13. august 2020.6 god. comment_299877 Sasvim normala igrao kada je dobijao sanse, bit ce on vrh. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299878 Od igraÄ koji je s 19 godina u bmk modu i joÅ¡ niÅ¡ta posebno nije postigao u karijeri teÅ¡ko da će ikad iÅ¡ta bit Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299880 svaki put je dobro odigrao kada je startovao, osim protiv s'thamptona kada smo izgubili. Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299923 Dayot Upamecano has more successful dribbles in this game (2) than Callum Hudson-Odoi all season (1) Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299929 Kurca je ovo tacno. Daj nemojte vjerovat u sve sto citate jebemu mater. Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299931 Naravno da nije toÄno, Odoi ima 1.2 uspjeÅ¡na driblinga ali PO utakmici. Vjerojatno se misli da je ovaj napravia viÅ¡e driblinga nego Odoi u bilo kojoj utakmici, ali sigurno ne sve ukupno u cijeloj sezoni. Kako god, namjerno nezgrapno napisana reÄenica da bi se obezvrjedio Odoi (ili ako nije namjerno onda da ne zna Äitat pa nije vidia per game). TakoÄ‘er Odoi je krilo, a Upamecano stoper pa logiÄno da ima viÅ¡e toćnih driblinga jer u dribling ide samo kad je siguran da će uspit, neće u svom Å¡enajstercu driblat bezveze, dok si Odoi riskantije driblinge može (i mora) priuÅ¡tit. Da se razumijemo, Odoi se nema baÅ¡ puno za pohvalit sa svojih 56% toÄnih driblinga ove sezone ali ovo je jednostavno loÅ¡a i pogreÅ¡na usporedba Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299933 Nebitno, Odoi sa ovakvom konkurencijom i tim stavom gdje pokazuje da ga bole uÅ¡i da se muÄi može da se pozdravi sa karijerom koja je na poÄetku. NajjaÄe kad gubimo i uÄ‘e jebeni Pedro, poginu da neÅ¡to napravi, a ovaj pored njega koji bi trebalo da puca od života hoda ko prebijen. Da sam Lampard i da vidim ono Å¡etkanje, dobro bi zapamtio. Digao mi je živac sa onim ucjenjivanjem kad ga je Bayern htio.. Ti si za Bayerna baÅ¡, nabijem te Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299948 Protiv Watforda u prvom dijelu sezone je imao 2 uspjeÅ¡na driblinga. To je random njegova utakmica koju sam uzeo, ne znam ni koliko je igrao tada. Uglavnom, podatak ili netaÄan ili ga ne razumijemo kako treba. InaÄe najiritantniji podatak ikad koji se vrtio je da je Chelsea viÅ¡e puta ispao iz lige nego osvojio. Znam se nekad javiti stranicama koje to objave da im kažem da to već neko vrijeme nije istina. Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299957 sta cu reci na hejt protiv chosen one, to ide na dusu soxxu. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302100 Citam kako bi mogao na posudbu negdje. Treba njemu noga u zicugu kvalitetno, teska kurcobolja vlada kod ovog momcica otkad je ugovor dobio. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302103 Ma rijetki su engleski mladići koji uspiju, poÅ¡alje jednom dobru dijagonalu evo ga Pirlo. Zabije gol protiv Slavije Prag sutradan u novinama Callum Hudson-Odoi England's new superstar. U 18 godini Terry i Lamps Äistili kopaÄke saigraÄima. I onaj Greenwood bokte zovne ga u repku prvo kurvaluk (hajd jbg mlad je) i onda za 5 dana opet neki novi skandal s gasom za smijanje. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302104 Ma rijetki su engleski mladići koji uspiju, poÅ¡alje jednom dobru dijagonalu evo ga Pirlo. Zabije gol protiv Slavije Prag sutradan u novinama Callum Hudson-Odoi England's new superstar. U 18 godini Terry i Lamps Äistili kopaÄke saigraÄima. I onaj Greenwood bokte zovne ga u repku prvo kurvaluk (hajd jbg mlad je) i onda za 5 dana opet neki novi skandal s gasom za smijanje. Sancho nema takav pritisak jer je u Borussiji i uspio je. Da je ostao u Engleskoj bio bi ogroman pritisak na njemu. I njemu je tek 20, ali se Äini puno ozbiljnije. Ima sad veliku Å¡ansu dok su PuliÅ¡ić i Ziyech out. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302109 CHO je odigrao sjajno protiv austrije za repku. Raduje kako igra. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302113 Ako će na posudbu onda će trebati kupovat krilo... Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302115 Ma nema od toga nista, ne znam gdje je wisey takvu glupost procitao. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302119 Ne treba njemu posudba, treba njemu mjesec dana bez da se povrijedi. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302120 Treba mu novi ugovor od 220 hiljada sedmiÄno, hajlajt karijere u ÄŒelziju Å¡to je bio optužen za silovanje. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302122 Pa bez razloga hejtujete lika, 120k ima platu, optuzen lazno, ama bas nikakvog razloga nema za hejt. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302123 Pa Å¡ta je pokazo za ove dvije godine,razvlaÄilo se za ugovor od 120 hiljada ko da dobijamo neku igraÄinu. Ovi mladi se trebaju poklopiti i igrati fudbal, ako ne dobijaju prilike ili nek priÄaju sa menadžerom ili nek se kupe. I ja sam miÅ¡ljenja da od njega neÅ¡to može biti, al viÅ¡e od svega do sada je ostao upamćen po sranjima u novinama te ugovor te ta neka ženska. Znam da je lažno optužen, al hajd mi reci da li je ikad presudio neku ozbiljnu utakmicu? Eto neki dan si postavio plate, frajer u gornjoj polovici ekipe po primanjima za Å¡ta? Za 2 gola Slaviji i nekim ciganima iz Rumunije. Mladi Saka iz Arsenala nije upola igraÄ koliko ovaj može biti, al je pokazo 100 puta viÅ¡e od njega. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. Autor comment_302124 Pa bez razloga hejtujete lika, 120k ima platu, optuzen lazno, ama bas nikakvog razloga nema za hejt. Sam nivo kurcobolje koji prikazuje na terenu je i viÅ¡e nego dovoljan za kritiku. Rano je poÄeo da zamislja sebe kao veliku zvezdu. Sam talenat nikome karijeru nije napravio. DeÄko nema radnu etiku, setka se po terenu kao primadonica neka, a zaraÄ‘uje ogroman novac. Neka se ugleda na Maunta. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302125 Polahko, povrede su ga prosle sezone usporile. Evo vec je sezonu poceo odlicnom partijom protiv Austrije. Bit ce CHO kako treba, samo da povreda ne bude. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302126 Da, ali to je u21 utakmica protiv Austrije, ako sam dobro shvatio. Dominirao je na onim pripremama i onu polusezonu u Ligi Europe. To je ipak nivo ispod onoga Å¡to se oÄekuje. Tek treba da se dokaže na najviÅ¡em nivou. Vjerujem da će uspjeti, a vjeruju i u klubu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.