20. juli 2020.6 god. comment_297508 half season wonder iduće sezone nece ni igrati, bolje mu je da trazi posudbu, barem tu moze izvuci dobar klub, ako misli da ce ga uprava odmah u vitesse šutnuti Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297523 half season wonder iduće sezone nece ni igrati, bolje mu je da trazi posudbu, barem tu moze izvuci dobar klub, ako misli da ce ga uprava odmah u vitesse Å¡utnuti Zapravo kako stvari stoje, trebao bi igrati viÅ¡e nego ove sezone, poÅ¡to imamo samo 3 krila izgleda. Sad hoće li on opravdati to ili ne je druga priÄahttps://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1285509870624616448?s=19 Ili ne, princezica naÅ¡a Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297536 Fake news, kinsella opovrgnuo vijesti, a i carefree youth. Sretan je i ima 5 godina na ugovoru. Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297745 Mnogo dobar danas, to se traži, impact kada igra. Nažalost neće ga se nagraditi nego opet klupa jer Willian je ipak nezamjenjiv Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297778 Hvala, kurcu napokon da se vidi nešto po toj desnoj strani, cim je onaj cupavi kurac izašao proigralo se. Asistencija i pas za Asistenciju Pulisic-Tammy Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297780 Ok, ima potencijala, samo mu fale mozak i radna etika i biće solidan igraÄ. :D Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297786 Treba nauÄiti od williana kako igrati obranu i pressing, treba joÅ¡ pure jesti da bude na nivou williana Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297799 Pa i on je kao Willian, igra kako mu se kurac digne izgleda :D Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297801 Pa i on je kao Willian, igra kako mu se kurac digne izgleda :D Da li bi afriÄka Å¡ljiva spadala pod doping? Prijavi
8. august 2020.6 god. comment_299300 Å teta za poniÅ¡ten pogodak. Bilo je situacija kad je davio loptu i izvodio neke bespotrebne poteze Å¡to je živciralo. Može bolje al' nije to ni loÅ¡e bilo veÄeras. Nadam se da se polako vraća u formu. Prijavi
9. august 2020.6 god. comment_299376 Odlican je bio, bas steta sto mu je ponisten vrhunski gol. Prijavi
10. august 2020.6 god. comment_299469 Rijetko, desi se nekad slucajno da se uhvatim na njegove video klipove, ali se suzdrzim vecinom. Prijavi
10. august 2020.6 god. comment_299500 Rijetko, desi se nekad slucajno da se uhvatim na njegove video klipove, ali se suzdrzim vecinom. Ko Edah za Girouda i Caballera :D Kamera ga snimi jednom, odma odliÄan ugao kamere ili pas dobar na metar od sebe kad odradi. :D Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299595 OÄekivao sam turbulencije ove sezone, ali ovoliko ne. Svako malo novi belaj. Te povrede, te korona, te žene.. Za prosjećnog igraÄa od 19 godina dobra sezona. Za nekog ovako talentovanog i ne baÅ¡. Govorio sam i ranije da će tek sljedeća sezona biti njegova. Doveli su mu puno konkurenata, ali Å¡to ne bi svi bili dobri. Isto kao Å¡to u Cityu mogu svi biti u formi. Kao da se joÅ¡ nije navikao na Premier ligu. Na nivou Europske lige je bio fenomenalan, ovdje Äesto potez viÅ¡ka ili naivno izgubljena lopta. O želji i energiji da ne govorim, totalno neoÄekivano za nekog ko je tako mlad. Ne prodavati, ostaviti, davati Å¡ansu i napraviti od njega neÅ¡to. Neće biti prva opcija, ali će biti dovoljno prostora da se pokaže. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299633 Iduće sezone ako bude zdrav i ne radio gluposti trebao bi imati veću minutažu. Vidjet ćemo, talenta ima a sad je li u glavi spreman, ne znam. U svakom sluÄaju, bolje da on ulazi sa klupe i bude u rotaciji nego Willian Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299691 Uvijek zaboravim da ima 19 godina. Koliko samo talenta ima Äini mi se da nije ni sam svjestan toga. Iskreno od svih mladih igraÄa koje imamo, njega bih najviÅ¡e volio vidjeti uspjeÅ¡nog. Vrijeme će pokazati, ali nadam se najboljem od njega. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299694 meni je on takva licnost da nece iskoristiti svoj talenat Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299701 meni je on takva licnost da nece iskoristiti svoj talenat Ima i toga. Sve je do njega uglavnom, ako bude koristio bar upola onoliko mozga koliko ima talenta ne bi trebalo biti problema. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299719 Njemu samo treba kontinuitet utakmica te ce samim time dobiti na samopouzdanju a i fizicki bi se vratio u potpunosti. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299818 Njemu samo treba kontinuitet utakmica te ce samim time dobiti na samopouzdanju a i fizicki bi se vratio u potpunosti. Ne možeÅ¡ mu dati kontinuitet kad on uÄ‘e nekad, dobije priliku i ÄeÅ¡e jaja. Mlad je, mora ginuti kao Å¡to ginu Mount i Reece Prijavi
13. august 2020.6 god. Autor comment_299858 Ne možeÅ¡ mu dati kontinuitet kad on uÄ‘e nekad, dobije priliku i ÄeÅ¡e jaja. Mlad je, mora ginuti kao Å¡to ginu Mount i Reece Ali mali već misli da je zvezda kme, kme, kmeeeee I ako je manje talentovan Maunt bi mogao vrlo lako da napravi mnogo ozbiljniju karijeru od njega. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299874 Mozda je jednostavno u bmk modu? Sljedece godine se moze necemu nadat pa promjeni mod Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.