Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='vedoz' timestamp='1337611974' post='51037']
slazem se s tobom, ali izgleda da ni to nece biti moguce :/
[/quote]

A jbga, žao mi je, al će uvjek bit istinska legenda kluba i pravi miljenik navijača. Kad završi karijeru odmah mu dat posao u Chelseaju, tu on pripada!
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ako ode najviše ću žaliti što navijači nisu pripremili spektakularan odlazak, no nisu oni krivi kad se niti dan danas nezna hoće li ostati ili otići.
[quote name='razbijach' timestamp='1337613015' post='51045']Ako ode najviše ću žaliti što navijači nisu pripremili spektakularan odlazak, no nisu oni krivi kad se niti dan danas nezna hoće li ostati ili otići.[/quote]
to je velika steta, trebali su odma odluciti pa da se oprostimo od njega ali mozda je ovako bolje imaju vise vremena da se predomisle i da se slegnu misljenja
Drogba se oprostio na najbolji moguci nacin, otici ce na vrhuncu karijere sa najvecim mogucim peharom i mislim da je to dobra obostrana odluka.
Jer Lukaku mora dobiti sansu da igra kao i Torres.
[quote name='trebevic' timestamp='1337613472' post='51048']
Drogba se oprostio na najbolji moguci nacin, otici ce na vrhuncu karijere sa najvecim mogucim peharom i mislim da je to dobra obostrana odluka.
Jer Lukaku mora dobiti sansu da igra kao i Torres.
[/quote]
Nemoze on sa 34 godine biti na vrhuncu karijere nikako ali nikako .

Bio je maestrala ove sezone u velikim utakmicama , ako slucajno bude isao Roman i uprava morat ce prirediti neku utakmicu nesto da se isprati ova legenda .
[quote name='Vinko' timestamp='1337604672' post='50959']

to se tako radi možda na igrici ali ne i u stvarnosti, nemožeš tako štreberski gledat, aha nači Torres je mlađi i po transfermarketu vrijedi više e sad bi on nama terbao bit rpvi napadač, nejde to ako, nema tu određivanja prvi drugi treći peti..... i Torrs i Drole su vrhunski napadači, Lukaku na dobrom putu d to postne i od njih treba napravit roster a ne poredk, taktika se slaže po formi igrača ,po važnosti utakmice ili natjecanja, te po protivniku i onda trener složi taktiku i odluči koji se igrači anjbolje u nju uklapaju. što se Torresa tiče on se vratio u formu i on je odličan sad, po meni bolji na krilu nego u samom vrhu napda al ajd nije to sad bit, oču ti reć da ovo nije Fernando Torres FC nego Chelsea FC, ne vrti se sve oko Toresa nit bi se tako trebalo gradit budućnost, jebe se meni oće li Torres zabit 50 kao Messi ili 5 kao što sad radi, ono što je najbitnije je da Chelsea osvaja trofeje, a i to sa prvom zvijezdom može si zabit u šupak, Chelsea je uvjek bio momčadska ekipa nači ne Arsenal (RvP team) ne Barca (Messi) Real, Milan itd. tu su uvjek bili Cech Terry Lamps i Drole kičma ekipe ali nikad nije bilo "ja sam zvijezda i najvažniji sam ja" nikad nije bilo prvog imena u ekipi svi su bili tim, probo to Danny isfurat i eto kako je prošao i zaslužio je. Nemoj se ti ADISE uvrijedit ovim komentarom, nije to bila namjera, očito imam drukčije mišljenje ;) i pogled na nogomet :)
[/quote]

Nemoj ti izvrcat moje rijeci svaki put. Ili ne kontas ili ne zelis da skontas.
Izgleda da imamo drugacije misljenje. Ja kako sam shvatio ti bi da Drogba ostane prvi spic a Torres koji moze puno vise da pokaze od Drogbe i dalje grije klupu a placen 50 miliona... Drogba vise nije pun snage niti moze trcati kao nekada, ne moze on biti prvi izbor ni na igrici. Ja uostalom nikada nisam rekao da Torres treba biti zvijezda kluba nego je vrlo jednostavno skontati da Torres moze vise ponuditi sljedece sezone... Slozio se ti sa mnom ili ne tako je...

