Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

https://www.youtube.com/watch?v=FWvZTfpsx_E

Evo objasnjenja mozda sto Lampard stedi CHOsen one. Mislim da ce poceti ga vise u sljedecem periodu koristiti, vrijeme je za taj prelaz. Pitao sam ga da uradi video za Rubena, pa cemo vidjeti sta je reci o toj bolesnoj povredi, jos je jebeno sto RLC imao nekih dodatnih manjih povreda uz ono.

Ma strašno, očekivao sam dosad da CHO bude u prvom timu, a Williana zakucanog za klupu.
Ne znam zašto mu se daje minutaža na kapaljku, hoćemo ga prodati možda? Pošto još uvijek nije produžio kako se najavljivalo odavno.
Ne razumijem stvarno, forsira se starac Willian kojem bi ovo trebala biti zadnja sezona u klubu, a najavljena budućnost kluba je zakucana za klupu. Sve bih to i razumio da Willian igra nešto, al je shit kao i uvijek, pa mi je još veća enigma.
Obećavali smo mu minutažu sa novim trenerom, a nije dobio ništa. Nije ni pokazao ništa, ali teško i da može sa nikakvom minutažom.
Savjetovao bih mu da ode ako se ovako nastavi, jer realno ovo je bila idealna prilika za dati mu šansu, u sezoni smo kada bi trebali dati mladima šansu, ako je sada ne dobije, neće nikada.
A mi neka propadnemo do kraja sa oronulim Willianom sa 5 golova i 5 asista po sezoni, nismo bolje ni zaslužili od njega očito

Ma ako mu sada ne bude dao 2 starta do kraja decembra, znas da nije nesto u redu. Ne znam je li do povrede, ali eno startovao je na pocetku, odmah nekoliko asistencija mali upisao i odjednom daj mu po 15 minuta i daj ga vukovima da govore kako nista ne nudi.

Nije mi jasno, jer kada je Mount losije igrao, samo je nastavio od prve, a ovoga nije ni uvodio kako treba.

Pa jednostavno je, Pulisic stvarno dobro igra vec duzi period, a Willian ljubimac i onda Odoi mora izvisit. A da je pravde, Pulisic i Odoi bi igrali najveci broj tekmi zajedno, Odoi lijevo, Pulisic desno.

Al neka, doci ce dan kada cemo se rijesiti brazilskog kretena, samo ne znam kako ce Lamps bez njega, kao da mu je duzan sta jbt.
Ne znam... Već 4 trenera za redom drže Willana kao prvotimca, možda je ipak problem u nama ne njemu...
Ajde malo realno da pogledamo kako stvari stoje. Sjetimo se kako je Pulisic bio na klupi, pa nekad cak i na tribinams. Par puta je usao sa klupe i momentalno napravio razliku na terenu. Nakon toga je dobio sansu od prve minute i bukvalno je razvalio nekoliko narednih meceva. Odoi se u medjuvremenu opet povrijedio kada su reprezentacije igrale, nakon toga je i on bio na klupi. U zadnje vrijeme kada god je usao sa klupe nije uspio nista napraviti, cak sta vise izgledao je na terenu kao da ga boli kurac. Nek se potrudi i pokaze sta zna kada dobije sansu i bice minuta. Ima sad lijepu priliku za to jer je Willian opet u uzasnoj formi a mora se priznati da je do u zadnjih par utakmica Willian bio medju najboljim uprkos tome sto ga svi mi ne podnosimo.

Mislim i da je Pedro otpisan tako da je to dodatno veliki plus za Odoia. Treba imati na umu da je momak tek napunio 19. godina i imao jebenu povredu. Samo malo da ufati ritam i formu i bice on opet onaj stari a vremenom jos bolji. Strpljenja samo, njemu je nebo granica.

3 gola i 4 asistencije williana u 22 utakmice (1600 minuta), CHO u 16 meceva (600+ minuta) 1 gol i 4 asistencije.

Treba naglasiti i da je vecinom igrao na desnom krilu gdje nije opasan kao na lijevom. Mislim da se treba znati koliko bi opasniji bili da je obrnuo minute njima Lampard.

Treba napomenuti da je i Pedro odigrao haman 600 minuta u svim takmicenjima.

