Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Maurizio Sarri (2018-2019, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 568
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E cuj Sarri proces. Htio sam se ubiti tokom tog procesa.

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ovaj ako je koristio vise od 15 igraca tokom sezone, ubite me.

• Da si se htio ubiti tokom Sarrijevog procesa, onda bi do sada već bio mrtav pod Potterom.  Bilo je dobrih nekoliko utakmica, uglavnom protiv slabijih protivnika, čak smo i 15ak kola bili u utrci

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

”I am not going from the amateur leagues straight to Juventus, I went through Serie C, B, A, Premier League and Juve. I come from Chelsea, another big club, clearly with less history than Juventus, because their level only raised over the last 10-15 years. These are all steps forward in my career, but very, very gradual ones. So yes, it is emotional to be here, but it’s not as if I was just dropped into the Juventus job.”

• 11 mjesec kasnije...
Ev bas citam komentare Juventusovaca, znaci haos sta misle o Sarriju. Ubleha, bankar, ziheras, nemac pojma itd itd... a sto jest jest, Juve igra za kurac citavu sezonu. Kakav sastav imaju spram drugih i koliko ulazu u ekipu, nije ni cudo sto ga ovoliko pljuju jer je igra goli kurac. S nama je jos i dobro radio kako izgleda ovo u Juventusu. Mada mislim da ce i on osvojiti scudeto jer su protivnici jos gori.

Ev bas citam komentare Juventusovaca, znaci haos sta misle o Sarriju. Ubleha, bankar, ziheras, nemac pojma itd itd... a sto jest jest, Juve igra za kurac citavu sezonu. Kakav sastav imaju spram drugih i koliko ulazu u ekipu, nije ni cudo sto ga ovoliko pljuju jer je igra goli kurac. S nama je jos i dobro radio kako izgleda ovo u Juventusu. Mada mislim da ce i on osvojiti scudeto jer su protivnici jos gori.

Nabijem ga, kad je poletio ko mulac tamo. Hvala mu doduše na tome, Lampard kao početnik pokazao da je miljama bolji.

Frajer je debil nevidjeni, najdosadniji fudbal igra, jebo one bunkere Mourinha koliko je dosadno bilo gledati, a i sad cak u Juvetu se to desava.

Hvala mu sto je otisao, jer da nije, popusili bi ga mi bas ono dobro.

Ma hej, ja presretan kad ovaj ode. Ne mora niko trenirati.

Da se citiram dok se jos spominjao garcia, holland i ostala ekipa :D

• 1 mjesec kasnije...
Tako mi je drago da vise nije trener Chelsea. Nevjerovatnk koliko je Juventus los ove sezone. Citam komentare njihovih navijaca, ne pamte losijeg trenera od njega.

Nadamo se da će ga uprava podržat sa nekim parama pa da ih može lijepo spiskat na svog miljenika Jorginha.

Svi sretni i zadovoljni.

Malo se puno sere po Sarriu, ne znam kako i s kojim trenerom Juve očekuje napadačku i atraktivnu igru s Ramseyem i Rabitom u sredini.

Sarri se u Juventusu našao u sličnoj situaciji kao i kod nas, očekuje se da ekipu koja godinama igra bunker u jednu sezonu pretvori u napadačku ekipu i odmah sve osvoji i to sve bez pojačanja koja odgovaraju njegovu stilu. Ne ide to tako...

Sto se Jorginha tiče, mislim da ekipa kojoj bi on trenutno najbolje legao je Barselona

Najbolje bi se snašao kod Pepa.
Igraci Sitija imaju najbolju kretnju bez lopte u Evropi trenutno, a njemu to treba, opcije za brz pas.
Istina, Sarri je vrlo ne fleksibilan trener, ali iz Juvea su toga trebali bit svjesni i ako su se već odlučili dovest ga onda mu i bit spremni i dovest igrače koji odgovaraju njegovoj igri i dat mu vremena da to složi i uigra.
Nekakav otkaz sad bi bio vrlo glup potez njihove uprave i pokazatelj da su doveli trenera onako bezveze, bez ikakve ideje i vizije što trener kojeg dovode predstavlja.

Najbolje bi se snašao kod Pepa.
Igraci Sitija imaju najbolju kretnju bez lopte u Evropi trenutno, a njemu to treba, opcije za brz pas.

A nisam bio bas za to da dajem pojačanje protivniku, pogotovo njima.
Mislim da im je dosta KDB i to sto smo propustili Aguera i uzeli Torresa?
U Spaniji sa druge stranje, manje presinga i trke, mislim da bi im odlican bio. Frenike De Jong i Jorginho, nije lose

Fuj koliko je los trener, ja sam presretan bio kada je dobio otkaz, jedan od najgorih trenera sto je bio u Chelseaju ikad, ma gori i od Granta.

A od Scolarija? :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.