Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='stifmeister' timestamp='1337507506' post='50274']
Čovjek kojeg je svugdje po terenu
Najbolji u napadu, najbolji u obrani
[b]Dat mu doživotni ugovor[/b]
[/quote]
iz tvojih usta u Bozije usi
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

pazite Droleta i rada........0:12 na videu hahahaah :lol: :lol: :lol:
[url="http://www.youtube.com/watch?v=N3FcEg2tO58&feature=relmfu"]http://www.youtube.com/watch?v=N3FcEg2tO58&feature=relmfu[/url]
[quote name='DROGBA750' timestamp='1337508502' post='50307']
pazite Droleta i rada........0:12 na videu hahahaah :lol: :lol: :lol:
[url="http://www.youtube.com/watch?v=N3FcEg2tO58&feature=relmfu"]http://www.youtube.c...&feature=relmfu[/url]
[/quote]
uvalili su se neofirno na snimku haha
[quote name='Spaha' timestamp='1337517605' post='50459']
Drogba jedini igrac koji skrivi penal, te ne nanese nikakvu stetu svome timu :)
[/quote]
I to 2 puta ;)
[quote name='Spaha' timestamp='1337517605' post='50459']
Drogba jedini igrac koji skrivi penal, te ne nanese nikakvu stetu svome timu :)
[/quote]
ma sve je on predvidio, to je vidio da su navijaci bayerna u behutu pa im dao malu nadu :P
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4bkntkER21r9zkf1o2_500.jpg[/img]

[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2012/5/19/1337465319515/bayern56.jpg[/img]
Ova slika Tite ispred nasih 17.000 navijaca ili koliko vec - nevjerovatna! I onaj njegov naklon prema njima... oko srca mi toplo.
[quote name='Essien Bison' timestamp='1337477369' post='50156']
Prosto mi se place kada znam da ce otici, Celzi vise nece biti isti bez njega. Ali odlazi u velikom stilu, dosao je, zavolio klub i ispunio misiju. Hvala na svemu CARE!
[/quote]
kad procitam ovo i onda vidim ovu sliku ... tuga :(
[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2012/5/19/1337465319515/bayern56.jpg[/img]
Nije ga išlo mora se priznati. Dosta duela je izgubio, slabo u napadu, nije puno ni trčao, ali onda..... BUUUUMMMM, Drogbaaaaaaaaaaaaaaa

Najbolji napadač u zadnjih nekoliko godina..... Sve pohvale i zaslužio je ovaj trofej..

Bravo Didier...
Tesko bi bilo svakom napadacu sam u spicu a jos kad tima igra povuceno bez jakih igraca na krilima koji mogu napraviti brzu kontru.. Tako da je Drogba cekao svoju sansu i ikoristio je.

Po mom misljenju iako nisam bio za njegov ostanak smatram da Torres treba biti prva opcija sljedece sezone, Lukaku druga a Drogba treca ( produziti mu ugovor na dvije godine ali sa znatno manjim primanjima ako pristane) jer nece nam on biti toliko od koristi sljedece sezone a Torres nije igrac za klupe niti je Lukaku doveden za 20 miliona kao treci napadac.. Staviti Drogbu ispred Torresa bi bila jos jedna katastrofalna sezone za Nanda.

Treba za to sjesti i odluciti sta dalje. Ali sam siguran da ga ne treba gurati ispred Torresa sljedece sezone... Ako zelimo da Nando vrati staru formu onda mora biti prvi napadac...

I zadnja opcija prodati Drogbu. Mozda Torres osjeca pritisak sve dok je veliki Drogba tu. Torres je navikao da bude glavni igrac, zvijezda medju navijacima. Dok je Drogba tu on to nikada nece biti...
[quote name='ADiS' timestamp='1337558735' post='50837']
Tesko bi bilo svakom napadacu sam u spicu a jos kad tima igra povuceno bez jakih igraca na krilima koji mogu napraviti brzu kontru.. Tako da je Drogba cekao svoju sansu i ikoristio je.

