Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

half season wonder

iduće sezone nece ni igrati, bolje mu je da trazi posudbu, barem tu moze izvuci dobar klub, ako misli da ce ga uprava odmah u vitesse šutnuti

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

half season wonder

iduće sezone nece ni igrati, bolje mu je da trazi posudbu, barem tu moze izvuci dobar klub, ako misli da ce ga uprava odmah u vitesse šutnuti

Zapravo kako stvari stoje, trebao bi igrati više nego ove sezone, pošto imamo samo 3 krila izgleda. Sad hoće li on opravdati to ili ne je druga priča
https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1285509870624616448?s=19
Ili ne, princezica naša
Mnogo dobar danas, to se traži, impact kada igra. Nažalost neće ga se nagraditi nego opet klupa jer Willian je ipak nezamjenjiv
Treba naučiti od williana kako igrati obranu i pressing, treba još pure jesti da bude na nivou williana
  • 3 sedmice kasnije...

Å teta za poniÅ¡ten pogodak. Bilo je situacija kad je davio loptu i izvodio neke bespotrebne poteze Å¡to je živciralo. 

Može bolje al' nije to ni loše bilo večeras. Nadam se da se polako vraća u formu.

Očekivao sam turbulencije ove sezone, ali ovoliko ne. Svako malo novi belaj. Te povrede, te korona, te žene.. Za prosjećnog igrača od 19 godina dobra sezona. Za nekog ovako talentovanog i ne baš. Govorio sam i ranije da će tek sljedeća sezona biti njegova. Doveli su mu puno konkurenata, ali što ne bi svi bili dobri. Isto kao što u Cityu mogu svi biti u formi. Kao da se još nije navikao na Premier ligu. Na nivou Europske lige je bio fenomenalan, ovdje često potez viška ili naivno izgubljena lopta. O želji i energiji da ne govorim, totalno neočekivano za nekog ko je tako mlad. Ne prodavati, ostaviti, davati šansu i napraviti od njega nešto. Neće biti prva opcija, ali će biti dovoljno prostora da se pokaže.

Iduće sezone ako bude zdrav i ne radio gluposti trebao bi imati veću minutažu. Vidjet ćemo, talenta ima a sad je li u glavi spreman, ne znam. U svakom slučaju, bolje da on ulazi sa klupe i bude u rotaciji nego Willian

Uvijek zaboravim da ima 19 godina. Koliko samo talenta ima čini mi se da nije ni sam svjestan toga. Iskreno od svih mladih igrača koje imamo, njega bih najviše volio vidjeti uspješnog. Vrijeme će pokazati, ali nadam se najboljem od njega.

meni je on takva licnost da nece iskoristiti svoj talenat

Ima i toga. Sve je do njega uglavnom, ako bude koristio bar upola onoliko mozga koliko ima talenta ne bi trebalo biti problema.

• Autor

Ne možeš mu dati kontinuitet kad on uđe nekad, dobije priliku i češe jaja. Mlad je, mora ginuti kao što ginu Mount i Reece

Ali mali već misli da je zvezda kme, kme, kmeeeee
I ako je manje talentovan Maunt bi mogao vrlo lako da napravi mnogo ozbiljniju karijeru od njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.