27. decembar 2019.6 god. comment_291222 Jedna povreda, hronicno ga muce. Kmecao je za Bayernom, jer mu Sarri nije davao sanse, tek zbog navijaca kasnije mu dao, ali znao je da nema od toga nista. Mislim da si ga lose procijenio kao osobu. Prijavi
27. decembar 2019.6 god. Autor comment_291225 Jedna povreda, hronicno ga muce. Kmecao je za Bayernom, jer mu Sarri nije davao sanse, tek zbog navijaca kasnije mu dao, ali znao je da nema od toga nista. Mislim da si ga lose procijenio kao osobu. Nije jedna, vec dve. Dalje, Lamps je izjavio da mu ne daje da igra u kontinuitetu jer nije potpuno zalecen. Ali niko nije u pravu sem tebe. Prijavi
27. decembar 2019.6 god. comment_291226 Nije jedna, vec dve. Dalje, Lamps je izjavio da mu ne daje da igra u kontinuitetu jer nije potpuno zalecen. Ali niko nije u pravu sem tebe. Kada je izjavio to ? Prijavi
27. decembar 2019.6 god. Autor comment_291233 Kada je izjavio to ? Znam da sam negde citao, i sad ne mogu da nadjem. Ispasce da sirim dezinformacije a to ne volim. Nema veze, to precrtaj ali stojim iza svega ostalog. Prijavi
27. decembar 2019.6 god. comment_291238 Kako god povrede tetiva za sportiste mogu biti jako kobne, pogotovo kada je u pitanju ova povreda koju je mali CHO imao, opet kažem, jedna od težih povreda. Ne treba ga ni forsirati previÅ¡e, bitno je da ozdravi, joÅ¡ uvijek je klinac, on je meni viÅ¡e neko od koga oÄekujem sledeće sezone da pokaže svoj napredak. Ne može se oÄekivati da on odmah nakon te povrede proigra vrhunski, prva stvar ni prije povrede nije bio vrhunski igraÄ, samo vrhunski talenat, druga stvar ne može se oÄekivati da tako lako dobije mjesto u prvih 11. Tako da istina je negdje u sredini izmeÄ‘u diablovog i whisperovog miÅ¡ljenja. Prijavi
30. decembar 2019.6 god. comment_291335 Jucer izgledao mnogo bolje, bio je energican, eksplozivan i non stop je trazio loptu. Mora samo pripaziti na gubljenje lopte u svojoj polovini jer je protiv Sotona to rezultirano golom a i juce je malo falilo da primimo gol nakon sto je izgubio loptu. Kako god, treba nam dobri stari Odoi, ima vic u igri, nesto sto ni jedan drugi igrac ovog kluba nema. Samo mu treba vratiti samopouzdanje a formu i fizicku spremu ce vremenom vratiti. Prijavi
30. decembar 2019.6 god. comment_291348 Odmah od prve sljedeci mec, treba mu startova i da igra sto vise, taman je Pulisic povrijedjen sa zadnjom lozom. Prijavi
30. decembar 2019.6 god. comment_291353 Ma samo treba kritikovati kad se igra loÅ¡e. Dobio je Å¡to je želio. Novi ugovor, platu i veću nego Å¡to zaslužuje. Dobija prilike na utakmicama. OÄekuje se od njega da to opravda. Prijavi
30. decembar 2019.6 god. comment_291359 Treba nekad i ohanuti, prva mu je sezona kako treba i to poslije strasne povrede. Prijavi
30. decembar 2019.6 god. comment_291362 + nije isao na pripreme, kasno se prikljucio treninzima vidjecemo kako ce se RLC snaci kad se vrati na teren Prijavi
5. januar 2020.6 god. comment_291636 Ovakva mu je utakmica trebala. Nadam se da će nas opet zapasti neko iz nižih liga da nabija samopouzdanje. Prijavi