Po mom misljenju iako nisam bio za njegov ostanak smatram da Torres treba biti prva opcija sljedece sezone, Lukaku druga a Drogba treca ( produziti mu ugovor na dvije godine ali sa znatno manjim primanjima ako pristane) jer nece nam on biti toliko od koristi sljedece sezone a Torres nije igrac za klupe niti je Lukaku doveden za 20 miliona kao treci napadac.. Staviti Drogbu ispred Torresa bi bila jos jedna katastrofalna sezone za Nanda.

Treba za to sjesti i odluciti sta dalje. Ali sam siguran da ga ne treba gurati ispred Torresa sljedece sezone... Ako zelimo da Nando vrati staru formu onda mora biti prvi napadac...

I zadnja opcija prodati Drogbu. Mozda Torres osjeca pritisak sve dok je veliki Drogba tu. Torres je navikao da bude glavni igrac, zvijezda medju navijacima. Dok je Drogba tu on to nikada nece biti...
[/quote]

to se tako radi možda na igrici ali ne i u stvarnosti, nemožeš tako štreberski gledat, aha nači Torres je mlađi i po transfermarketu vrijedi više e sad bi on nama terbao bit rpvi napadač, nejde to ako, nema tu određivanja prvi drugi treći peti..... i Torrs i Drole su vrhunski napadači, Lukaku na dobrom putu d to postne i od njih treba napravit roster a ne poredk, taktika se slaže po formi igrača ,po važnosti utakmice ili natjecanja, te po protivniku i onda trener složi taktiku i odluči koji se igrači anjbolje u nju uklapaju. što se Torresa tiče on se vratio u formu i on je odličan sad, po meni bolji na krilu nego u samom vrhu napda al ajd nije to sad bit, oču ti reć da ovo nije Fernando Torres FC nego Chelsea FC, ne vrti se sve oko Toresa nit bi se tako trebalo gradit budućnost, jebe se meni oće li Torres zabit 50 kao Messi ili 5 kao što sad radi, ono što je najbitnije je da Chelsea osvaja trofeje, a i to sa prvom zvijezdom može si zabit u šupak, Chelsea je uvjek bio momčadska ekipa nači ne Arsenal (RvP team) ne Barca (Messi) Real, Milan itd. tu su uvjek bili Cech Terry Lamps i Drole kičma ekipe ali nikad nije bilo "ja sam zvijezda i najvažniji sam ja" nikad nije bilo prvog imena u ekipi svi su bili tim, probo to Danny isfurat i eto kako je prošao i zaslužio je. Nemoj se ti ADISE uvrijedit ovim komentarom, nije to bila namjera, očito imam drukčije mišljenje ;) i pogled na nogomet :)
ako bi razlog odjebavanja Drogbe bio samo zato da Torres "vrati glamur" onda mogu ladno odjebat Torresa...

problem je u tome što će Drogba i za godinu dana biti tata, ako ne u malim utakmicama, onda bar u velikim
a s tim se Torres ne slaže, on ne želi na klupi sjedit u velikim utakmicama

mislim da će netko od njih dvojice napustiti klub
Drogba mora ostati, a sto se tice Torresa, nevjerujem da je rekao da je nezadovoljan, ali ako je, onda je pogrijesio debelo, imao je bezbroj svojih prilika otako je dosao da se dokaze, ali vecinu ih nije iskoristio, treba se Lukaku sto vise forsirati, da zamijeni Drogbu, jer nam treba jedan takav igrac
Izjavio je netko iz uprave da ce sjest za stol s Didierom i u sljedecih tjedan, dva raspravit o njegovoj buducnosti u klubu.
A neke se novine raspisale kako je se Didier vec oprostio od suigraca kazavsi da je odigrao svoju zadnju utakmicu u Chelseaju. Upitno je ima li istine u tome, ali ne bi bilo nevjerojatno, jer da sad ode, otisao bi kao jedan od najboljih igraca u povijesti kluba, na vrhuncu i sa osvojenim FA Cupom i Ligom prvaka.

