Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

• Autor
Jako neozbiljan kroz ceo mec. U driblinge ulazio kao da igra sa ortacima ispred zgrade i nije probio nijednom, uzimao mu loptu kako ko stigne.
Ovakav nivo zaebancije na utakmici Lige Sampiona je za detaljnu analizu.
Talenat je nesporan, ali decko mora da bude maksimalno koncentrisan i ozbiljan na terenu.
Ovo treba seci u korenu. Nadam se da ce Lamps obaviti kvalitetan razgovor sa njim.
A jeste mada ta naizgled kurcobolja je sastavni dio njegove igre. Ono, gledas na TV i kontas koji mu je qrac a onda iduci tren frajer uzme loptu i osvoji 40-50 metara terena. Jednostavno takav je igrac.

Ono na cemu mora raditi je igra u zavrsnoj trecini, sinoc mu je svaka odluka u i oko 16 metara pogresna bila, prodao je posjed bar 5-6 puta sto je nedopustivo na ovom nivou.

Al barem je za razliku od Williana stalno bio prijetnja, ima taj stav i nonsalanciju gdje vidis da nema nimalo straha iako je djecak od 18 god.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ma de sta pretjerujete sa zakljuccima. Momak je sinoc imao losu noc i to je to a opet je mogao dati gol samo da je onaj volej bolje uhvatio. Pa tek mu je 18 godina i imao toliko ozbiljnu povredu, ja sam iskreno ocekivao mnogo manje od njega ali bukvalno je svaku utakmicu osim sinoc bio dobar.

Ovo ce za godinu dvije biti nas najbolji igrac ubjedljivo.
Ma Odoi je jednostavno zvijezda. Gledao sam utakmice u21 Engleske, imas tamo i Fodena i Willocka i jos neke pojedince koji vaze za ogromne talente u Engleskoj, Odoi je sa 18 godina glavni baja i to se vidi na njemu. Ne samo zbog igre, vec ima ono nesto u njemu. Zato znam da ce biti jedan od najboljih igraca u svijetu, samo zdravlje da ga sluzi.

Sto se tice utakmice protiv Ajaxa, jeste bio slabiji malo, ali to je normalno. Zapravo on nije bio los, nije lose igrao, vec samo eto malo je sa nekim odlukama u zavrsnicama grijesio, ali to nadolazi sa utakmicama. Imamo strasnog igraca u ekipi, sljedecih 15 godina ako bude htio ostati cijelo vrijeme tu.

Svaka cast Mountu, Tammyu, Tomoriu, takodjer sve odlicni mladi igraci, okosnica nekog novog Chelseaja, ali Odoi je zvijezda, rekao bih zajedno s Rubenom.
Odoi je tek 18, mislim najmlađi od svih naših mladića, ne očekujte od njega niti savršenstvo a pogotovo ne kontinuitet. Ovi šta su već ušli u 20-te, oni svi već imaju nekog iskustva s posudbi, i iako i oni još imaju prostor za napredak i treba bit strpljiv i s njima, tu se već očekuje da pokazuju određeni nivo igre, počinju pokazivati neki kontinuitet. Odi je koju godinu mlađi od njih, nikad nije bio na posudbi i nema nikakvog iskustva. Treba imati strpljenja s njim i za 2-3 sezone ćemo dobit WC igrača.
Ono što me plaši kod ovog igrača je da ne poleti previsoko. Talenat je ogroman ali veliki igrač uvijek mora biti motivisan da kada mu se pruži prilika da svoj maksimum u svakom segmentu igre.
Ne treba samo imati strpljenja s njim, nego treba s njim pravilno raditi.
Mene ne plaši ništa, ima 19 godina lik. Neka nastavi sa radom i bit će to sve super, doći će i kontinuitet sa tim, kao i sve ostalo uz minutažu koju bude dobijao, samo se nadam kako će je dobiti što više.
Nemojmo zaboravit kako on nije slan na posudbe i kako za razliku od Mounta, Tomorija i Abrahama on nema neku minutažu u nogama

Ma decko cim je i juce usao odmah se vidio raskosni talenat kojeg Willian nije nikad za citave karijere imao. Pa jbte, lik je ubjedljivo najmladji igrac ove ekipe, u njegovim godinama jedan Messi nije bio nista bolji. 

Samo zdravlja i ovom momku je nebo granica.

Stvarno ovaj VAR tek pokazuje kolike su debilcine engleske sudije. Oduvijek sam ja tvrdio da ne znaju suditi, dzaba im sva pomagala. Eto sinoc hiljadu puta usporavaju, a covjek u punom trku bio. Pa dovoljno da te cimne malo, ti gubis ravnotezu i logicno padas. Za njih je svaki pad u 16 metara, ako nije penal onda je simuliranje i zuti karton. Jednostavno idioti.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Oba su bili grozni i bit će tu oscilacija velikih ove sezone od njih, što je i za očekivati. Opet bolje nego igrati Williana koji je uvijek za ništa

bice bolje nadam se, ima potencijala, ali nikako da taj zavrsetak usavrsi

strasan je kad povede loptu naprijed, kad je presao na lijevu stranu imao je prilika da osuta, ali previse oklijeva

ako ovako nastavi, neka se malo zabrine za prvo mjesto u ekipi

Opet je oscilirao. Na trenutak izgleda smuseno pa za nekoliko trenutaka WC igrac. Definitivno na lijevoj strani je puno bolji igrac.

• 1 mjesec kasnije...
Mislio sam iskreno kako će do sada izbaciti williana koji igra loše kao i uvijek, ali nikako da pronađe neku formu, doduše i ne dobija neku minutažu.
U svakom slučaju ispod prosječno za sada
Razmislio bih o prodaji ovog, za nekih 30 bih ga možda i prodao.
Možda želi otići, ovo je stvarno loše

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.