5. januar 2020.6 god. comment_291642 Nakon dugo vremena dobra i kvalitetna partija CHOa. U drugom poluvremenu, oko 75minute je fizicki vidno pao, mozda ga je Lamps mogao i izvaditi. Treba nam razigrani CHO u borbi za TOP4. Prijavi
6. januar 2020.6 god. comment_291670 Nema veze sto je rezervni sastav drugoligasa, onakve tekme su mu bitne za vracanje forme i samopouzdanja. Sada bi bilo dobro da mu Frank pruzi sansu i protiv Burnleya, ne bi li uvezao par dobrih partija. Ipak je ovo jos uvijek tinejdzer koji se vraca poslije jebene povrede.Volio bih makar jednu tekmu protiv ovih slabijih vidjeti njega, Williana i Pulisica skupa na terenu.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
11. januar 2020.6 god. comment_291854 JoÅ¡ jedna odliÄna utakmica CHO-a. Po meni MOTM danas Budući da je igrao na desnom krilu ovako dobro, ko zna :D Prijavi
11. januar 2020.6 god. Autor comment_291859 Ja kad kritikujem to se cuje do Londona :D Svaka cast. Odlicna utakmica danas. Prijavi
11. januar 2020.6 god. comment_291871 Super, baš mi je drago. Treba nam jak CHO, nadam se kako će nastaviti sa dobrim igrama Prijavi
11. januar 2020.6 god. comment_291879 Ne pamtim da je neÅ¡to konkretno uradio u seniorskoj karijeri, a da to nije doÅ¡lo sa desne strane. Vjerujem vam na rijeÄ da je bolji lijevo, tako da dolazimo do zakljuÄka da mu nije problem nijedna strana. Prijavi
12. januar 2020.6 god. comment_291894 Neki mijenjaju misljenje u samo par utakmica, do neki dan je bio los a sad je odjednom opet dobar. Prijavi
12. januar 2020.6 god. comment_291916 Neki mijenjaju misljenje u samo par utakmica, do neki dan je bio los a sad je odjednom opet dobar.Niko ne mijenja misljenje. Realnost je da je svojim predstavama zasluzio veliki broj kritika. Ne toliko predstavama koliko kurcoboljom i setanju po terenu bez ikakvog zara i volje. Zadnje dvije utakmice je dobar i zasluzio je pohvale. Pokazao je neku volju i zelju. Ne vidim gdje je problem pohvaliti za dobre utakmice a kritikovati za lose 🤔 Prijavi
12. januar 2020.6 god. comment_291919 Ma nije problem kritikovati ali cesto se generalizuje i ide iz krajnosti u krajnost. Dovoljno je jednu utakmicu da odigra lose, odjednom je umisljen, nikad od njega igraca i ta sranja, zareda dvije utakmice dobre odjednom je najbolji na svijetu. To mi smeta i ide na zivce, nema realnog razmisljanja. Prijavi
12. januar 2020.6 god. comment_291920 Realno je da bude oscilacija u igri jer je mlad i neiskusan.Talenat nije sporan samo meni licno u nekoliko utakmica nije pokazao interes, volju da mu je stalo da se pokaze i dokaze. To mi je jedino zasmetalo kod njega. Samo neka radi, trudi se doci ce i golovi i dobre partije siguran sam u to. Prijavi
12. januar 2020.6 god. comment_291924 Polako, trenutno me podsjeca na Sterlinga dok je ovaj igrao u Liverpoolu. Prijavi
12. januar 2020.6 god. comment_291925 Polako, trenutno me podsjeca na Sterlinga dok je ovaj igrao u Liverpoolu. Rahim je u ovim godinama vec imao troje djece, a ovaj ni djevojke nema Mora ovaj jos hljeba Prijavi
12. januar 2020.6 god. comment_291928 Rahim je u ovim godinama vec imao troje djece, a ovaj ni djevojke nema Mora ovaj jos hljebaznao sam da sam trebao napisati igrom... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.