Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

Samo neka oni svi ozdrave i da dođe trener koji bi forsirao sljedeci trojac iza napadača.

Odoi-loftus cheek-pulisic

Mislim da bi oni s vremenom mogli postati ubojit trojac.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

Zna li se ko ce 10-ku uzeti, ako ce iko? Iako nije toliko vazno. Nadam se da nece biti nekog negativnog rivalstva medju njima.

Ako se ne varam mislim fa desetka ide Pulisicu.

Dijete koje je praktično bez iskustva, ali ucjenjuje svoj klub kako će preći u Bayern jer ne igra dovoljno. Kad mi tako kreneš karijeru odmah mi u očima padneš, pa sunce mu imaš 19 godina, polako, šanse se zarađuju.

Da se nije povrijedio garant bi i napustio klub, tako da 10 može nositi bilo ko, prosto me uši zaboliše.

Dijete koje je praktično bez iskustva, ali ucjenjuje svoj klub kako će preći u Bayern jer ne igra dovoljno. Kad mi tako kreneš karijeru odmah mi u očima padneš, pa sunce mu imaš 19 godina, polako, šanse se zarađuju.

Da se nije povrijedio garant bi i napustio klub, tako da 10 može nositi bilo ko, prosto me uši zaboliše.

Da inace smo mi poznat klub koji daje sanse mladima, bas dobro razvijamo igrace. Pa naravno da se zeli osigurati i trazi minute, sto bi ostao kad zna da moze igrati npr u bayernu, dortmundu..

Još se ništa ne prica o produljenju ugovora?

Spreman je petogodisnji ugovor i navodno ce biti potpisan kada lampard bude sluzben..
  • 4 sedmice kasnije...
Jel 100 ili 180 hiljada? Oprecne su informacije u medijima. Nadam se samo da ce barem u nekoj mjeri na terenu opravdati svu tu halabuku koja se digla oko njega. Potencijal jeste, ali miljama je daleko od vrhunskog nivoa jos uvijek.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

100 je valjda osnovna, a moze do 180 sa bonusima. Tako sam ja procitao negdje. Uglavnom dns svaki prosjek ima 100k, u redu je to. 5 godina ugovor, super. Dobro se oporavlja, brze od projekcija koje su bile kada se ozljedio. Do kraja 9tog mj ce biti spreman sigurno, a moguce i prije

Nema bonusa na sedmičnu platu, može dobiti bonus samo jednokratno za nastupe ili golove i asistencije.

Pa kad obracunas bonuse u tjednu placu, to tu negdje moze doci. Ugl na to se mislilo
  • 4 sedmice kasnije...
Nesto se odvuklo sve ovo sa novim ugovorom, mislio sam kako je to gotova stvar. I Lampard je davao izjave u smislu kako racu na njega i da se nada kako ce potpisati. Nadam se kako ce potpisati ipak uskoro

Nesto se odvuklo sve ovo sa novim ugovorom, mislio sam kako je to gotova stvar. I Lampard je davao izjave u smislu kako racu na njega i da se nada kako ce potpisati. Nadam se kako ce potpisati ipak uskoro

Aham, gotovo je to. Samo u pravi momenat ce da objave ocigledno. Ima onaj mali patuljak Frank ili kako vec je potvrdio.

Danas trenirao sa prvim timom, samo ne znam sta vise odugovlaci oko novog ugovora. Mount i Loftus Cheek su potpisali nedavno petogodisnje ugovore tako da ocekujem da i on uradi istu stvar ili bar se nadam da ce to uraditi.

• 2 sedmice kasnije...

“Recovery has gone really well, I feel good so hopefully, I’ll be back after the international break. It was something that I was scared would take longer but recovery has gone really well and quick for myself and I’m happy everything has gone to plan.”

Idemoooo, znaci tada ce nekad i ugovor novi se objaviti :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.