Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Nije sarkazam, ozbiljan sam. Ćovjeku od 34 godine, ne treba produžiti ugovor više od jedne godine. Godina dovoljna, pa ako pokaže opet nekoliko finih partija, nij problem produžiti na još jednu.

CTB, tako ti je to, moj jaro...
Shvatate li vas dvojica da Chelsea vise nikada nece imati igraca kao Drogbu. Nikakav Cavani, nikakav Falcao ga ne moze nadmasiti. Ziva legenda ja bi mu dao ugovor do 40-e.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1336519874' post='46999']Shvatate li vas dvojica da Chelsea vise nikada nece imati igraca kao Drogbu. Nikakav Cavani, nikakav Falcao ga ne moze nadmasiti. Ziva legenda ja bi mu dao ugovor do 40-e.[/quote]
Sto ce ti kad ne moze igrati, jeste legenda, ali nema potrebe ga drzati, ako pokaze za godinu umijece, dat ce mu opet jednogodisnji ugovor i sve tako.
Sjetio sam se najboljeg moguceg rijesenja (kao kod Gallasa sto je slucaj), nek mu produze na jednu godinu a da u ugovoru bude klauzula ako odigra odredjeni broj utakmica npr 20, automatski se produzi na jos jednu godinu ;)
Jbga, Drogbu su sustigle godine, on je danas igrac za velike utakmice, al sezona nije puna velikih, nego bas onih "malih" utakmica i Tito nazalost ne moze pratiti taj ritam redovitog igranja.. Najdrazi napadac mi je, al treba bit realan, ponudit mu ugovor na godinu dana s mogucnosti produzenja na jos jednu, ako pokaze da moze
[quote name='chelseathebest' timestamp='1336510717' post='46874']
da vas čujem, ko kaže da mu netrebamo dati ugovor kakav on želi?
[/quote]
Da iznese on svoje zahteve ali da saslusa i ponudu kluba,pa nek se nadju negde na sredini.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1336519874' post='46999']Shvatate li vas dvojica da Chelsea vise nikada nece imati igraca kao Drogbu. Nikakav Cavani, nikakav Falcao ga ne moze nadmasiti. Ziva legenda ja bi mu dao ugovor do 40-e.[/quote]

Nemoj zajebavat, pa štan ćemo, kad prekine karijeru tj. ode u penziju. Hoćel naši ugasit klub, jbg neće bit novog Drogbe.

Stvarno zajebano. Shvati ti, da klub nije 1 ili 2 igrača, klub je nešto puno, puno više.. Tako da, Drogba ugovor ti na godinu, hoćeš-nećeš, ako hoćeš, super. Ako nećeš, jbg žao će nam biti, al idi na istok pa traži duže i masnije ugovore.

A i ti @chelseafan, s njim za ruku, pošto vidim nećeš moći bez njega.
[url="http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-to-release-didier-drogba-rather-than-give-825847"]http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-to-release-didier-drogba-rather-than-give-825847[/url]

Aha, vidi sad.
Ocekivan scenario.
Da je neko bio pametan pa doveo Falcaa ili Aguera, mislite da bi Drogba i tad bio prvi spic ? Namestila se situacija da Torres nije u formi i da je Drogba prevashodno zbog toga potreban, iako ove sezone ne blista....
Pogledajte Giggsa recimo... On je isto toliko potreban Unitedu kao Tito nama. Ali on ne poteze pitanje oko toga da li ce dobiti ugovor i na koliko godina. Dok oseca da moze da doprinese produzavace ugovor na po jednu sezonu.
Svi timovi koji su nesto postigli u tekucoj sezoni imali su bar po jednog raspolozenog strelca, koji je vodio tim do uspeha. Cinjenica je da Drogba vise ne moze biti taj oslonac tima, kao prethodnih sezona. Svi koji to ne vide zive u zabludi. Najveci problem je sto on zahteva da igra, da bude starter, a nije vise na tom nivou na kome mora biti prvi napadac Chelsea-ja.
Ja izuzetno cenim ovog coveka, i sve sto je dao Chelsea-ju, ali doslo je vreme da se pogleda u buducost i krene dalje.