Samo nemoj izvrcat moje rijeci. Ja samo kazem da Torres treba biti prva opcija sljedece sezone ispred Drogbe iz vise razloga...
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4cx35L8O01r2z7nro2_r1_250.gif[/img]Otkad ovo trazim !!! Prejebeno ovo gledati .
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4cx35L8O01r2z7nro4_250.gif[/img]Ode Neuer na cevape . <3
Otići će najveći baš onako kako on zna. Priuštio nam je toliko prelijepih stvari tokom svih ovih godina da nam ne preostaje ništa drugo nego da ustanemo i poklonimo se kralju. :) Nadam se da će klub imati sluha i organizirati oproštajni meč za Didiera, nema potrebe ni govoriti da je zaslužio i da smo mi zaslužili.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337627651' post='51177']
Gotovo je :(

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1443-drogba-potvrdio-da-odlazi-iz-chelseaja.html"]http://chelseabalkan...-chelseaja.html[/url]
[/quote]
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa </3 DIIDIEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!
A nemogu da vjerujem ? Jel ovo rekao onaj isti Drogba sto je prije samo 2 dana ubio , pomeo , pocijepao Bavarce ? Koji je sa svoje 34 godine izao kao pobjednik protiv najboljeg desnog beka na svijetu (Alvesom) ? Isti Drogba koji je uvijek znao dati gol kada nikoga nije htjelo ? Dider koji je bio najveseli u svlacionici ? Koji je na pocetku sezone bio nokautiran i opet taj isti nokautirani Drogba sa sarafom u nozi , sa malarijom (ili kojoj vec bolesti) pokaze i Gomezu i Cavaniu i svih ostalim napadacima kako treba da izgleda jedan CF . Nemam vise rijeci za njega .

Pola covjek pola zvijer ime mu je DIDIER <3 !
BOGBA !
Grande Didier !
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4cx35L8O01r2z7nro2_r1_250.gif[/img]

Hvala ti za sve uvijek ces ostati u srcima svih navijaca Chelsea . LEGENDO !!!
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337627651' post='51177']
Gotovo je :(

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1443-drogba-potvrdio-da-odlazi-iz-chelseaja.html"]http://chelseabalkan...-chelseaja.html[/url]
[/quote]

sigurno će se prolit koja suza, vjerojatno i više njih :'( ali ovo je kraj jedne ere, jedno velikog Chelsija, jednog Chelsija za vrijeme kojeg smo ga počeli pratiti i navijat za njega, i voljet ga :(

pvaj čovjek je puno toga dao za Chelsea i možemo mu samo bit jako zahvalni zbog toga, smatram ovo lošim potezom i krivom odlukom uprave, al tako je kako je, hvala ti Drole hvala ti na svemu, puno si sreće donio kako meni tako i ostalim navijačima, pokazao si se kao velik čovjek i najveći napadač u zadnjih 10 godina, najbolji napdač svoje ere, sretno ti u nastavku karijere i nadam se da ćemo te opet jednog dana gledat u Chelsiju.

P.S: Ovo je težak i tužan trenutak pa možda nisam napisao sve što sam mislio ali kad budem hladne glave vijerojatno ću ostavit komentar priklidan legendi.
Još uvijek nemogu razmišljati CHELSEA bez DROGBE! On je jednostavno "poklonio" život Chelseaju, on je naša ikona, on je plod uzdizanja Chelseaja kao kluba, Legenda, nažalost on odlazi no biti će zapamćen po svim svojim herojskim nastupima koje je odigrao za Chelsea te pokazao svim prepotentskim pičkicama kako igra CENTARFOR a ne kako ih većina igra. Ta moć, silina, tehnika, duša će zauvijek biti zapamćena u srcu pravog Bluesera.

Didieru hvala ti na svemu!
Imam 2 dresa od Drogbe zauvijek ce ostati nasa legenda !

Jedan od razloga sto sam zavolio Chelsea , Hvala mu za sve sto je uradio za CHELSEA !

