6. maj 2012.14 god. comment_46091 [img]http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Chelsea+v+Arsenal+Premier+League+BJwmql7Og46l.jpg[/img] Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_46096 [quote name='soxx' timestamp='1336326911' post='46091'] [img]http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Chelsea+v+Arsenal+Premier+League+BJwmql7Og46l.jpg[/img] [/quote] danke schon Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_46104 ma neka on njega slavi,pa kako bilo mislim da bi mu trebali dati ugovor,ako ne dadnu,on bi mogao u Kinu Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_46109 Pri podizanju pehara sad u FA Cupu Terry ga je pitao jel hoće on dignut, no Drogba je rekao da ne želi i prepustio Terryu. Legenda, legenda kluba Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46216 [img]http://26.media.tumblr.com/tumblr_m3lr6g0ut11r615mdo1_250.gif[/img] Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46260 http://www.jutarnji.hr/sa-34-godine-kljucni-igrac-chelseaja--vladar-wembleyja-koji-je-pomeo-i-redse--hoce-li-se-roman-predomisliti-/1026507/ [i]U novinskim izvještajima registriran je podatak da je Drogba nakon utakmice poljubio vratnicu i travnjak Wembleyja, “mojeg sretnog stadiona”. Gestu je najlakše prevesti kao “zbogom” prije ukrcaja za Šangaj.[/i] Nadam se da će Romanu doć više u glavu da je Drogba pola momčadi i da je zavrijedio dvogodišnji ugovor. Ako ga pusti to će bit valjda jedina stvar koju ću zamjeriti Romanu Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46266 Prije sam bio za njegov "odlazak" mislio sam da je prestar . A sada vise ne znam . Vise bi volio da ostane s nama . Jednom se radja Drogba , mi mozemo samo moliti Boga da dobijemo napadaca kao sto je Didier . [font=arial,helvetica,sans-serif][size=5][color=#0000ff]GRANDE DIDIER ! [/color][/size][/font] Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46291 Teska je ovo situacija mora se gledat sa dvije strane. Drogba zeli dvogodisnje produzenje ugovora, sigurno uz iste ili mozda cak vece prihode sto bi i bilo uredu da je on mladji i da nemamo jednog Torresa na klupi. Druga strana je ta da se klub (roman) plasi riskirati dati mu ugovor i velike prihode za dvije godine a on nemogne igrati konstantno ipak je 34 godine star, povrijedi se ili bude van forme. Iako je on moj omiljeni igrac ipak mislim da previse trazi, mislim da bi najbolje i najrealnije rijesenje bilo to da primi tu jednogodisnju ponudu kluba uz opciju da ako odigra neki odredjen broj utakmica i dokaze da moze jos igrati na tom nivou, da mu se onda produzi ugovor na jos jednu godinu Tako je Pippo Inzaghi zadnja dva ugovora podpisao u Milanu, i obe strane zadovoljne Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46328 [quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1336400630' post='46291'] da nemamo jednog Torresa na klupi. [/quote] Aha, a Torres je golgejter samo takav. Takav da se sjećamo svakog njegovo gola za Chelsea. Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46331 [quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1336400630' post='46291'] Teska je ovo situacija mora se gledat sa dvije strane. Drogba zeli dvogodisnje produzenje ugovora, sigurno uz iste ili mozda cak vece prihode sto bi i bilo uredu da je on mladji i da nemamo jednog Torresa na klupi. Druga strana je ta da se klub (roman) plasi riskirati dati mu ugovor i velike prihode za dvije godine a on nemogne igrati konstantno ipak je 34 godine star, povrijedi se ili bude van forme. Iako je on moj omiljeni igrac ipak mislim da previse trazi, mislim da bi najbolje i najrealnije rijesenje bilo to da primi tu jednogodisnju ponudu kluba uz opciju da ako odigra neki odredjen broj utakmica i dokaze da moze jos igrati na tom nivou, da mu se onda produzi ugovor na jos jednu godinu Tako je Pippo Inzaghi zadnja dva ugovora podpisao u Milanu, i obe strane zadovoljne [/quote] Potpisujem od reci do reci. Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46334 [quote name='stifmeister' timestamp='1336405917' post='46328'] Aha, a Torres je golgejter samo takav. Takav da se sjećamo svakog njegovo gola za Chelsea. [/quote] Sjecamo se i drogbinog svakog Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46344 [quote name='stifmeister' timestamp='1336405917' post='46328'] Aha, a Torres je golgejter samo takav. Takav da se sjećamo svakog njegovo gola za Chelsea. [/quote] problem je to sto je placen i sto kasira ko golgeter Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46346 [quote name='diablo_bih' timestamp='1336406708' post='46334'] Sjecamo se i drogbinog svakog [/quote] Onda imas jako dobro pamcenje. Poanta je bila da Torres nije nikakva zamjena za Drogbu sto je covjek spomenuo Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46351 Klub je u zadnje vrijeme, prema Maloudinim riječima, odredio takvu politiku da igračima poslije tridesete produžava ugovore isključivo na godinu dana. Nadam se da će se držati toga. Ako želimo dogodine renovirati tim i krenuti po prvenstvo, onda nam trebaju 100% spremni igrači koji mogu igrati iz sedmice u sedmice bez problema. Didier je veliki napadač, ali on se pojavi na tim velikim utakmicama. Da je pametan uradio bi onako kako je Edvin gore rekao, a ne zajebavati klub koji mu je toliko dao za pare i dužinu ugovora. Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46386 [quote name='Wisey' timestamp='1336411687' post='46351'] [u][b]Klub je u zadnje vrijeme, prema Maloudinim igračima, odredio takvu politiku da igračima poslije tridesete produžava ugovore isključivo na godinu dana. Nadam se da će se držati toga. Ako želimo dogodine renovirati tim i krenuti po prvenstvo, onda nam trebaju 100% spremni igrači koji mogu igrati iz sedmice u sedmice bez problema. Didier je veliki napadač, ali on se pojavi na tim velikim utakmicama. Da je pametan uradio bi onako kako je Edvin gore rekao, a ne zajebavati klub koji mu je toliko dao za pare i dužinu ugovora.[/b][/u] [/quote] Potpis i tapija ! Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46579 [quote name='Wisey' timestamp='1336411687' post='46351'] Klub je u zadnje vrijeme, prema Maloudinim riječima, odredio takvu politiku da igračima poslije tridesete produžava ugovore isključivo na godinu dana. Nadam se da će se držati toga. Ako želimo dogodine renovirati tim i krenuti po prvenstvo, onda nam trebaju 100% spremni igrači koji mogu igrati iz sedmice u sedmice bez problema. Didier je veliki napadač, ali on se pojavi na tim velikim utakmicama. Da je pametan uradio bi onako kako je Edvin gore rekao, a ne zajebavati klub koji mu je toliko dao za pare i dužinu ugovora. [/quote] ni slućajno to je glupost, to isto radi Wenger i gle dolke je došao sa tim, navlači baalvce po klubu i onda ih prodaje za par godina a trofejima ni traga, jedina razlika je to što Wenger svojim balavcima daje priliku za igru dok ih Chelsea šalje u drugoligaše itd. da im oni naprave igrača (glupost) nmalno da kloceviam kao što su malouda i boss nebi produžio ugovor više od godinu, ma nebi im uopće produžio nek odu i za đabe samo nek odu, dok jedan Drogba koji je odličan u velikim utakmicama , a bar ih u Premiershipu ima puno, te LP i kupovi , e njemu treba dat to jebeno prodženje na 2 godine , puno će nam on trebat, odličan je i iskusan igrač, koji zabija gotovo u svakoj velikoj utakmici, jednostavo je odličan, a neznam o kojoj vi starosti pričate ja sam ga puno puta i protiv Barc i u finalu FA kupa vidio na poziciji beka , da kao napadač se vraža u svoju polovicu pomoć Mikelu zatvorit prosto, da ve vraća uzet loptu, i bio je svugdje em na ljevom em na desnom beku, em u napadu em u našen šesnaestercu, kad protivnik ima korner , uvjek se vrati u 16-erac i gotovo svaki put on bude taj koji raščisti situaciju, ja stvarno nevidim nemoćnog starca o kojem vi pričate iz dana u dan a on to opovrgava iz utakmice u utakmicu Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46583 Nadam se da ce nac kompromis s upravom kluba i da ce ostati s nama jos godinu, dvije ako ne i vise... Jer stvarno ove sezone je vec nebrojeni put pokazao kakva je to igracina i da mada ima 34 godine spada jos uvijek u top 5 napadaca... i sto se napadaca tice... on, torres i u slucaju ozljede sturridge neka uskace na tu poziciju i mirni smo... nama napadac NE treba... samo da nadjemo jos jedno krilo (HULK ako je to moguce) i dopeljamo Modrica i evo nas ponovo u borbi za naslov... jer cemo imat igrace koji ce nam moc trpat i Drogbu i Torresa s loptama i koji ce moc drzat inicijativu svih 90 minuta... Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46691 Pričam o svakoj drugoj utakmici osim finala i ostalih 'velikih' tekmi. Dakle, o nekih 85% sezone. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46717 "On je mašina, buldožer koji zna igrati nogomet. Obožavam biti s njim na terenu. Kada je on na terenu, stvari su jednostavnije. Njemu godine ne mogu ništa, nevjerojatno da nije izgubio brzinu", rekao je Lampard. http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/lampard-progovorio-o-drogbi Ponuđeno mu 200 000 funti tjedno u kini http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/ni-abramovic-ne-moze-nista-drogba-dobio-ponudu-zivota Svih 150 golova za Chelsea http://www.youtube.com/watch?v=etKJm7i0K6I&feature=player_embedded Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46747 evo što Delač kaže za Droleta, takvog jednostavno moraš imat u svlačionici [b] Drogba je daleko najveći pozitivac [/b] [color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3] On je najležerniji, uvijek nasmijan. Na treninzima ostane s nama golmanima pa puca slobodnjake. Uvijek izmišlja neka natjecanja, kaže Matej.[/size][/font][/color] Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46874 da vas čujem, ko kaže da mu netrebamo dati ugovor kakav on želi? Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46936 [quote name='how yes no' timestamp='1336511944' post='46924'] Ja kažem. Hajmo dalje.... [/quote] Nadam se da je ovo sarkazam. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46949 [quote name='how yes no' timestamp='1336511944' post='46924'] Ja kažem. Hajmo dalje.... [/quote] ko će drugi nego ti. Drogbi treba dignuti spomenik što je i sa 34 godine jedan od naših najboljih igrača. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.