Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Kaže Neuer za Drogbu: [b]"On je vrlo dobar napadač, fizički je veoma jak i zna se izboriti za prostor. Ove sezone smo u Ligi prvaka mogli vidjeti koliko je opasan."[/b]

Pa konju jedan, on nije vrlo dobar napadač, on je Bog na toj poziciji.. ABd i pokazat će ti u Subotu...
Evo upravo gledam njemacki Sport1, emisija posvecena sutrasnjem finalu LP, intervju Luiza i Lamparda, u Minhenu svi pricaju i strahuju samo o jednom igracu Chelsea a to je king Didier. Imaju nevjerovatan veliki respekt prema njemu :)
[url="http://www.metro.co.uk/sport/899547-chelseas-didier-drogba-rubbishes-barcelona-transfer-rumours"]http://www.metro.co.uk/sport/899547-chelseas-didier-drogba-rubbishes-barcelona-transfer-rumours[/url]

To smo čekali. A sad po trofej !

Koja bi priča bila da zabije pobjednički gol i da mu to bude zadnji meč u plavom dresu. Teško da postoji ljepši rastanak. :(
Gde i da ode, za mene bice i ostace najveci i najbolji napadac kojeg sam video.
Ali ne verujem u ovo sranje, zasto bi otisao bas u Barselonu, kad ima ponudu iz Kine mnogo vredniju.
Kako i da je, nije mi jasno zasto ste toliko opsednuti sa timom koga redovno peglamo u bitnim utakmicama. :D
Joj kad razmislim da je ovo mozda Drogbina zadnja utakmica u plavom dresu dodje mi da placem :(
Ma kakav Gomez i picke materine,Drogba je izmislio poziciju centarfora. :)

Zvijeri,unisti Bayern i podigni taj trofej pa mozes se oprostit' od Chelsea.
Ne mogu mu ni Van Persie, ni Cavani, ni Falcao, ni Gomez, ni Benzema, ni Higuain, ni Rooney kopačke čistiti. Ovakav igrač se više ne rađa, kako mi je žao što mu je 34 godine. Fuck, kud nije 10 mlađi :D
[img]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/00706/sport-graphics-2007_706904a.jpg[/img]
DROGBAAAAAAAA

[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/556281_3917233608856_1219953035_3817602_1864459172_n.jpg[/img]
Slika govori vise od hiljadu rijeci :
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533097_464999883514333_100000129750759_1952810_668518026_n.jpg[/img]

Dat' mu ugovor kakav on zeli , zasluzio je definitivno .

GRANDE DIDIER !!!
:') napisao bih sad komentar , al ne postoje riječi, taj čovjek uuništava riječi, samo ga treba gledat kako odigra, pa ja nemogu vjerovat , jel ovo stvarno ??? Kakav Bog je ovaj Drogba, ma kakav gomez, kakav cavani, ma tkoo tkoo??? koji je to dostojan da mu kopačke čisti. I onda neki govore da nije zaslužio ugovor, on je zaslužio grob na Stamfordu a ne jebeni ugovor, Drogba kralju, ma profesro doktor nauke za sve ove jebene nepadačiče s njim jedino Falcao smije u istu rećenicu, ma što više reći, miler jebeni ga zakuca 6 minuta prije kraja ali Drole to neda, lavovski se diže ko fenix jebeni, ma kralj ma jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjj :')
puhhhhhh nemogu naci te rijeci koje bi opisale VELICINU ovog igraca,osim DIDIER DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nemam sta drugo reci :)
Rijeci su suvisne, njega treba samo gledati kako igra, kako uživa na terenu i kako, što bi takeshi rekao, analno devastira protivnike! Ako je ovo zbilja tvoj kraj u Chelseaju, onda bolji oproštaj nisi mogao prirediti. Ponavljam, AKO
Prosto mi se place kada znam da ce otici, Celzi vise nece biti isti bez njega. Ali odlazi u velikom stilu, dosao je, zavolio klub i ispunio misiju. Hvala na svemu CARE!
Ovo je bilo njegovo finale,njegovo vece.Dao je gol i slomio krila Nemcima i na kraju mirno realizovao penal.Svaka cast majstore!Skidam kapu.Ono sto je on ucinio za Chelsea za sve ove godine,tesko da ce iko nadmasiti.Toliko resenih finalnih utakmica,pa ja stvarno nemam reci.Ziva legenda kluba!
I dosao sam do nase istinske legende koja nece izblediti nijednog trenutka,napustio nas ili ne necu da razmisljam o tome sada neka se veseli i raduje,a iskreno se nadam da ce se prvi ponudjeni odgovor u anketi i ostvariti........za mog,vaseg,naseg idola SVE NAJBOLJE MAJSTORE SAMO NAPRIJED,NIKAD SE NE PREDAJ........ :wub: :wub: :wub:
Koliko snage taj covjek ima, treba ostat u Chelseau dokle god moze, kad ne bude mogao neka obavlja neku duznost u klubu, zasluzio je bit uz ovaj klub.

Pola čovjek, pola zvijer, ime mu je Didier!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.