Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='bbj26' timestamp='1334868039' post='42122']
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/563082_367077733343334_112163328834777_1054380_1682164151_n.jpg[/img]

Zna Tito sta radi, kakvo simuliranje kakvi bakraci :D :D
[/quote]

ALi ovaj njen pogled... HHahahahahhahahahahahahah
Gde ovo nadje, svaka ti dala, a ti mogao :D
Hahahahahhahahahaha
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Pa ladno Drogba i 11 patuljaka. :)
[url="http://www.dnaindia.com/sport/report_drogba-to-quit-chelsea-signs-deal-to-play-for-shanghai-shenhua_1678466?"]http://www.dnaindia.com/sport/report_drogba-to-quit-chelsea-signs-deal-to-play-for-shanghai-shenhua_1678466?[/url]

Glasine, glasine.. :unsure:
Drogba nikako ne smije otići iz Chelseaja jeste da je star, ali i dalje je jedan od najboljih igrača Chelseaja.
[quote name='Blues' timestamp='1334932023' post='42207']
Drogba nikako ne smije otići iz Chelseaja jeste da je star, ali i dalje je jedan od najboljih igrača Chelseaja.
[/quote]
Eno u Manageru mi proglašen najboljim igračem. Zabio preko 30 golova :D
Hvala Bogu da nam je on fit, uz sve duzno postovanje tresle bi mi se gace imajuci na umu da nam Torres treba realizirati mozda svega jednu ili dvije sanse na cijeloj utakmici polufinala Lige prvaka, pa jos protiv Barcelone.. Drogba ce bar ono malo prilika sto budemo imali, nadam se, iskoristit na najbolji moguci nacin
[quote name='Wisey' timestamp='1335125968' post='42614']Zar ste sumnjali da neće igrati protiv Barcelone ? :rolleyes: Naivčine.. :P :D[/quote]

upravo tako, primjetio sam i ja da su neki bili u strahu, i znao sam da je taj strah neopravdan...
pa nije on tko god, to je didier stijena ljudi ;)

ako je igrao na prošlom SP-u sa praktički slomljenom rukom, ako je igrao tko zna koliko utakmica sa malarijom ili bruhom (kilom) koji je operirao nakon što je nekoliko sezona igrao s tim problemom, ako se nakon 2,3 tjedna od onog nokauta ruddya protiv norwicha vratio i igrao, šta je njemu onda jedna lagana ozljeda koljena :)
pa u pitanju je barcelona, u pitanju je finale LP...
kakav je ratnik (inače želi da ga navijači pamte kao drogbu ratnika) igrao bi i bez koljena :D

zbilja se nadam da će doprinjeti igri u utorak i ako Bog da prolazu u finale....
Kalou, Sturridge i Torres mu nisu ni do koljena i Drogba pokazao da je još uvijek nezamjenljiv...U utakmici protiv Arsenala se vidio. A to što je Drogba nezamjenjiv je dobro za njegov status legende, ali sveukupno gledano loše za klub i budućnost kluba. Mislim da je Falcao najbliže Drogbi.
Posle skandala iz 2009. i gola u prvom mecu da ne zaigra u revansu :huh:
Igrao bi taj, sa sve bolnickim krevetom na ledjima, da je trebalo.
Opet je dokazao da mu je stalo. Kad ga vidim kako stoji na levom beku, i pomaze odbrani, znam da nam niko ne moze nista.
Ucestvovao svim srcem u utakmici, raznosio odbranu Farcelone na buljuke, dao ogroman doprinos prolasku u finale :)
[quote name='Whisper#2' timestamp='1335307163' post='43083']
Posle skandala iz 2009. i gola u prvom mecu da ne zaigra u revansu :huh:
Igrao bi taj, sa sve bolnickim krevetom na ledjima, da je trebalo.
Opet je dokazao da mu je stalo. Kad ga vidim kako stoji na levom beku, i pomaze odbrani, znam da nam niko ne moze nista.
Ucestvovao svim srcem u utakmici, raznosio odbranu Farcelone na buljuke, dao ogroman doprinos prolasku u finale :)
[/quote]
meni ce bitt zao kad takva igracina ode ca stvarno odlican je
[quote name='Wisey' timestamp='1332601481' post='37584']
Razguli iz kluba.
[/quote]

auuuuuuuu sad mora da te stid zbog ovoga, a o tome kolko ti je žao neću ni prićat :)
pogriješio si grdo i red je da se ispričaš :P