Hvala mu na zabijenom golu u subotu , hvala mu na donosenju Lige Prvaka !

DIDIER DROGBA <3333333333333333333
A jbg ako ode, otici ce negdje u Kinu gdje ce moci zaraditi tri puta vise nego da ostane ovdje.. Njegovo srce ce uvijek kucati samo za Chelsea, to je sigurno..
Ako ode otici ce ponosno.. A vrata Stamford Bridgea ce mu uvijek biti otvorena i navijaci ce ga uvijek voljeti i sjecati ga se.. To je sigurno...
negdje sam prije govorio, da ce biti tezak i tuzan dan kad nas on bude napustao, evo taj dan je dosao, steta ja sam da mu se da dozivotni ugovor, ni jedan klub vise imati igraca kao sto mi imamo njega, dovoljno je pogledati sta je sve ucinio za nas, koliko sam voli ovaj klub, danas su rijetki klubovi koji imaju igrace poput Drogbe, Lamparda i Terrya

njegov odlazak mi je tesko pao, ja jos vjerujem da ima nade, da ce ostati i igrati jos za nas, PA KO CES NAS VADITI IZ GOVANA IDUCE SEZONE? SIGURNO TO NECE BITI SUTRRIDGE; TORRES, KALOU I LUKAKU
:(
http://www.youtube.com/watch?v=hDD2j4iLGrY

ala suze teku
Nikad vise necemo imati igraca od kalibru Drogbe, nikada vise!
Takav se napadac jednom radja, ni Lukaku, ni Torres, ni Sturiddge ga nikada nece zameniti, ovo je covek za velike stvare, za velika dostignuca i utakmica !
Al, zelim mu srecu gde god i da ode, zauvek ostace u mom srcu kao najbolji napadac kojeg sam video, zauvek bice legenda Chelsea, i nadam se jednog dana da ga vidim opet u Chelsea u neku drugu ulogu!
GRANDE DIDIER !
Da li postoje riječi koje mogu opisati takvog LJUDINU, TAKVU ŽIVOTINJU !
Jarane moj, pa kad mi neko kaže muškarci ne plaču, ne mogu prestat plakat, kad samo pomislim šta je taj čovjek uradio za naš klub i koliko je bio onda našem klubu !
Koliko je puta tresao mreže i dizao nas iz mrtvih kao i protiv Bayerna, taj čovjek se može smatrat VELE SILOM, smatrat našom plavom svetinjom...

Aaaaaa jarane moj ne mogu da svatim da taj čovjek odlazi iz našeg kluba.
DIDIER DROGBA hvala ti za sve što si uradio i ipunio srca brojnih vjernih navijača Chelsea, ti si nama ostvario snove, ispunio si nam želje !
Ne postoji način kako da ti zahvalimo!
Pišem i plačem pa ljudi moji ovo je neopisivo !

Jednostavno HVALA TI ZA SVEEEE !

<3 <3 <3 DIDIER DROGBA - DD11 <3 <3 <3
Najveca legenda u istoriji kluba.Najveca.

Ako tako mora da bude,neka bude...
Hvala ti za sve i noge ti se pozlatile majstore,hvala ti za sve ispunjene snove.
Hvala ti za sve bitne golove,hvala ti za golove Liverpulu,Mancesteru,Barseloni,Arsenalu,Totenhemu,hvala ti za Vembli,hvala za Minhen,hvala ti za sve.

8 prelepih godina ,8 godina radosti i ponosa.

Jesam izuzetno tuzan i kao i svaki navijac voleo bih da ostane ali u dnu svoje duse znam da je ovo najlepsi moguci rastanak.
Odlazi na vrhuncu srece i radosti ,kad je svojim golom poslao klub na vrh fudbalskog krova Evrope.
Tesko ce biti gledati Celsi bez njega,pre svega, bice cudno i neko ce faliti...Jebi ga takav je zivot :(

EEE EEE Drogba!!!

[img]http://resources0.news.com.au/images/2012/05/20/1226361/641576-didier-drogba.jpg[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.