Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='soxx' timestamp='1336326911' post='46091']
[img]http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Chelsea+v+Arsenal+Premier+League+BJwmql7Og46l.jpg[/img]
[/quote]

danke schon :D
ma neka on njega slavi,pa kako bilo mislim da bi mu trebali dati ugovor,ako ne dadnu,on bi mogao u Kinu :( :(
Pri podizanju pehara sad u FA Cupu Terry ga je pitao jel hoće on dignut, no Drogba je rekao da ne želi i prepustio Terryu.
Legenda, legenda kluba
http://www.jutarnji.hr/sa-34-godine-kljucni-igrac-chelseaja--vladar-wembleyja-koji-je-pomeo-i-redse--hoce-li-se-roman-predomisliti-/1026507/

[i]U novinskim izvještajima registriran je podatak da je Drogba nakon utakmice poljubio vratnicu i travnjak Wembleyja, “mojeg sretnog stadiona”. Gestu je najlakše prevesti kao “zbogom” prije ukrcaja za Šangaj.[/i]

Nadam se da će Romanu doć više u glavu da je Drogba pola momčadi i da je zavrijedio dvogodišnji ugovor.
Ako ga pusti to će bit valjda jedina stvar koju ću zamjeriti Romanu
Prije sam bio za njegov "odlazak" mislio sam da je prestar . A sada vise ne znam . Vise bi volio da ostane s nama . Jednom se radja Drogba , mi mozemo samo moliti Boga da dobijemo napadaca kao sto je Didier .

[font=arial,helvetica,sans-serif][size=5][color=#0000ff]GRANDE DIDIER ! [/color][/size][/font]
Teska je ovo situacija :( mora se gledat sa dvije strane. Drogba zeli dvogodisnje produzenje ugovora, sigurno uz iste ili mozda cak vece prihode sto bi i bilo uredu da je on mladji i da nemamo jednog Torresa na klupi.

Druga strana je ta da se klub (roman) plasi riskirati dati mu ugovor i velike prihode za dvije godine a on nemogne igrati konstantno ipak je 34 godine star, povrijedi se ili bude van forme.

Iako je on moj omiljeni igrac ipak mislim da previse trazi, mislim da bi najbolje i najrealnije rijesenje bilo to da primi tu jednogodisnju ponudu kluba uz opciju da ako odigra neki odredjen broj utakmica i dokaze da moze jos igrati na tom nivou, da mu se onda produzi ugovor na jos jednu godinu :) Tako je Pippo Inzaghi zadnja dva ugovora podpisao u Milanu, i obe strane zadovoljne ;)
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1336400630' post='46291']
da nemamo jednog Torresa na klupi.
[/quote]
Aha, a Torres je golgejter samo takav. Takav da se sjećamo svakog njegovo gola za Chelsea.
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1336400630' post='46291']
Teska je ovo situacija :( mora se gledat sa dvije strane. Drogba zeli dvogodisnje produzenje ugovora, sigurno uz iste ili mozda cak vece prihode sto bi i bilo uredu da je on mladji i da nemamo jednog Torresa na klupi.

Druga strana je ta da se klub (roman) plasi riskirati dati mu ugovor i velike prihode za dvije godine a on nemogne igrati konstantno ipak je 34 godine star, povrijedi se ili bude van forme.

Iako je on moj omiljeni igrac ipak mislim da previse trazi, mislim da bi najbolje i najrealnije rijesenje bilo to da primi tu jednogodisnju ponudu kluba uz opciju da ako odigra neki odredjen broj utakmica i dokaze da moze jos igrati na tom nivou, da mu se onda produzi ugovor na jos jednu godinu :) Tako je Pippo Inzaghi zadnja dva ugovora podpisao u Milanu, i obe strane zadovoljne ;)
[/quote]
Potpisujem od reci do reci.
[quote name='stifmeister' timestamp='1336405917' post='46328']
Aha, a Torres je golgejter samo takav. Takav da se sjećamo svakog njegovo gola za Chelsea.
[/quote]

