Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

Gledaj, ja mislim da će na kraju Didier dobiti taj dvogodišnji ugovor iako sam lično protiv te odluke. Ja da sam na njegovom mjestu, zabio bih neki gol u finalu LP, osvojio je i otišao kao car. To najbolje Mourinho radi. ;)
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Vinko' timestamp='1336674595' post='47554']

ma znam al tješim se da će na kraju netko tko zna donjet tu odluku :P al ti si sve to uspio uništit :lol:
ma da ostane RDM i akže Drogba i ja smo popričali... no nažalost on neće ostat s nama zaključili smo da je to za naše i njegoo dobro bla bla bla rekao bi ok taj čovjek želi napravit smjenu generacije i pomladit ekipe te ganjat trofeje idućih par godina, al kad mi tu odluku donosi Roman padne mi mrak na oči, on ako zabije u finalu Roman če mu produžit ko ne zabije ili još gore ne zabije i ne osvojimo ond neće a znamo i ja i ti da se to tako ne radi, ja priznam da se Drogbi ne produži i da kaže star je i to je jedini razlog, ok svi imamo svoje mšljenje on ima takvo al jnemu neće taj razlog presudit nego neki sasvim glup, a znamo da se to tako ne radi da to nije uslov za produženje da nemože to tako gledatttttttttt jooooooooooj što me naljuti ovaj Roman da je to za popizdit :lol: :lol:
[/quote]

Ubij me al ja sam se izgubio nakon 10 sekundi citanja :D
[quote name='Elao' timestamp='1336675442' post='47564']
Prolijete znoja tu da ispisete post a na kraju opet onaj moj sa klauzulom sve rekao ;)
[/quote]
Misliš da oni nisu probali sa tim ? Doduše, ko će ga znati u CFC-u.
Ako Chelsea osvoji LP Drogba neka ide, to će biti odlazak u stilu samo takav, nakon gola Barci, pokoravanja Wembleya i dizanja LP-a.
Ako ne onda bi bilo najbolje da uzme jednogodišnji ugovor. A da je prava faca tražio bi dvogodišnji s puno manjim primanjima jer ovolika više ne zaslužuje. Ovako nije fer od njega, tražiti dvogodišnji s istim primanjima, makar mi bio jedan od najdražih igrača koji su kročili zemljom neka ide...
[quote name='Wisey' timestamp='1336671888' post='47538']
PS. čekam sad bilo kakav pametan, argumentiran odgovor ovih što nisu u 'mojoj Didier zbogom na ljeto' kampanji. Mada, malo im ponestalo takvih, sad se počelo svoditi na status legende i slične priče :D
[/quote]
Ja cu ti napisat argumentovano zasto Drogba treba ostati, al sad nema zivaca, neki drugi put :P
[quote name='Tinmar' timestamp='1336688402' post='47631']
Ako Chelsea osvoji LP Drogba neka ide, to će biti odlazak u stilu samo takav, nakon gola Barci, pokoravanja Wembleya i dizanja LP-a.
Ako ne onda bi bilo najbolje da uzme jednogodišnji ugovor. A da je prava faca tražio bi dvogodišnji s puno manjim primanjima jer ovolika više ne zaslužuje. Ovako nije fer od njega, tražiti dvogodišnji s istim primanjima, makar mi bio jedan od najdražih igrača koji su kročili zemljom neka ide...
[/quote]

Potpis na ovo od A do Ž Martine.
U 11. minutu navijači će dati mali znak pažnje Didieru za sve što je napravio, pošto je vrlo moguće da je ovo njegova zadnja utakmica na Stamford Bridgeu iako smatram da zaslužuje oproštajni meč. ;)
DIDIERU DOZIVOTNI UGOVOR! godine su samo broj, moze on jos igrati, ne mogu zamisliti Chelsea bez Didiera, jednostavno kad njega nema, vidi se da nesto fali
[quote name='diablo_bih' timestamp='1336773398' post='47855']
Chelsea iznad svih igraca!
[/quote]

igrači su ti koji čine Chelsea velikim B)

kao što reće Spaha , godine su samo broj, on može još toga dati Chelsiju, što je i pokazao u zadnjih par mjeseci, osim toga odličan je za rotaciju sa Torresom, vođa je navale, im izgrađeno ime, nije svejedno kad branič sazna da mora ćuvat Dogbu ili nekog tamo trećeg... Dobar je primjer budućim naraštajima (Lukaku,Bamford,Feruz) i može ih štošta naučit, osim toga važan je i dorpinos irgača u svlačionici i tu je također jak, već je dugo u klubu i razumije se sa ostalima, igra s njima već sezonama i rade odličan posao....
Osi toga legenda je kluba i navijači ga vole, on voli i klub i navijače i izrazio je želju da karijeru završi u Chelsiju.
čuj u 11-oj minuti aplauz, pa nebi bilo dosta da mu plješću 11 utakmica zaredom svih 90 minuta...(šalim se naravski) ;) zbilja lijepa gesta navijača, iako smatram da zaslužuje pravu oproštajnu utakmicu...
PS. naravno ako je ovo sve istina.....

[size=8][b][color=#0000FF]GRANDE DIDIER[/color][/b][/size]
Ovo navijaci rade, al msm ako nebude produzio ugovor tacnije ako nas napusti bit ce neka prijateljska utakmica sam za njeg :)
Ništa što mi tu napišemo neće promijeniti išta zato se nema smisla truditi oko dokazivanja nečega. Kad se odluka donese to će biti to i svi će je prihvatiti kako god znaju i kakva god ona bila...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.