7. juni 2019.7 god. comment_287198 Zna li se hoće li Zola sa njim ili ostaje kod nas? Nista dok ne ode. Nevazno, jebo zolu, los trener ionako. Prijavi
13. juni 2019.7 god. comment_287341 Chelsea are expected to make an official statement to confirm Sarri's departure in the next 24 hours. The Blues have agreed compensation with Juventus that will net between £5-10M. Another victory for Marina Granovskaia. #CFCTako je Marina, nek kesiraju i vozdra.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
14. juni 2019.7 god. comment_287346 A šta ćemo za sve odštete koje smo do sada platili mijenjanjem trenera? O tome ne pišu kao poraz i da konstantnim mijenjanjem trenera gubimo na kvaliteti igrača i kontinuitetu igre. Prijavi
14. juni 2019.7 god. comment_287347 Nek je marina pobjednica, to sto je platila preko 90mil na odstete trenerima to nista, bitno da ce dobiti ovdje 5 mil Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287436 Nek mu je sa srecom, zvanicno preuzeo Juventus i prebacite ga u bivse. Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287438 Šteta. Imao je priliku progurat mlade, bez opterećenja gurat svoj stil i onda sljedece ljeto još malo ojačat momčad i krenut u pohod na trofeje. Bojim se da ćemo se vratit na nekog trulog trenera i bunkere... Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287439 Aha, progurat kada navijaci polude. Sljedece sezone bi gledali Kovacica, a Mounta i ostale na tribinama. Luiz bi vjerovatno nastavio igrati, a Alonso sa lijeve strane :D Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287440 Hvala mu, zadovoljavajuća sezona, žao mi je što nije mogao nastaviti svoj projekt, naznake su se vidjele. Sretno dalje Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287441 Eto Marina rece u izjavi za sluzbeni portal zasto je odlucio otici. Okej posteno od njega i to da je na vrijeme rekao. Nisam ga nesto pretjerano gotivio iskreno, nije unio nikakav zanos i euforiju, igra je bila jako losa vecim dijelom sezone, niti je imao neku karizmu. Ipak ostaje taj trofej Evropske Lige i dosta od njega.Sretno pusac a mi idemo po Lampsa. Its happening!Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287442 Aha, progurat kada navijaci polude. Sljedece sezone bi gledali Kovacica, a Mounta i ostale na tribinama. Luiz bi vjerovatno nastavio igrati, a Alonso sa lijeve strane :DNi pomocu trikova nije moguce da gledamo Kovacica sljedece sezone ali ti i dalje forsiras svoju pricu. Jako glup i nepotreban potez uprave. Sve je uradio sto se od njega trazilo (izborio plasman u LP, uzeo trofej, promjenio stil igre i razmisljanje igraca, pa i mlade forsirao) i cak ni to mu nije bilo dovoljno da ostane na klupi. Koja debilna uprava fuuj. Ovo sve pod uslovom da je otjeran a ne da je sam htio otici. Sam je rekao da zeli ostati ali da se ne pita samo on. Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287445 Ni pomocu trikova nije moguce da gledamo Kovacica sljedece sezone ali ti i dalje forsiras svoju pricu. Jako glup i nepotreban potez uprave. Sve je uradio sto se od njega trazilo (izborio plasman u LP, uzeo trofej, promjenio stil igre i razmisljanje igraca, pa i mlade forsirao) i cak ni to mu nije bilo dovoljno da ostane na klupi. Koja debilna uprava fuuj. Ovo sve pod uslovom da je otjeran a ne da je sam htio otici. Sam je rekao da zeli ostati ali da se ne pita samo on. Nije otjeran nego je želio otići. Potvrđeno već x puta, dobio je bolje uvjete i veću ekipu od naše te bolju perspektivu za budućnost. Kod nas je dobio odlazak hazarda i transfer ban za iduću sezonu, svatko pametan bi ošao Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287446 Ni pomocu trikova nije moguce da gledamo Kovacica sljedece sezone ali ti i dalje forsiras svoju pricu. Jako glup i nepotreban potez uprave. Sve je uradio sto se od njega trazilo (izborio plasman u LP, uzeo trofej, promjenio stil igre i razmisljanje igraca, pa i mlade forsirao) i cak ni to mu nije bilo dovoljno da ostane na klupi. Koja debilna uprava fuuj. Ovo sve pod uslovom da je otjeran a ne da je sam htio otici. Sam je rekao da zeli ostati ali da se ne pita samo on. Pomocu Sarrija, koji je govorio citavu sezonu da ga zeli zadrzati, mi bi ga zadrzali. Imamo mogucnost i dalje da uzmemo i njega i Higuaina samo da znas. Samo eto vijesti su da necemo nijednog, jer ode srecom pusac retardirani. Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287448 Aha, progurat kada navijaci polude. Sljedece sezone bi gledali Kovacica, a Mounta i ostale na tribinama. Luiz bi vjerovatno nastavio igrati, a Alonso sa lijeve strane :D Zaboravi da ćeš više gledat Higuaina i Kovacica u plavom dresu. Sa Sarrijem smo dobili promijenu stila i respektabilne rezultate i to s tako trulom momčadi. Ali vračamo se mi širokim korakom ponovo na 50 nijansi bunkera... Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287450 Dobili smo promjenu stila, ali smo opet vecinu golova zabijali na stare dobre nacine: daj Hazardu pa ce on izmisliti nesto, prekidi, kontre i Marcos Alonso (samo manje nego prije) Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287451 Zaboravi da ćeš više gledat Higuaina i Kovacica u plavom dresu. Sa Sarrijem smo dobili promijenu stila i respektabilne rezultate i to s tako trulom momčadi. Ali vračamo se mi širokim korakom ponovo na 50 nijansi bunkera... Naravno, zaboravio cim sam skontao da ode Sarri :D Za bunker cemo jos vidjeti. Mladi igraci su gladni i zedni. Trener nije bunkerski orijentisan. Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287453 Dobili smo promjenu stila, ali smo opet vecinu golova zabijali na stare dobre nacine: daj Hazardu pa ce on izmisliti nesto, prekidi, kontre i Marcos Alonso (samo manje nego prije) Ove sezone smo davali loptu Hazardu koji je to riješavao. Baš me interesira kako će to izgledat sljedeće sezone kad znamo tko nam ostaje u napadu. Klasa do klase iliti klas do klasa xD Prijavi
17. juni 2019.7 god. comment_287495 Tuttosport ne znam koliko su relevantni pisu da je Juventus uspio na kraju ispregovarati cijenu od 1 milion za Sarria Prijavi
17. juni 2019.7 god. comment_287506 Tuttosport ne znam koliko su relevantni pisu da je Juventus uspio na kraju ispregovarati cijenu od 1 milion za Sarria A u engleskoj se moglo primjetiti i do 8 mil funti da je to islo. Ipak mislim da je istina ona cifra od 4 mil funti Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287590 I come from Chelsea, another big club, clearly with less history than Juventus, because their level only raised over the last 10-15 years. These are all steps forward in my career, but very, very gradual ones. Cuj pusaca, poceo na Juventusovoj press konferenciji spominjati Celzi i historiju. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.