problem je to sto je placen i sto kasira ko golgeter ;)
[quote name='diablo_bih' timestamp='1336406708' post='46334']
Sjecamo se i drogbinog svakog ;)[/quote]
Onda imas jako dobro pamcenje.
Poanta je bila da Torres nije nikakva zamjena za Drogbu sto je covjek spomenuo
Klub je u zadnje vrijeme, prema Maloudinim riječima, odredio takvu politiku da igračima poslije tridesete produžava ugovore isključivo na godinu dana. Nadam se da će se držati toga. Ako želimo dogodine renovirati tim i krenuti po prvenstvo, onda nam trebaju 100% spremni igrači koji mogu igrati iz sedmice u sedmice bez problema. Didier je veliki napadač, ali on se pojavi na tim velikim utakmicama. Da je pametan uradio bi onako kako je Edvin gore rekao, a ne zajebavati klub koji mu je toliko dao za pare i dužinu ugovora. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1336411687' post='46351']
[u][b]Klub je u zadnje vrijeme, prema Maloudinim igračima, odredio takvu politiku da igračima poslije tridesete produžava ugovore isključivo na godinu dana. Nadam se da će se držati toga. Ako želimo dogodine renovirati tim i krenuti po prvenstvo, onda nam trebaju 100% spremni igrači koji mogu igrati iz sedmice u sedmice bez problema. Didier je veliki napadač, ali on se pojavi na tim velikim utakmicama. Da je pametan uradio bi onako kako je Edvin gore rekao, a ne zajebavati klub koji mu je toliko dao za pare i dužinu ugovora.[/b][/u] :)
[/quote]

Potpis i tapija !
[quote name='Wisey' timestamp='1336411687' post='46351']
Klub je u zadnje vrijeme, prema Maloudinim riječima, odredio takvu politiku da igračima poslije tridesete produžava ugovore isključivo na godinu dana. Nadam se da će se držati toga. Ako želimo dogodine renovirati tim i krenuti po prvenstvo, onda nam trebaju 100% spremni igrači koji mogu igrati iz sedmice u sedmice bez problema. Didier je veliki napadač, ali on se pojavi na tim velikim utakmicama. Da je pametan uradio bi onako kako je Edvin gore rekao, a ne zajebavati klub koji mu je toliko dao za pare i dužinu ugovora. :)
[/quote]

ni slućajno to je glupost, to isto radi Wenger i gle dolke je došao sa tim, navlači baalvce po klubu i onda ih prodaje za par godina a trofejima ni traga, jedina razlika je to što Wenger svojim balavcima daje priliku za igru dok ih Chelsea šalje u drugoligaše itd. da im oni naprave igrača (glupost)

nmalno da kloceviam kao što su malouda i boss nebi produžio ugovor više od godinu, ma nebi im uopće produžio nek odu i za đabe samo nek odu, dok jedan Drogba koji je odličan u velikim utakmicama , a bar ih u Premiershipu ima puno, te LP i kupovi , e njemu treba dat to jebeno prodženje na 2 godine , puno će nam on trebat, odličan je i iskusan igrač, koji zabija gotovo u svakoj velikoj utakmici, jednostavo je odličan, a neznam o kojoj vi starosti pričate ja sam ga puno puta i protiv Barc i u finalu FA kupa vidio na poziciji beka , da kao napadač se vraža u svoju polovicu pomoć Mikelu zatvorit prosto, da ve vraća uzet loptu, i bio je svugdje em na ljevom em na desnom beku, em u napadu em u našen šesnaestercu, kad protivnik ima korner , uvjek se vrati u 16-erac i gotovo svaki put on bude taj koji raščisti situaciju, ja stvarno nevidim nemoćnog starca o kojem vi pričate iz dana u dan a on to opovrgava iz utakmice u utakmicu
Nadam se da ce nac kompromis s upravom kluba i da ce ostati s nama jos godinu, dvije ako ne i vise... Jer stvarno ove sezone je vec nebrojeni put pokazao kakva je to igracina i da mada ima 34 godine spada jos uvijek u top 5 napadaca...

i sto se napadaca tice... on, torres i u slucaju ozljede sturridge neka uskace na tu poziciju i mirni smo... nama napadac NE treba... samo da nadjemo jos jedno krilo (HULK ako je to moguce) i dopeljamo Modrica i evo nas ponovo u borbi za naslov... jer cemo imat igrace koji ce nam moc trpat i Drogbu i Torresa s loptama i koji ce moc drzat inicijativu svih 90 minuta... ;)
"On je mašina, buldožer koji zna igrati nogomet. Obožavam biti s njim na terenu. Kada je on na terenu, stvari su jednostavnije. Njemu godine ne mogu ništa, nevjerojatno da nije izgubio brzinu", rekao je Lampard.
http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/lampard-progovorio-o-drogbi

Ponuđeno mu 200 000 funti tjedno u kini
http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/ni-abramovic-ne-moze-nista-drogba-dobio-ponudu-zivota

Svih 150 golova za Chelsea
http://www.youtube.com/watch?v=etKJm7i0K6I&feature=player_embedded
evo što Delač kaže za Droleta, takvog jednostavno moraš imat u svlačionici :D

[b] Drogba je daleko najveći pozitivac [/b]
[color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]
On je najležerniji, uvijek nasmijan. Na treninzima ostane s nama golmanima pa puca slobodnjake. Uvijek izmišlja neka natjecanja, kaže Matej.[/size][/font][/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.