Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

Volim i ja klub, šta sad. Ako ćemo gledati tako onda jedan Zola ne bi nikad otišo, Wise ne bi otišo, pa jebote Chopper bi još igro. :rolleyes: Drogba nek ide nabrati sebi još para ako mu je do njih stalo, ima hvala Bogu Kina, imaju Arapi, Amerikanci... Sigurno zainteresirane strane postoje. Ne vidim zašto je toliko bitno da završi karijeru ovdje pod svaku cijenu, puno veće legende to nisu uradile.
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Teško je teško ovo, teškoo

Torresa smo vjerujem svi zavoljeli i velika većina želi da on ostane u klubu. A opet, svi znamo da ako želimo nešto veće osvojit ne možemo se oslonit samo na njega. Tako da se mora kupiti novi napadač na ljeto. Tako da, uz tog novog napadača i Torresa, Drogba nema šanse da zaigra ikad. On nije takav, da sjedi na klupi i igra jednom mjesečno i to u nekom miki maus kupu protiv kakvog South Cityja. Mislim, nek me razuvjeri od takve misli ako može ali stvarno ne vjerujem. On je divljak, njemu treba avanture, izazova. Njegovo srce je plavo ali naš Drole je bekrija samo takva. A i potroši Boga oca (120 k) i ne vjerujem da će igrati za išta manje. Da ne pričam o Lukakuu koji će zaboravit šta je nogomet na klupi.

Da je Torres ispunio očekivanja i postao jedan od glavnih igrača kako se očekivalo, priča bi po meni bila drugačija. Torres bi bio prvi izbor, Drogba prva zamjena a Lukaku odmah iza njih. I nitko više ne bi trebao. Ali šta je tu je..

Po meni ta jedna godina ako se potpiše može ali i to je samo odgađanje neizbježnoga.

Novi napadač. Ili ostanak Drogbe. Trećeg nema. [size=2](osim ako Torres ne napravi čudo i zabije desetak golova do kraja sezone i pokaže da je ipak on taj koji nam treba)[/size]

[size=4]EDIT: Nikako nemojte misliti da je ovo rastanak Drogba od Chelseaja. Bit će on tu negdje, zafalit će njemu London. Jednog dana će se vjerojatno vratiti u stručni stožer i opet biti naš. Nema brige ;)[/size]
Sto volim da citam postove tipa "Sta ste pricali, kada nas je vadio, na toj i toj utakmici ?!"

Kljucna stvar je sto je recenica u proslom vremenu :)

Vadio nas jeste, nebrojeno puta. Ali, hajde da govorimo malo o sadasnjosti, i buducnosti, sto je jos vaznije.
I Tito i Torke su dva vrlo autoritativna napadaca, navikli na status prvog napadaca tima, jednostavno nikad nisu bili u situaciji da im partner(zamena) u napadu bude igrac takvog statusa u klubu i u svetu fudbala.
Iz tih razloga, osetno je razocarenje jednog od njih dvojice, ako ovaj drugi bude starter ili ako budu zamenjeni jedan drugim. To se najbolje videlo na utakmici protiv Citya, kad je TOrke bio vidno razocaran, sto je zamenjen iako se svojski trudio. Da razocarenje bude vece Tito je po ulasku ostavio los utisak, sto samo jos vise pojacava nezadovoljstvo zamenjenog igraca.
Koliko god golova postigao, koliko god sezona odigrao za klub Tito ne moze vise biti prvi napadac tima. Jednostavno on igra kad mu dodje, i kad se njemu hoce. Odigrao je nekoliko vaznijih utakmica dobro, ali Chelsea je tim za velika dela, za trofeje, a za takav tim je svaka utakmica vazna.
Svaka njemu cast i hvala mu za sve sto je dao klubu, ali ove sezone je puno vise puta dominirao svojim nezalaganjem i losom igrom, nego sto je bio dobar.
Moze on da ostane u klubu jos jednu sezonu, isto vazi i za Lampsa, A. Colea, ali samo pod uslovom, da prihvate da njihovo vreme prolazi, i da su igra, forma i buducnost vazniji od para(koje svi imaju i vise nego dovoljno) i proslosti, sto znaci da se ne ponovi scenarijo "bojkot", kao sa AVB-om.
Raula i Gutija je Mou oterao zbog slicnih stvari, narusavanja mira u svlaconici i klubu, i nemojte ni za trenutak da pomislite da ne bi uradio isto sa nasim legendama, ako bi se pobunili protiv njega.

Malo i o Torresu...

Placen, preplacen...
Nije trebalo ni da dolazi u klub.
Godinu dana nije igrao nista, ali i to je sve proslo vreme.
Sad pruza daleko bolju igru, maksimalno se trudi, na svakoj utakmici je medju najboljima, puno je koristan timu, jednostavno zasluzuje da startuje pre Drogbe.

Ako Titu smeta, sto je zamena igracu, koji trenutno pruza bolje partije, koji je mladji, ambiciozniji i koji jos moze mnogo da da klubu, neka se lepo palkuje i pravac Kina.

Isto vazi za sve ostale zvezde, legende, krstite ih kako vam volja. Ili ce da svoju aroganciju podrede timu, i timskim uspesima, ili svi lepo da se ciste iz kluba.

P.S. Svima, koji nameravaju da me pljuju zbog mog stava prema pomenutim igracima, mogu samo da kazem da prestanu da zive u proslosti :)
Sto se mene tice moze on biti tu jos par godina, ali mora da zna da ce biti rezerva / da puni nastale rupe. Godine su ga sustigle kao i Lamparda i Cole. I mi se trebamo pomiriti s time da ce doci vrijeme kad ce da nas napuste :)
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='how yes no' timestamp='1334417186' post='41086']
Vezni red je problem kad je Didier u pitanju. Slažem se, ali kako onda kod ostalih napadača nije takva situacija??
[/quote]
kod kojih svi su u rasulu :huh:
Ne mozes nam to radit, umal srcani ne dobi..Svaka cast, ovo se jednom u zivotu vidja..:D :P
ja da sam bio na gallasovom mjestu, samo bi stao i okrenuo se prema golu da vidim kakav će gol zabiti :)

[b][color=#0000ff][size=6]GRANDE DIDIER[/size][/color][/b]
[quote name='chelseathebest' timestamp='1334521543' post='41327']
nakon njegovog gola njemački komentator kaže: "Klasse hast du oder hast du nicht."
[/quote]

Ja njemacki znam kao i busmanski. :D Ali ovo sam skontao...

[img]http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2009/07/drogba-415x275.jpg[/img]

Titoooooo! Obozavam covjeka, ups... mislim ovu zvijer. :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.