12. juli 2020.6 god. comment_296413 Ovaj ako bude imao karijeru kao Sturridge, neka bude sretan. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297230 Ne razumem zasto se toliko veliÄao ovaj pajser... JoÅ¡ kad pogledam njegov stav i sve kontroverze koje je imao prethodnih meseci, oÄekujem da će za 5 godina zavrÅ¡iti u nekom Colchesteru. Već sledeće sezone neće verovatno ni prismrdeti klupi pored Pulisica, Mounta, Ziyecha, Wernera... Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297235 I meni se cini da mu je njuska u oblacima i da se umislio da je neki Mbappe ili Sancho Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297239 Prva 2 poteza jako loša, treći već bolji. Da je bilo više vremena napravio bi nešto. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297241 Kakvi prodori zato, jbg, pokusao lose oduzeti loptu i penal, ali svidja mi se u napadu. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297242 Bolje mu je da se uozbilji, ostavi instagrama i jeftinih polovnjaca inace ce zavrsiti u nekom nizerazrednom klubu. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297245 Kakvi kurcevi prodori jebo te hljeb, sansu kad je imao da zabije mali Williams ga rješio rutinski i to sa jednim okom momak odigrao i plus poginuo citavu tekmu. Penal sto je napravio, kao da je retardiran ono Rudiger uradio ne bi... I taj jedan famozni dribling zavrsio losim sutem. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297264 Ne mogu da vjerujem da toliku nonsalanciju i kurcobolju s 19-20 god mozes imati, pa treba da jedes travu i spartas stalno gore-dole. Pricajte vi sta hocete ali najveci krivac ako Willian dobije ugovor bice upravo ovakav Odoi. Trenutno je Cupo miljama bolji. Inace smatram da bi Odoi morao na lijevom krilu igrati, desno se ne snalazi nikako. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297277 Moze on dobro odigrati i desno samo treba da gospodina zamolimo da mu se digne kurac oa da dobro odigra. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297281 Par ovih nasih pametnica pa da postane Sterling. I kao igraÄ i kao ćaća :D Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297282 Talentovaniji od Mounta samo sto je Mason veliki profesionalac, trudi se, trci, u 90 sprinta... Ovaj da ima 70% njegove zelje bio u TOP3 krila lige, vec sada. Ovako je level Watforda eventualno Evertona. A steta, vidi se da momak zna. Ja da sam neki kurac u upravi ovog ne bi trpio pa makar ti postao Pele licno. BTW: Taj prodor sto spominjete otresao je Matica kojeg bi ka prosao na velikom prostoru. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297290 Ovaj ce nas izyebat pravo. Prvo sredio sebi fin ugovor. Sad tammy hoce nakon par dobrih utakmica isto jaci ugovor. I jos se sredit willianu ugovor. Jebe on tebe marina Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297326 A tacno, ni meni nije jasno, sta mu se desava. Da li je stvarno takav neradnik ili je mozda psihicki odlutao u zadnje vrijeme? Morao bi da jede protivnike kad udje u igru, jedan matori brazilac koji uz to kurcu ne valja je ispred njega, sramota za Caluma. Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297373 Mislim da je samo psihicki, dobio ugovor, povrede, navijaci ga poceli jebati, a dijete kao dijete se sjebe lagano kada ga samo kritikujes. Bit ce on sjajan igrac, samo da se trgne, da nije penal napravio, ne bi ga ni vi pljuvali, barem ne bi trebali. Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297375 Ne bi naravno ali opet mislim da mora i može bolje. Jer upravo kao što bari kaze, momak je vanserijski talenat. Prijavi
20. juli 2020.6 god. Autor comment_297422 Mislim da je samo psihicki, dobio ugovor, povrede, navijaci ga poceli jebati, a dijete kao dijete se sjebe lagano kada ga samo kritikujes. Bit ce on sjajan igrac, samo da se trgne, da nije penal napravio, ne bi ga ni vi pljuvali, barem ne bi trebali. A da trci za Bajernom je znao? U Lids naredne sezone, dobro guzicu da oznoji. Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297424 Nego sta, zagarantovano mjesto prvotimca, desetka na ledjima, ali je ostao opet. Ne znam sto potezati to ? Sad mu treba jebati mater sto ga je drugi tim trazio. Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297433 Nego sta, zagarantovano mjesto prvotimca, desetka na ledjima, ali je ostao opet. Ne znam sto potezati to ? Sad mu treba jebati mater sto ga je drugi tim trazio. Sa ovakvim radom bio bi desetka i prvotimac u Bayern Munich II, pogotovo kod Hansia... Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297437 To mu je bilo obecano, a prije povrede je bio na vrh nivou i opet ce biti isti i bolji. Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297462 I Coutinhu je bilo obecano, i uzeo je tu 10tku. Eto sad ga se ne mogu rijesiti Prijavi
20. juli 2020.6 god. Autor comment_297465 To mu je bilo obecano, a prije povrede je bio na vrh nivou i opet ce biti isti i bolji. Na kojem crnom vrh nivou... Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297480 Ono kad smo molili Sarrija da ga pusti da igra, tada je igrao odlicno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.