Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

Mislim da ovaj malac nece potpisati novi ugovor. Ucinio bi to do sad da je htio. Da sam na Lampardovom mjestu, trazio bih iskljucivo da donese odluku momentalno kako bi znali na cemu smo.

U suprotnom, Chelsea i ekipa mogu doci u situaciju da razvijaju igraca koji ce otici u drugu ekipu a usput jos i dzabe. To je nesto sto se ne bi smjelo desiti ni u snu. 

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

Mislim da ovaj malac nece potpisati novi ugovor. Ucinio bi to do sad da je htio. Da sam na Lampardovom mjestu, trazio bih iskljucivo da donese odluku momentalno kako bi znali na cemu smo.

U suprotnom, Chelsea i ekipa mogu doci u situaciju da razvijaju igraca koji ce otici u drugu ekipu a usput jos i dzabe. To je nesto sto se ne bi smjelo desiti ni u snu. 

Tako i meni izgleda na prvu, Mount i Loftus Cheek su potpisali petogodisnje ugovore ovo ljeto, a ovaj stalno nesto izvodi.

Vec je gotovo sve odavno, samo klub ceka da se oporavi da objave.

Iskreno mislim da ovaj put mali samo izvlaci deblji ugovor, vise novca i da ce na kraju ipak staviti potpis. Realno budala je ako s ovim zaokretom unutar kluba, Lampsom i drugim akademcima, misli da ce negdje drugo dobiti vise prilika da igra i razvija se nego kod nas.

Mada i meni ide na kurac to natezanje, odugovlacenje, kao da je u pitanju neki vanserijski igrac tipa Hazard a ne talentirani klinac za kojeg jos nista ne znas i moze lako da se pretvori u buduceg Walcotta, Iwobija, Welbecka i tako te vjecite talente.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Vec je gotovo sve odavno, samo klub ceka da se oporavi da objave.

I RLC je povredjen pa su objavili da potpisao novi ugovor
A bile su takve informacije da je sve gotovo sa ugovorom, nadam se kako se nista nije promijenilo i da ce objaviti ubrzo. Ako ne, treba ga prodati na zimu onda, al vjerujem kako ce potpisati ipak. Ide na zivce to sto odugovlace, ali po Lampardovim izjavama ne vidim kako bi trebali panicariti

Polako decki.

Neka se on prvo oporavi, a zatim neka pokaze ako ima sta.

A za ugovor ima vremena do kraja sezone

A ne znam bas koliko je pametno uci sa igracem kojem ugovor istice u nekakve pregovore oko produljenja ugovora iza zimskog prijelaznog roka. To se tako ne radi, i vjerujem kako ce mu dati vremena do pocetka zimskog prijelaznog roka da se odluci i to je to. Vjerujem kako ce potpisati i takve su bile informacije, ne vidim zasto ne bi potpisao

Pa on vec poslije januara ima zakonski pravo pregovarati sa drugim timovima.

Pa to je vjerojarno i cilj njegova agenta. Odugovlačenje do siječnja i onda kada možeš pregovarat na sve strane izvući najbolju ponudu

Aham, gotovo je to. Samo u pravi momenat ce da objave ocigledno. Ima onaj mali patuljak Frank ili kako vec je potvrdio.

Pa čovjek je potpisao

• 2 sedmice kasnije...
Poserem se i na njega i na njegov ugovor.Kolika se frka stvorila i koliko odugovlači ko da je Messi. Još se priča o 180k sedmično, i zamisli sad ne pokaže se? Koliko će tražiti onda oni što se pokažu?

Nije malac kriv sto ovi ne objavljuju, nego nas jebu vec duze vrijeme.

A što bi čekali? De mi navedi neki normalan razlog? To što je povrijeđen nije objašnjenje.RLCje povrijeđen pa je objavljeno produženje.

A što bi čekali? De mi navedi neki normalan razlog? To što je povrijeđen nije objašnjenje.RLCje povrijeđen pa je objavljeno produženje.

Blage ti veze nemam, jedino sto znam jeste da je potpisao vec odavno.

Cuj mediji ga prenapuhali, lik je igracina, ne bi ga dzabe Bayern htio i to nudili bruku para. Jedva cekam da se oporavi u potpunosti, vec vjerujem da moze par minuta upisati protiv Liverpoola.

Sluzbeno potpisao novi ugovor.

https://www.chelseafc.com/en/news/2019/09/19/callum-hudson-odoi-agrees-new-chelsea-contract

cho.jpg

‘It’s an amazing feeling,’ Hudson-Odoi said after signing his contract. ‘It’s been a long wait but it’s done now and I’m really happy about that. I’ve been a Chelsea player since I was eight and this is the right club for me to be at.

‘I want to lift as many trophies as possible, win as many games as possible and contribute to as many goals as I can as well. As a team, we just want to work hard to achieve the best results we can. I’m delighted everything has been agreed and now I’m just looking forward to properly getting back.’

Chelsea director Marina Granovskaia added: ‘Callum showed last season just what a thrilling talent he is. We are delighted he has committed to Chelsea and we are all excited about the prospect of seeing him continue to blossom in the years ahead.

https://www.youtube.com/watch?v=0qBUBxnqOf0

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.