Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

hahaha,, ja sve gledam da vidim ko je kome lajkao, ha komedije

btw ovaj gore sto govori da Lamp i Didier najvise se trudi za Chelsea to je istina, al medju njih i ne svrstati Terrya, sasvim apsurdno, mozda si jos zelen pa ti oprastamo
[quote name='Spaha' timestamp='1335821349' post='44714']hahaha,, ja sve gledam da vidim ko je kome lajkao, ha komedije btw ovaj gore sto govori da Lamp i Didier najvise se trudi za Chelsea to je istina, al medju njih i ne svrstati Terrya, sasvim apsurdno, mozda si jos zelen pa ti oprastamo[/quote]

ja bi među njih svrstao čak i Cole-a
točno sam pratio svaki njegov potez u zadnjim tekmama i nevjerojatno je kolko taj čovjek trči i umire za svaku loptu, jednostavno ostavlja srce i dušu na terenu
[url="http://www.sportske.net/vest/transferi/barsa-menja-taktiku-zeli-razbijaca-u-napadu-77399.html"]http://www.sportske....padu-77399.html[/url]

Nema teorije da Tito zaigra za Farcu !

ReLo prekidaj saradnju sa ovima, da ne napravim pustos ovde :D
ma ja bi ljudi pored Drogbe ako ne ravnopravan(sto nije) A.Cole sigurno je jedan od meni drazih......jos poslije nevjerovatnih spasavanja gola, izbijanje sa gol linije protiv Napolia i Barce ako se sjecate meni je medju drazima...... :D
Drogba bi prije se oprostio od nogometa, neg igrao za Barcelonu, bar ja tako mislim. :D Drogba je "covjek" a oni tamo nisu ni blizu. :D
pogledajte Drogbu u novom spotu xD

[url="http://www.youtube.com/watch?v=6XgkWhyDkS0&feature=player_embedded"]http://www.youtube.c...player_embedded[/url]

(na 3:44 negdje)
U prvom se poluvremenu nije skoro ni vidio, drugo je vec bolje, dao je gol, i produzio uistinu impresivnu statistiku na Wembleyu: 8 utakmica - 8 golova te 4 finala - 4 gola :D Tito is da boss! :)
neda mi se pisati hvalospjeve sada OPET, tako da ću ponovo samo reći
[color=#0000ff][size=5][b]GRANDE DIDIER[/b][/size][/color]

mene nekako brine ono njegovo uzimanje pehara i onda sam se ode slikati i slaviti s navijačima, nekako mi to sve vuče na oproštaj od chelsea....
nadam se da nisam u pravu, iako i sam znam da više nije i ne može biti onaj stari, al teško mi je i pomisliti da odlazi...
ali ako uzme LP sada u munchenu, nekako će mi lakše pasti eventualni odlazak, iako bi naravno htio da završi karijeru u chelseaju..
Opet gol na Wembleyu, svka čast.

Partija dosta solidna, borio se i kapa dole..

Te nekako i meni ono izgleda kao neki oproštaj od navijača, kad je sam prišao pred njih. Žalosno ako tako bude, al šta ćeš, kad tad to mora doći.
ma ja nemogu ni zamislit da ga gledam u nekom drugom dresu, sam bii suze na oći krenule, tolko je toga ljepoga donjeo klubu i nama navijačim :)

danas opet pokazao da je čovjek za velike utakmice takvog se isplati imat u timu, opet je krpao u obrani trčao i trudio se, svaka mu čast zaslžio je dić taj pehar
Svaka cast za majstoriju na pocetku drugog poluvremena.Jos jedan u Minhenu i dosta za ovu sezonu.A ako u sledecoj bude davao golove u plavom dresu bice odlicno,a ako ne HVALA mu do neba na svemu!
Ne bih ga prodao ni za 70m Evra! I to što kaže Vinko, ne bih ga mogao gledati u drugom dresu! Long Live the King!
[quote name='Wisey' timestamp='1336304263' post='46004']
Legenda.

PS. šteta što toliko inzistira na dvogodišnjem produženju :(
[/quote]

a čuj želi završit karijeru za te 2 godine vjerojatno mu je glupo zadnju godinu mjenjat klub, voli Chelsea i želi tu završit karijeru, a ovi ga muče ko da frajer traži da mu daju bubreg a ne jebeni 2-ogodišnji ugovor, nije on još za strao željezo ima u njemu snage, za velike utakmice i da bude dobra zamjena i za rotaciju prije svega :) gospodin je to zaslužio, samo mi žao nikad u slvalju gola nisam primjetio da je poljubio grb :( il se ne sjećam :/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.