Ma nek guraju malca lijevo ili iza napadaca. Jos uvijek se trazi na terenu, luta dosta i taman dok malo osjeti igru vec je tekma gotova. Inace mislim da nije dovoljno dobar na desnoj strani.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Autor

Sine ja bih tebe poslao ne u Bajern vec u Blekpul.

Oce ugovor, oce minutazu.. Pa uradi nesto s tim minutima kad ih dobijes.

Nijednu korisnu stvar nije uradio danas. Lopte mu uzimao kako ko hoce, nijedan kvalitetan prodor ili bilo sta sto bi se kategorizovalo kao napadacki potez.

Momak ima problema sa pouzdanjem i sa formom, to stoji, ali ne moze ni doci do izrazaja sa ovim usranim fudbalom s kojim igramo trenutno.

Odoi se ubio za kontri, brz je, ima startnu brzinu gdje moze ostaviti protivnika iza sebe, protivnik kad se zatvori, jos on nije taj igrac koji moze nesto napraviti nekim svojim potezom.

Ne znam zasto su on i Willian mjenjali strane, kad Odoiju nikako ne lezi desna strana.

Sta mislite da je pravo rjesenje za ovog momka? 

Obzirom da mu je tek 19 godina i da se vratio poslije teske povrede, da li bolje da ga posaljemo na pozajmicu kako bi vratio formu i samopouzdanje ili ga zadrzati ovdje i nadati se da ce sve to postici uz jaku konkurenciju?

Licno bih ga poslao na pozajmicu ukoliko bi doveli neko krilo u januaru, jer je ocigledno da mu treba sto vise utakmica a tesko da ce igrati svaku kod Lamparda ako ostane.

Ma kakvi, samo mu treba dati utakmica, ako smo mogli Pulisicu dati, ako mozemo davati Willianu stalno utakmice koji odigra dobro svaku 10tu, onda mozemo i njemu. Bio je los i Willian koji ama bas nista nije uradio, ovaj je barem pokusao sutati, ali bolje srati po njemu jbg.

Pulisic ce na kraju da ulazi sa klupe, a on da postane prvotimac, ali trebaju nam takvi ljudi preko krila, da ih mozes rotirati kao City.

Ma slazem se ja CHO, on je dragulj kojeg vrijedi istrpiti. Ali on mora zasluziti priliku da igra, ne samo zato sto je mlad i sto se zove CHO. Pulisic je ulazio s klupe i svaki put bi donio nesto dobro svojim ulaskom, isto to treba i CHO. Realno, Willian je ove sezone sasvim solidan, druga je stvar sto bi mi voljeli da se gura CHO umjesto solidnog Williana, ali to je cinjenica.

• Autor
Ljudi zalaganje na terenu mu je nula, da se ne lazemo. Ako kukas za garancije da ces igrati, trazis minute a kad ih dobijes setkas se po terenu ko primadonica, gubis lopte ko na traci i ne doprinosis nicemu sta onda ocekujes?
Ima bre da izgines na terenu, ako ti ne ide u napadu vracaj se u odbranu, vrsi presing, kreci se bolje bez lopte, ne gledaj protivnickom igracu u ledja kad ti je oduzmu vec potrci za njim. Izgubi covek loptu i boli ga kurac. Klece na travu, siri ruke a kontra ode... Nemas ti decko ni kvalitet ni kredibilitet a ni staz za takvo ponasanje.
Pulisic je bar bio u formi neko vreme, donosio bodove ekipi i zasluzio je vise da igra.
Drugo decko ima 19 godina a vec ga povrede hronicno muce. To nije normalno jer ne znas da l da mu das da igra pa da mozda pogorsa stanje il da ga lecis duze vreme pa da kuka kako ne igra.

Secam se kako je Teri pricao da je ko omladinac cistio toalete, bio loptonosa, vodonosa i ko zna sta sve a ovaj vec da bude zvezda.
Ti si bre klinac, ima da saginjes glavu i da budes zahvalan kad dobijes minute i da te minute koristis tako sto ces da dajes 120% sebe a ne da sa 18 godina kukas za Bajernom.

Nikad igraca od njega ako ne promeni stanje svesti.

I toliko

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.