2. septembar 2019.7 god. comment_288958 Mislim da ovaj malac nece potpisati novi ugovor. Ucinio bi to do sad da je htio. Da sam na Lampardovom mjestu, trazio bih iskljucivo da donese odluku momentalno kako bi znali na cemu smo. U suprotnom, Chelsea i ekipa mogu doci u situaciju da razvijaju igraca koji ce otici u drugu ekipu a usput jos i dzabe. To je nesto sto se ne bi smjelo desiti ni u snu. Prijavi
2. septembar 2019.7 god. comment_288959 Mislim da ovaj malac nece potpisati novi ugovor. Ucinio bi to do sad da je htio. Da sam na Lampardovom mjestu, trazio bih iskljucivo da donese odluku momentalno kako bi znali na cemu smo. U suprotnom, Chelsea i ekipa mogu doci u situaciju da razvijaju igraca koji ce otici u drugu ekipu a usput jos i dzabe. To je nesto sto se ne bi smjelo desiti ni u snu. Tako i meni izgleda na prvu, Mount i Loftus Cheek su potpisali petogodisnje ugovore ovo ljeto, a ovaj stalno nesto izvodi. Prijavi
2. septembar 2019.7 god. comment_288960 Mislim da ovaj malac nece potpisati novi ugovor. Ucinio bi to do sad da je htio. Da sam na Lampardovom mjestu, trazio bih iskljucivo da donese odluku momentalno kako bi znali na cemu smo. U suprotnom, Chelsea i ekipa mogu doci u situaciju da razvijaju igraca koji ce otici u drugu ekipu a usput jos i dzabe. To je nesto sto se ne bi smjelo desiti ni u snu. Vec je gotovo sve odavno, samo klub ceka da se oporavi da objave. Prijavi
2. septembar 2019.7 god. comment_288963 Jebote ovaj diablo se postavi kao da je dio uprave a ustvari zna onoliko koliko i svi mi. Prijavi
2. septembar 2019.7 god. comment_288964 Mislim da ovaj malac nece potpisati novi ugovor. Ucinio bi to do sad da je htio. Da sam na Lampardovom mjestu, trazio bih iskljucivo da donese odluku momentalno kako bi znali na cemu smo. U suprotnom, Chelsea i ekipa mogu doci u situaciju da razvijaju igraca koji ce otici u drugu ekipu a usput jos i dzabe. To je nesto sto se ne bi smjelo desiti ni u snu. Iskreno mislim da ovaj put mali samo izvlaci deblji ugovor, vise novca i da ce na kraju ipak staviti potpis. Realno budala je ako s ovim zaokretom unutar kluba, Lampsom i drugim akademcima, misli da ce negdje drugo dobiti vise prilika da igra i razvija se nego kod nas. Mada i meni ide na kurac to natezanje, odugovlacenje, kao da je u pitanju neki vanserijski igrac tipa Hazard a ne talentirani klinac za kojeg jos nista ne znas i moze lako da se pretvori u buduceg Walcotta, Iwobija, Welbecka i tako te vjecite talente. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
2. septembar 2019.7 god. comment_288965 Vec je gotovo sve odavno, samo klub ceka da se oporavi da objave. I RLC je povredjen pa su objavili da potpisao novi ugovor Prijavi
2. septembar 2019.7 god. comment_288967 Jebote ovaj diablo se postavi kao da je dio uprave a ustvari zna onoliko koliko i svi mi. Tako su pisali oni bliski klubu, cini mi se Simon i Matt Law. Alex Goldberg kao i Frank Khalid su licno pricali sa njim i rekao im je da je gotovo. Sada je sve kada klub odluci da objavi. Prijavi
2. septembar 2019.7 god. comment_288968 A bile su takve informacije da je sve gotovo sa ugovorom, nadam se kako se nista nije promijenilo i da ce objaviti ubrzo. Ako ne, treba ga prodati na zimu onda, al vjerujem kako ce potpisati ipak. Ide na zivce to sto odugovlace, ali po Lampardovim izjavama ne vidim kako bi trebali panicariti Prijavi
2. septembar 2019.7 god. comment_288972 Polako decki. Neka se on prvo oporavi, a zatim neka pokaze ako ima sta. A za ugovor ima vremena do kraja sezone Prijavi
2. septembar 2019.7 god. comment_288973 Polako decki. Neka se on prvo oporavi, a zatim neka pokaze ako ima sta. A za ugovor ima vremena do kraja sezone A ne znam bas koliko je pametno uci sa igracem kojem ugovor istice u nekakve pregovore oko produljenja ugovora iza zimskog prijelaznog roka. To se tako ne radi, i vjerujem kako ce mu dati vremena do pocetka zimskog prijelaznog roka da se odluci i to je to. Vjerujem kako ce potpisati i takve su bile informacije, ne vidim zasto ne bi potpisao Prijavi
