Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

Od igrač koji je s 19 godina u bmk modu i još ništa posebno nije postigao u karijeri teško da će ikad išta bit

Naravno da nije točno, Odoi ima 1.2 uspješna driblinga ali PO utakmici. Vjerojatno se misli da je ovaj napravia više driblinga nego Odoi u bilo kojoj utakmici, ali sigurno ne sve ukupno u cijeloj sezoni. Kako god, namjerno nezgrapno napisana rečenica da bi se obezvrjedio Odoi (ili ako nije namjerno onda da ne zna čitat pa nije vidia per game). Također Odoi je krilo, a Upamecano stoper pa logično da ima više toćnih driblinga jer u dribling ide samo kad je siguran da će uspit, neće u svom šenajstercu driblat bezveze, dok si Odoi riskantije driblinge može (i mora) priuštit.

Da se razumijemo, Odoi se nema baš puno za pohvalit sa svojih 56% točnih driblinga ove sezone ali ovo je jednostavno loša i pogrešna usporedba

Nebitno, Odoi sa ovakvom konkurencijom i tim stavom gdje pokazuje da ga bole uši da se muči može da se pozdravi sa karijerom koja je na početku. Najjače kad gubimo i uđe jebeni Pedro, poginu da nešto napravi, a ovaj pored njega koji bi trebalo da puca od života hoda ko prebijen.

Da sam Lampard i da vidim ono šetkanje, dobro bi zapamtio.

Digao mi je živac sa onim ucjenjivanjem kad ga je Bayern htio.. Ti si za Bayerna baš, nabijem te

Protiv Watforda u prvom dijelu sezone je imao 2 uspješna driblinga. To je random njegova utakmica koju sam uzeo, ne znam ni koliko je igrao tada. Uglavnom, podatak ili netačan ili ga ne razumijemo kako treba.

Inače najiritantniji podatak ikad koji se vrtio je da je Chelsea više puta ispao iz lige nego osvojio. Znam se nekad javiti stranicama koje to objave da im kažem da to već neko vrijeme nije istina.
  • 1 mjesec kasnije...
Citam kako bi mogao na posudbu negdje. Treba njemu noga u zicugu kvalitetno, teska kurcobolja vlada kod ovog momcica otkad je ugovor dobio.

Ma rijetki su engleski mladići koji uspiju, poÅ¡alje jednom dobru dijagonalu evo ga Pirlo. Zabije gol protiv Slavije Prag sutradan u novinama Callum Hudson-Odoi England's new superstar. U 18 godini Terry i Lamps čistili kopačke saigračima. I onaj Greenwood bokte zovne ga u repku prvo kurvaluk (hajd jbg mlad je) i onda za 5 dana opet neki novi skandal s gasom za smijanje. 

Ma rijetki su engleski mladići koji uspiju, poÅ¡alje jednom dobru dijagonalu evo ga Pirlo. Zabije gol protiv Slavije Prag sutradan u novinama Callum Hudson-Odoi England's new superstar. U 18 godini Terry i Lamps čistili kopačke saigračima. I onaj Greenwood bokte zovne ga u repku prvo kurvaluk (hajd jbg mlad je) i onda za 5 dana opet neki novi skandal s gasom za smijanje. 

Sancho nema takav pritisak jer je u Borussiji i uspio je. Da je ostao u Engleskoj bio bi ogroman pritisak na njemu. I njemu je tek 20, ali se čini puno ozbiljnije.

Ima sad veliku šansu dok su Pulišić i Ziyech out.

Treba mu novi ugovor od 220 hiljada sedmično, hajlajt karijere u ÄŒelziju Å¡to je bio optužen za silovanje. 

Pa Å¡ta je pokazo za ove dvije godine,razvlačilo se za ugovor od 120 hiljada ko da dobijamo neku igračinu. Ovi mladi se trebaju poklopiti i igrati fudbal, ako ne dobijaju prilike ili nek pričaju sa menadžerom ili nek se kupe. I ja sam miÅ¡ljenja da od njega neÅ¡to može biti, al viÅ¡e od svega do sada je ostao upamćen po sranjima u novinama te ugovor te ta neka ženska. Znam da je lažno optužen, al hajd mi reci da li je ikad presudio neku ozbiljnu utakmicu? Eto neki dan si postavio plate, frajer u gornjoj polovici ekipe po primanjima za Å¡ta? Za 2 gola Slaviji i nekim ciganima iz Rumunije. Mladi Saka iz Arsenala nije upola igrač koliko ovaj može biti, al je pokazo 100 puta viÅ¡e od njega. 

• Autor

Pa bez razloga hejtujete lika, 120k ima platu, optuzen lazno, ama bas nikakvog razloga nema za hejt.

Sam nivo kurcobolje koji prikazuje na terenu je i više nego dovoljan za kritiku.
Rano je počeo da zamislja sebe kao veliku zvezdu. Sam talenat nikome karijeru nije napravio.
Dečko nema radnu etiku, setka se po terenu kao primadonica neka, a zarađuje ogroman novac.
Neka se ugleda na Maunta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.