Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Maurizio Sarri (2018-2019, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 568
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E cuj Sarri proces. Htio sam se ubiti tokom tog procesa.

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ovaj ako je koristio vise od 15 igraca tokom sezone, ubite me.

• Da si se htio ubiti tokom Sarrijevog procesa, onda bi do sada već bio mrtav pod Potterom.  Bilo je dobrih nekoliko utakmica, uglavnom protiv slabijih protivnika, čak smo i 15ak kola bili u utrci

Objavljene slike

Iako sam zagovaratelj ostanka Sarria ne bih imao ništa protiv Lamparda, ipak su to mokri snovi da neka legenda (Lampard, Drogba, Terry...) sjedne na klupu. Tko zna, možda će barem njemu konačno dat vremena za rad, a ne odmah priče o otkazu ako odmah prvu sezonu ne osvoji ligu.

Iako, za njegovo dobro je bolje da ne dođe u Chelsea.

Ja bih vise volio Pochetina, jer mislim da bi Poche vise zahtjevao da se uredi ekipa i otjeraju pojedinci, dok s druge strane s Lampardom da bi ekipa manje vise ostala ista, ali da bi isti mogao pruzati vise sanse mladjim igracima.

• 2 sedmice kasnije...

Taman kad se javila vijest da je Alonso okrivio Sarrija za losu sezonu, i ako bi Sarri ostao ovaj bi vjerovatno letio van

Znaci tacna ta vijest iznad

Kod nas obicno kad se igrac zamjeri treneru, trener leti van prvi. S rijetkim izuzetcima

Tancredi vecinom lupa gluposti, tu i tamo ubode, recimo prvi je pogodio za moratu kako dolazi. Al isto tako imao je smijesnih provala, vidjet cemo. Sarri je rekao kako je sretan ovdje ali mora vidjeti sa klubom iza finala jel su i oni zadovoljni s njim

Šteta, Sarriju se inace prigovaralo kako nema trofeja iza sebe, i evo sad kad je blizu da jedan osvoji, zadese ga povrede kod igraca.

Mislim da ovo nije zaslužio, ne vidim kako će Chelsea sa ovim raspalim igračima moći pobjediti Arsenal, ali eto, nadam se našoj pobjedi, pa ako će već ići iz Chelsea, neka to ide sa jednim trofejem iza sebe. Inače svaki trener koji nas je vodio je nešto osvojio, jedino AVB nije ništa, osim onda kad je bio pomoćnik Murinju ali to ne računam.

Znali smo u bližoj historiji sa okrnjenim sastavima doći do pobjeda u finalima. U kojem god da smo sastavu, finale je jedna utakmica i u ovakvim situacijama je uvijek 50 - 50 odnos.

Volio bih i ja da, ako se oprašta, se oprosti trofejem, Vjeorvatno više zbog sebe i kluba, ali i dijelom zbog njega. AVB ipak nije proveo dovoljno vremena da osvoji nešto, vjerovatno srećom po nas.

https://twitter.com/DiMarzio/status/1132952070867292160?s=20
Sastat ce se poslije finala, Inzaghi je plan B juventusu
https://twitter.com/SkySportsNews/status/1132992200672010241?s=20

A kuha se nesto sigurno, ali mislim kako nasi nece dozvoliti odlazak sarrija ovo ljeto, pise i u clanku kao da nisu bas za tu opciju. Vidjet ce se sve iza finala.
Ma ja se nadam kako ce ostati sarri, tj. kako ce ga klub uvjeriti u ostanak. Je da je juventus puno bolja opcija za njega posto mi imamo zabranu i odlazi nam najbolji igrac, al eto nekako se nadam kako ce ostat ipak
Ovaj frajer ne bi imao autoriteta nad djecom u obdanistu. Jeste vidjeli svadju danas na treningu izmedju debilcine Higuaina i Luiza? A pusac odjurio u svlacionicu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Jbg nama nije dobar a juventus ga želi svim silama, očito nije juventus na našem lvlu. Nadam se kako će htjeti ostati, nije do nas mi ga želimo, sarri mora odlučiti

https://twitter.com/GoalNews/status/1133454420027613185

Ovo je ludnica postala.

Sve dok nam igraci gazduju klubom ni Poketino, Klop i Gvardiola zajedno nece nam pomoci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.