Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Mogu mu samo lagano da puse !

[b][color=#333333]Pola covje, pola zvjer, ime mu je Didier ♥[/color][/b]
Opet odradio svoj posao, borio se rovovski cijelu utakmicu, stvarno je pravio probleme cijeloj njihovo obrani, i od svih igraca mi je najdraze da je on dao gol, samo kad se sjetim kako je reagirao nakon 2009. godine i onog prokletog Iniestinog gola.. Brava Didier kralju naš, noge ti se pozlatile!
A sto se voli valjat, iznervirao sam se propisto kad je sedmi put pao.
Treba ponekad,i odsimulirt- Služit se protivničkim najboljim oružjem.
Najbolje ih je ubit njihovim najboljim oružjem- dobro zvuci.
[quote name='stifmeister' timestamp='1334786498' post='41865']
Danas je sve, samo ne simulirao.
Ubijali su ga bili. Nitko nije bio onako mesaren na terenu
[/quote]
Istina, stvarno su ga tukli pogotovo Puyol al je on u par situacija malo to preuvelicao.
Al moramo priznat da se volji valjat. I treba protiv cigana njihovim oruzjem.
[b]Yakubu Aiyegbeni[/b] (Everton): "Možete li primjetiti Drogbu? 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 o-|-< 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃웃 웃”

[b]Wayne Rooney[/b] (Manchester United): "Drogba. Dobar si igrač, ali molim te ustani."

[b]Jan Aage Fjortoft[/b] (bivši reprezentativac Norveške): "Ima li ikakve šanse da Drogba prestane raditi to što radi? To je sramotno. Dobar igrač - beznadežno loš glumac."
[b]Darren Huckerby[/b] (bivši premierligaški igrač): "Drogba ide od fantastičnog do smiješnog svakih pet minuta. On je [url=""]jak[/url] poput [url=""]Nevjerojatnog[/url] Hulka, ali pada svaki put kad ga netko dotakne."

[b]Gary Lineker[/b] (bivši reprezentativac Engleske): "Cole je također bio sjajan, a Drogba nije samo zabio gol, nego je uspio ostati na nogama i tijekom cijelog intervjua nakon utakmice.

:/
Koliko je samo batina sinoc dobio i koliko duela dobio. Mnogo trcao i mnogo se potrosio. Realizovao kao i uvijek ono sto dobije u 16m. Odlicna partija!

A ovi pacenici sto pricaju nesto kao da se on valjao, govori dosta o njima i njihovom kompleksu i zavisti. Vise od pola udaraca koje je dobio su udarci a ne ceskanja tijelima. Sjecam se kad ga je Puyol slucajno kramponima zakacio po jajima u duelu... Pa da je neko iz ciganskog ili spanskog odreda dobio takav udarac, lezao bi citavu utakmicu, protivnicki igrac bi popio crveni... zao mi sto Tito nije to znao odglumiti na ciganski nacin. S ciganima ciganski!
[center][center]Ovo poručiti Rooneyju i sličnim ljubomornim dušama:[/center][/center]
[center][center] [/center][/center]
[center][center]
[u][b]Nogomet je igra u kojoj 22 igrača trče za loptom a Drogba trese mreže ;) [/b][/u][/center][/center]
Nije on kriv sto ga se sve odbrane boje..Kralj SB-a.. Drogba u srcu :P :P :P
[img]http://www3.pictures.zimbio.com/pc/Didier+Drogba+Didier+Drogba+leaves+Novikov+saJ70IHukNol.jpg[/img]

sinoc nakon utakmice, u stilu: odradio sam svoj posao, ajmo sad ic pit! :D

like a boss !
Meni se u globalu ne svidja teatralno padanje i valjanje po terenu, ma koji igrac da je u pitanju. Malo je preterao s time sinoc...
Kroz sezonu igrao toplo-hladno ali se nadavao vaznih golova. Tako je i sinoc bilo. Ako Chelsea prodje u finale, makar i nakantali Farcu na Nou Campu, njegov gol iz prve utakmice nas vodi dalje.
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/563082_367077733343334_112163328834777_1054380_1682164151_n.jpg[/img]

Zna Tito sta radi, kakvo simuliranje kakvi bakraci :D :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.