitetniji igrač od Fabregasa, mada nema takvu nogometnu lucidnost kao Fabregas.

Sa njima trojicom to je već druga priča plus naravno netko tko će igrati desno krilo, a taj netko može čak biti i Willian, samo nekog podjednako kvalitetnog dovesti u rotaciju tipa Zaha ili Martins iz Sportinga.

Nije od sutra slobodan čovjek. Ima ugovor s Napoliem do 2020. A od sutra ističe otkupna klauzula od 8 milijuna, nakon čega bi Napoli mogao tražit i još više :) E sad kako je moguće da imaju dva trenra potpisana, nemam pojma, očito je. A valjda Sarri može sam dat otkaz? Ne znam šta čeka... Opčenito mi ova situacija nije jasna, ljudi zaposle novog trenera a starog još drže pod ugovorom i nigdje ga ne puštaju. Ovo još nisam vidio...

PS: Mogli bi i se i naši ulgedat na Napoli, zaposle novog trenera a Contea drže još godinu dana u robovlasništvu :)

Izgleda odustali od Sarrija, hahha hajmo ljudi se organizovat pobit stoku sto unisti klub za kratko vrijeme.

Dolazi nam jedan jedini BLANC. Pu majku im jebeeeee..m

Pa ovo je igra ko je tvrdoglaviji, Napoli će ga držati do zadnjeg trenutka jer imaju bolesnu upravu sa kojom niko ne voli poslovati. Naravno da im ne treba popustiti jer su govna i treba čekati zadnji tren dok god mu ne daju otkaz i onda to odraditi bez obaveza. Nekako se dogovoriti sa Sarrijem van Napolija i uprave da zna da ga čeka ugovor čim se kutariše ovih morona.

Napoli ce kad tad morati otpustiti Sarrija, jer ne znam kako ga drugacije mogu zadrzati.

Nasi se trebaju okrenuti prema nekim pojacanjima, konkretno u ovoj situaciji Kurtonja i Morata, prvo dovesti Alissona, pa onda prodati Kurtu, da nas i Roma ne bude jebavala.

Ali jako losa atmosfera je u klubu i oko kluba. Cudno kako se bas sad najmanje prica oko Hazarda

Ako ode Kurtoa otici ce i Hazard. Nesto smrdi u klubu, vjerujem da je ovo oko Romana uticalo i na igrace, nadam se samo da Hazard nece otici.

Ako ode Kurtoa otici ce i Hazard. Nesto smrdi u klubu, vjerujem da je ovo oko Romana uticalo i na igrace, nadam se samo da Hazard nece otici.

Kurtoa sere duze vrijeme, odnosno vec zadnje dvije sezone.

Da imamo pravu upravu ne bi se ovo desavalo. Lijepo mu ponudis novi ugovor, hoce-nece, ako nece, zdra´o. Prodas ga i ides po drugog golmana, a nije da nemas na trzistu dobrih rjesenja.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.