Pa sta sad, treba ga drzati kao maskotu u klubu koji ne moze vise ni 30% od onoga sto je mogao, pa da i dalje osvajamo 6.mjesta itd.. Mozda bi mu trebali dati dozivotni ugovor, neka igra dok je ziv jer necemo imati boljeg igraca nikada vise kako ti kazes... Pa kad umre da ga ukopamo kod stadiona pa da konacno mozemo kupiti zamjenu... Kad bi tako i Lampardu, Cechu,Terryu, Banetu, Essienu (legendama) nudili ugovore ne bi nas bilo nigdje..

[b]Navedi mi [color=#0000ff]5[/color] dobrih razloga[/b] [b]zasto bi mu ponudio ugovor do 40te kao sto si napisao ili bar na dvije godine[/b]...

[quote name='Wisey' timestamp='1336603611' post='47419'][url="http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-to-release-didier-drogba-rather-than-give-825847"]http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-to-release-didier-drogba-rather-than-give-825847[/url] Aha, vidi sad.[/quote]

Pogledaj glupog komentara ispod. Poceo navijati za chelsea zbog drogbe, pa ce sad poceti navijati za drugi tim ako drogba ode jer je vlasnik kreten. Ne mogu da vjerujem da se neki nazivaju navijacima chelsea a pisu ovakve gluposti...
hahaha šef plavaca odlučio gradit igru oko Torresa haha od kad je to Roman trener ??? ntrebate se hvatat za gluposti, vrlo lako moguće da Drogba ode, ali svima puno ovisi finale LP ako osvojimo siguran sam da ostjau i Drogba i RDM ako ne onda mislim da bi obojca mogli put pod noge, a to su gluposti a ne odluke, ja bi Drogbi dao još te 2 godine, pod AVB-om nije bio nešto al sad pod RDM-om je odličan zabija vrča se na beka, uzima lopte, i sa 34 u skoku stopere valja ko malu djecu, imao je lošu formu i vi odma po godinama starac ovo ono, opet velim u Torresu i njemu imao 2 odlična iskusna napadača ako uzmemo još Lukakua i Bamforda u kojima imamo mladost i želju za dokazivanjem i igrom, mi imamo odlično popunjeno mjesto napdača, i da sam ja trener nebi ga davao nigdje, ako većbude odlazioo nek to bude Marseille , tamo bi volio da ode :)
Al opet velim, puno ovisi o finalu i tome tko će bit trener iduće sezone....
kad bi došao npr. Falcao, Drogba bi gotovo sigurno preselio na klupu, i na Falcaa bi se mogli osloniti, on bi bio pouzdan, on riješava utakmice svojim potezima, baš kao što je to Drogba radio nekad stalno i kao što danas radi ponekad, najčešće u velikim utakmicama

jasno je da Drogba nemože igrat svaku utakmicu 90 minuta, i ja sam uvjeren da bi on to i prihvatio, da ponekad igra on, ponekad Torres
ako bi on inzistirao da igra svaku utakmicu što nemože više, treba se rastati lijepo s njim, ali ja sam uvjeren da to nije tako...

nego u slučaju Drogbinog odlaska, jadni mi ako ostanemo na Torresu, pazite šta vam kažem
zato ja želim da Drogba ostane, on ima potez, on riješava utakmice, on nosi 3 igrača na leđima, on osvoji svaki skok-duel

Torres je kvalitetan to je neupitno, ali brat bratu, on nemože zamjeniti Drogbu...Falcao bi to donekle sigurno mogao

znači, ako(i sve dok) se ne dovede Falcao(ili netko treći), Drogba MORA ostati da bi imali kakav takav napad
uz to što je legenda...
[quote name='stifmeister' timestamp='1336630705' post='47438']
Mirror kao novine su na razini izjava Ave Karabatic
[/quote]
Može se reći, al da je bilo obratno, tj. da je pisalo kako će Drogba potpisati novi ugovor, to bi odmah iste sekunde bilo validno, ispravno itd itd. :)

Hajmo ovako. Didier je ove sezone bio dobar u sljedećim tekmama: Newcastle (A), City (H), Valencia (H), Napoli (H), Barcelona (H), Barcelona (A), Tottenham (Wembley), Liverpool (Wembley).