2. septembar 2019.7 god. comment_288974 Pa on vec poslije januara ima zakonski pravo pregovarati sa drugim timovima. Prijavi
5. septembar 2019.7 god. comment_288990 Pa on vec poslije januara ima zakonski pravo pregovarati sa drugim timovima. Pa to je vjerojarno i cilj njegova agenta. OdugovlaÄenje do sijeÄnja i onda kada možeÅ¡ pregovarat na sve strane izvući najbolju ponudu Prijavi
5. septembar 2019.7 god. comment_288991 Aham, gotovo je to. Samo u pravi momenat ce da objave ocigledno. Ima onaj mali patuljak Frank ili kako vec je potvrdio. Pa Äovjek je potpisao Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289059 https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1172820007807606785?s=19 Ajde konacno neka zavrse s tim Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289069 Poserem se i na njega i na njegov ugovor.Kolika se frka stvorila i koliko odugovlaÄi ko da je Messi. JoÅ¡ se priÄa o 180k sedmiÄno, i zamisli sad ne pokaže se? Koliko će tražiti onda oni Å¡to se pokažu? Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289079 Nije malac kriv sto ovi ne objavljuju, nego nas jebu vec duze vrijeme. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289085 A mjesto koga će ovaj da igra kada se oporavi? Pa ovaj se još nije ni dokazao, ne znam ko ga je ovoliko nahvalio, mediji su ga prenapuhali a on se umislio. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289086 Pa neće odmah biti prva postava, polako će ga uvoditi. Neće biti pretjerano teško izgurati Williana. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289091 Nije malac kriv sto ovi ne objavljuju, nego nas jebu vec duze vrijeme.A Å¡to bi Äekali? De mi navedi neki normalan razlog? To Å¡to je povrijeÄ‘en nije objaÅ¡njenje.RLCje povrijeÄ‘en pa je objavljeno produženje. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289094 A Å¡to bi Äekali? De mi navedi neki normalan razlog? To Å¡to je povrijeÄ‘en nije objaÅ¡njenje.RLCje povrijeÄ‘en pa je objavljeno produženje. Blage ti veze nemam, jedino sto znam jeste da je potpisao vec odavno. Cuj mediji ga prenapuhali, lik je igracina, ne bi ga dzabe Bayern htio i to nudili bruku para. Jedva cekam da se oporavi u potpunosti, vec vjerujem da moze par minuta upisati protiv Liverpoola. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289096 Pa da je potpisao objavili bi i danas bruka para nije 30 miliona. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289098 Jeste bruku para kada je zadnja godina ugovora za malog od 18 godina koji je odigrao 15tak meceva. Prijavi
19. septembar 2019.7 god. comment_289255 Sluzbeno potpisao novi ugovor. https://www.chelseafc.com/en/news/2019/09/19/callum-hudson-odoi-agrees-new-chelsea-contract ‘It’s an amazing feeling,’ Hudson-Odoi said after signing his contract. ‘It’s been a long wait but it’s done now and I’m really happy about that. I’ve been a Chelsea player since I was eight and this is the right club for me to be at. ‘I want to lift as many trophies as possible, win as many games as possible and contribute to as many goals as I can as well. As a team, we just want to work hard to achieve the best results we can. I’m delighted everything has been agreed and now I’m just looking forward to properly getting back.’ Chelsea director Marina Granovskaia added: ‘Callum showed last season just what a thrilling talent he is. We are delighted he has committed to Chelsea and we are all excited about the prospect of seeing him continue to blossom in the years ahead. https://www.youtube.com/watch?v=0qBUBxnqOf0 Prijavi
19. septembar 2019.7 god. comment_289257 Dosao je i taj dan Caltek potpisao na pet godina. Fino fino 120k sedmicno, nije malo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.