Drole kapa dole, da čovjek s 33 godine na leđima može onako odigrat, u obrani lavovski, istrčavat kontre i prelazit one pigmejce ko malu djecu, nebi vjerovao da ću vidjet al vidio sam, Drogba zvijer niti jedan duel nije izgubio pogotovo one zračne bila 1 2 3 ili 4 pigmjeca na njemu lopta će na kraju bit njegova, velik doprinos momčadi danas, ali moram još jednom napomenut i pohvalit njegov gol iz 1. utakmice, da toga nije bilo druga bi se pjesma pjevala danas a možda bi i drugi ishod bio. Drole hvala ti što si Drole, Drole hvala ti što si plav!!!!
[quote name='Wisey' timestamp='1335310158' post='43113']
I dalje mislim tako, samo naravno ne u tom tonu. Emocije su čudna biljka, znaš.
[/quote]

ma znam samo te malo zajebajem :P
ali mislim da ti netrebam puno objašnjavat o tome kako Drole može još puno dat klubu pogotovo u velikim i važnim utakmicama, svojim znanjem, tehnikom, trudom i ljubavi prena klubu, jednostavno svime što posjeduje, on je i danas jedan od najboljih napadača svjeta, al kao što rekoh netrebam posebno objašnjavat, mrcina je sve objasio na terenu, jošjednom pohvala i svaka mu čast, a ti nemoj uzet ovo za ozbiljno, malo dobra volja pere sve nas vjerujem večeras pa te malo zajebajem :P <3
strašan je didier sa 34 godine na leđima, onako igrati lijevog beka, onako kidati u zračnim duelima, onako skakati i rješavati opasnu situaciju kod svakog kornera onih hobita, i onako s lakoćom kao da mu je 25 raskrčiti 2,3 lapana kantalonska da bi nakon toga gurnuo loptu pored puyola i onako ga, u stilu "ćao, žuriiiim" pretrčao i zatim onako opalio po golu iz svoje polovice terena :o :o
ja gledam i ne vjerujem :o
a valdes se morao fino ispružiti da bi uhvatio loptu, koja bi da je ušla u gol označila, siguran sam, najljepši gol u LP ikada :) al da je baba muško... ;)

zbilja je strašan drogba bio danas, kao uostalom i u nekoliko prethodnih utakmica, a sjećam se kada su pojedinci ovdje govorili gotov je, i tako u tom stilu, ja sam tvrdio da nam ima još šta za reći, naravno realno držeći da više ne može sam nositi tim svaku utakmicu kao nekada, niti biti na svom starom nivou tokom cijele sezone, ali sam znao da može bljesnuti u nekoj bitnoj utakmici i da će se uvijek trgati dok god može, jer je rođen za velike utakmice, jer je to didier drogba ratnik...

i drago mi je što sam bio u pravu, ne zbog sebe ko lafo nekog prognozera ili ne daj Bože stručnjaka, već zbog njega, chelseaja, i svih plavaca diljem svijeta...
nadam se je to ta sezona, da je to to finale LP i da će to osvajanje europske lige prvaka biti kruna karijere velikog didiera, jer bilo bi zbilja šteta da jedna takva veličina završi karijeru bez tog trofeja, tim više što je toliko puta bio tako blizu..a opet tako daleko...
bila bi naravno šteta i za ostale članove stare garde koji su dugi niz godina u chelseaju i koji su podnijeli najveći teret onih krađa i nesreća, a nemaju LP u svojoj biografiji, (cech, terry, frank, cole, essien, pa i malouda) kao i za chelsea kao klub kojem je to nedosanjani san..i naravno romana, kojem je to opsesija ;)

za ovo izbacivanje barcelone u polufinalu LP svaka čast svim igračima, da ne idem sada po temama i ostavljam manje-više slične postove ostavio sam ovdje post jer ipak mi je didier, malo je reći, najdraži igrač...
samo mi je žao što neki neće igrati u finalu, ali eto nadam se da će chelsea svejedno konačno uzeti tu vražju LP i donijeti nam još jedno veliko veselje :)

[color=#0000ff][b]no one can stop us now[/b][/color]
drogba igra kao da mu je 25 :D ja sve kontam da ge ne bodu necim ,dopinguju, messi netrci kao drogba :D ..al ipak to srce radii svaka cast legendooo ...nece nikad vise biti napadaca kao sto si ti
Ako je neko zasluzio da podigne trofej lige prvaka onda je to Didier Drogba .

Sinoc perfektan (iako je napravio penal) u odbrani odlican pojeo Alvesa , u napadu je zadavao dosta problema .

Grande DIDIER!!!
[img]http://www.belfasttelegraph.co.uk/multimedia/dynamic/00676/SOCCER_ESP__76_676651g2.jpg[/img]

Sinoć je bolje od Ashley Colea odigrao levog beka!
Najjače kad je izlazio, baš se videlo kad je Torresu govorio: C'mon man, comon!!!
[quote name='Wisey' timestamp='1335310158' post='43113']
I dalje mislim tako, samo naravno ne u tom tonu. Emocije su čudna biljka, znaš.
[/quote]
Ne znam kakav moraš bit navijač kad želiš da Drogba ode iz kluba, al stvarno ne znam
Očito ti Arsić draži izgleda

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.