Dakle 8 utakmica. A da se vratimo još jednu sezonu unazad, također bismo izbrojali sličan broj, odnosno malo veći. Stagnacija i pad s godinama je evidentan. Iduće godine se lako može desiti da to budu 4 tekme, a one tamo 2. Ako želite zadržati igrača na tolikoj plati i takvom uticaju radi samo 2 dobre utakmice godišnje onda nemamo šta pričati. ;)
PS. čekam sad bilo kakav pametan, argumentiran odgovor ovih što nisu u 'mojoj Didier zbogom na ljeto' kampanji. Mada, malo im ponestalo takvih, sad se počelo svoditi na status legende i slične priče :D
[quote name='Wisey' timestamp='1336671888' post='47538']
PS. čekam sad bilo kakav pametan, argumentiran odgovor ovih što nisu u 'mojoj Didier zbogom na ljeto' kampanji. Mada, malo im ponestalo takvih, sad se počelo svoditi na status legende i slične priče :D
[/quote]

nemoj odma kategorizirat :P Didier igra jako dobro pod Di Matteom i stvanrno neznam što možemo očekivat od njega iduće sezone al jedno je sigurno Didier je klasa napadač, ja sam osobno da ostane, al ipak nakraju j ta odluka trenerova, tako da stvarno nema potrebe više raspravljat o tome, mi neznamo ni tko će bit treber iduće sezone, po pitanju ovoga smo svi rekli što smo mislili i to po više puta, pričekajmo kraj sezone pa da onda budući trener kaže tj. uradi ešto po tom pitanju..... A do tad nek nas Didi vodi do trofeja najprestižnijeg nogometnog natjecanja :D GO DIDI GO CHELSEA :wub:
Ljudi,svima je jasno da ce Drogba ako ostane u klubu biti rezervni napadac sledece sezone.To je neminovno,godine cine svoje,ali da moze da pruzi jos klubu,moze.E,sad ne moze on uslovljati klub i traziti kule i gradove,trebao bi se zadovoljiti jednogodisnjim ugovorom.A ako nece,do vidjenja i vecno Hvala.
[quote name='Wisey' timestamp='1336673004' post='47542']
Ti ako misliš da je ta odluka na kraju trenera, onda izvini stari ali pojma nemaš kakav je to klub CFC. :)
[/quote]

Surova realnost. Trener u nas ima ulogu pripreme igraca i taktike za utakmicu, vise manje. O Didierovoj sudbini nece odlucivat trener, to je jasno, a to je bas ono sto me najvise zivcira opcenito govoreci, ne samo u Drogbinom slucaju
[quote name='Wisey' timestamp='1336673004' post='47542']
Ti ako misliš da je ta odluka na kraju trenera, onda izvini stari ali pojma nemaš kakav je to klub CFC. :)
[/quote]

ma znam al tješim se da će na kraju netko tko zna donjet tu odluku :P al ti si sve to uspio uništit :lol:
ma da ostane RDM i kaže Drogba i ja smo popričali... no nažalost on neće ostat s nama zaključili smo da je to za naše i njegoo dobro bla bla bla ,rekao bi ok taj čovjek želi napravit smjenu generacije i pomladit ekipe te ganjat trofeje idućih par godina, al kad mi tu odluku donosi Roman padne mi mrak na oči, on ako zabije u finalu Roman če mu produžit ko ne zabije ili još gore ne zabije i ne osvojimo onda neće a znamo i ja i ti da se to tako ne radi, ja priznam da se Drogbi ne produži i da kaže star je i to je jedini razlog, ok svi imamo svoje mšljenje on ima takvo al jnemu neće taj razlog presudit nego neki sasvim glup, a znamo da se to tako ne radi da to nije uslov za produženje da nemože to tako gledatttttttttt jooooooooooj što me naljuti ovaj Roman da je to za popizdit :lol: :lol:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.