Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Sezona koju smo žrtvovali za razvoj mladih igrača i redom se ispovrijeđuju, pogotovo on. Ja sam dao prognozu kad je doživio onu povredu prošle sezone, da će sezona 2020/21 biti njegova. Ovako će u startu biti iza Ziyecha, Pulišića i ko već bude.

Tek mu je 19, ima vremena za njega, ali šteta što mu se ovo sve dešava.

Ovaj se u krevetu povrijedi.

Nadam se da mu zdravstveno preuzima placanje plate nakon seste sedmice bolovanjs. I bude dobijao nekih 60-70 posto plate koju svakako ni ne zasluzuje

:D
  • Autor
Rezim treninga i rada sa igracima na individualnom fizickom planu mkra da se menja iz korena.

Skoro sve povrede koje su nas zadesile su misicnog sastava.
Neko u klubu mora da odgovara za to.

Jebo majku kao da klub vodi neki političar sa Balkana.

Pa je onda standardna priča, osoblje se upošljava preko štele, to medicinsko, doktori, fiziotarapeuti, treneri itd.

Nemoguće je da toliko igrača ima problema sa mišićima jebo te.

Hoće li se vratiti nesretnik do kraja sezone ?

Šteta, ova sezona je mogla biti njegova breakthrough sezona, loša konkurencija na toj pozici plus Pulišić ranjen. Mogao je igrati koliko poželi ali jebi ga.

Ma previse seru, svaki covjek koji je iole prehladjen sumnja se da ima koronu. Idite u picku materinu vise, dajte utakmice da se igraju, smori se ziv.
  • Autor

Ma previse seru, svaki covjek koji je iole prehladjen sumnja se da ima koronu. Idite u picku materinu vise, dajte utakmice da se igraju, smori se ziv.

Ako je potvrda iz kluba onda nije zajebancija.

Utakmice mogu da se igraju uvek, zdravlje ljudi je mnogo vaznije.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • Autor
Picopevac zvao neku ribu u stan - ona završila u Hitnoj a on u policiji.
Kad klincu das para mnogo više nego što treba to obično tako biva.
Otpustiti.
A dobro balavac je on jos, ima vremena da nauci na greskama. Pa i Terry je van terena bio sve osim dobrog momka.

Stoji cinjenica da su mu ogroman kes dali na slijepo i to me vise brine jer nije pokazao nista posebno dosad.
Ko zna sta je u pitanju. Lik je uhapsen u 4h jer je ova djevojka nazvala hitnu? Mozda ju je tukao, mozda ce ga optuziti za silovanje pa zavrsi ko Adam Johnson, mozda nadju kokain pa zavrsi ko Mutu?! Ja se samo nadam da je razlog korona virus a ne nesto drugo, mnogo gore.

Udarila para i slava u glavu, treba ovo spustati na zemlju sto prije.

Fino je poceo nema sta, ako napravi slican incident, prodati. Koji vrag ce nam ovakav igrac, svakako ovakve propalice i ne uspijevaju u fudbalu.

Pa dobro, i Ashley Cole je privatno pravio sranja, a bio vrhunski igrač. Jedina razlika što je to Cole radio dok je koliko toliko razvio karijeru na neki nivo, ovaj nije ni počeo kako treba.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.