Ja smatram da bi se njemu trebalo produzit ugovor na jos jednu godinu, s uvjetom da Torres dobiva puno vise prilika a Tita koristit za rotaciju jer njegovo tijelo sumnjam da moze izdrzati napore koje igranje svaki tjedan u eng. ligi trazi.
Sve u svemu, vidjtet cemo eto za koji tjedan sto ce bit.
[quote name='Vinko' timestamp='1337604672' post='50959']

to se tako radi možda na igrici ali ne i u stvarnosti, nemožeš tako štreberski gledat, aha nači Torres je mlađi i po transfermarketu vrijedi više e sad bi on nama terbao bit rpvi napadač, nejde to ako, nema tu određivanja prvi drugi treći peti..... i Torrs i Drole su vrhunski napadači, Lukaku na dobrom putu d to postne i od njih treba napravit roster a ne poredk, taktika se slaže po formi igrača ,po važnosti utakmice ili natjecanja, te po protivniku i onda trener složi taktiku i odluči koji se igrači anjbolje u nju uklapaju. što se Torresa tiče on se vratio u formu i on je odličan sad, po meni bolji na krilu nego u samom vrhu napda al ajd nije to sad bit, oču ti reć da ovo nije Fernando Torres FC nego Chelsea FC, ne vrti se sve oko Toresa nit bi se tako trebalo gradit budućnost, jebe se meni oće li Torres zabit 50 kao Messi ili 5 kao što sad radi, ono što je najbitnije je da Chelsea osvaja trofeje, a i to sa prvom zvijezdom može si zabit u šupak, [b]Chelsea je uvjek bio momčadska ekipa nači ne Arsenal (RvP team) ne Barca (Messi) Real, Milan itd. tu su uvjek bili Cech Terry Lamps i Drole kičma ekipe ali nikad nije bilo "ja sam zvijezda i najvažniji sam ja"[/b] nikad nije bilo prvog imena u ekipi svi su bili tim, probo to Danny isfurat i eto kako je prošao i zaslužio je. Nemoj se ti ADISE uvrijedit ovim komentarom, nije to bila namjera, očito imam drukčije mišljenje ;) i pogled na nogomet :)
[/quote]
Objasnio covjek ;)
Po svemu sudeci odlazi, dosta portala je uveliko prenjela tu vijest, steta ako ne ostane jos barem jednu godinu ali i ako ode barem ce otici sa stilom i kao legenda :)
Eh, ja čekam samo potvrdu da ostaje, pa da napokon kupim njegov dres jer je zaslužio da izdvojim svaku lipu za njega :D
[quote name='Brane' timestamp='1337608440' post='50987']Izjavio je netko iz uprave da ce sjest za stol s Didierom i u sljedecih tjedan, dva raspravit o njegovoj buducnosti u klubu. A neke se novine raspisale kako je se Didier vec oprostio od suigraca kazavsi da je odigrao svoju zadnju utakmicu u Chelseaju. Upitno je ima li istine u tome, ali ne bi bilo nevjerojatno, jer da sad ode, otisao bi kao jedan od najboljih igraca u povijesti kluba, na vrhuncu i sa osvojenim FA Cupom i Ligom prvaka. [b]Ja smatram da bi se njemu trebalo produzit ugovor na jos jednu godinu, s uvjetom da Torres dobiva puno vise prilika a Tita koristit za rotaciju jer njegovo tijelo sumnjam da moze izdrzati napore koje igranje svaki tjedan u eng. ligi trazi. Sve u svemu, vidjtet cemo eto za koji tjedan sto ce bit.[/b][/quote]
slazem se s tobom, ali izgleda da ni to nece biti moguce :/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.