Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

Svaku utakmicu drugo misljenje!
Dajte mu dozivotni! Neka bude neki vrag u klubu kad zavrsi karijeru.

Sutradan

Bjezi iz kluba..

Prodjite par stranica unazad i uvjerit ce te se..
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='soxx' timestamp='1332603811' post='37644']
Svaku utakmicu drugo misljenje!
Dajte mu dozivotni! Neka bude neki vrag u klubu kad zavrsi karijeru.

Sutradan

Bjezi iz kluba..

Prodjite par stranica unazad i uvjerit ce te se..
[/quote]
Nije tačno, svi koji su pratili moje postove na ovom forumu znaju stav koji imam kroz cijelu sezonu, a on se nije odjednom sad pojavio nego je formiran na osnovu njegovih partija zadnje dvije godine, tačnije od Double sezone. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1332601481' post='37584']
Razguli iz kluba.
[/quote]

Jedino sto se ne slazem je kako si se izrazio... :-P :P
Ali u konačnici, vise nekoristan nego koristan...

Ja mislim da su njegovi koferi vec spremni...
[quote name='Adis988' timestamp='1332607352' post='37701']

Jedino sto se ne slazem je kako si se izrazio... :-P :P
Ali u konačnici, vise nekoristan nego koristan...

Ja mislim da su njegovi koferi vec spremni...
[/quote]
Shvati me, popizdio sam.
  • 2 sedmice kasnije...
Sada vam ne valja, a kada nas je čupao SJAJNIM partijama protiv Valencije i Napolija onda je valjao? Legenda kluba koja može i treba da ostane u klubu do kraja karijere. A što se tiče njegove igre i forme, pa svima nam je jasno da mu je mjesto na klupi u Premiershipu, a kada je Liga prvaka uvijek pokaže iskustvo.
Neka ostane koliko god želi, ne znam zašto ga tjerate čim Torres postigne 2 gola u istoj godini pa je odmah bolji od Didija? A protiv Valencije kad je kidao i čupao boga oca? Protiv Napolia? Protiv City-ja na SB kad je gradio lopte pa nam zadrži 5 minuta vremena? Čovjek je 4. strijelac u istoriji kluba i uvjek igra srcem za klub. Što se mene tiče nek igra do 63. godine ako hoće i može. Ne znam kako se ne sjećate šta je sve uradio za ovaj klub? I na kraju najbolje mu reći: razguli iz kluba.
A Torresu šta treba onda reći koji nije odradio ni 1% Drogbinog učinka za Chelsea? A plaćen je duplo skuplje.
[quote name='Kalouda' timestamp='1333358894' post='39216']Neka ostane koliko god želi, ne znam zašto ga tjerate čim Torres postigne 2 gola u istoj godini pa je odmah bolji od Didija? A protiv Valencije kad je kidao i čupao boga oca? Protiv Napolia? Protiv City-ja na SB kad je gradio lopte pa nam zadrži 5 minuta vremena? Čovjek je 4. strijelac u istoriji kluba i uvjek igra srcem za klub. Što se mene tiče nek igra do 63. godine ako hoće i može. Ne znam kako se ne sjećate šta je sve uradio za ovaj klub? I na kraju najbolje mu reći: razguli iz kluba. A Torresu šta treba onda reći koji nije odradio ni 1% Drogbinog učinka za Chelsea? A plaćen je duplo skuplje.[/quote]
kalouda budimo realni vidi se da nemoze vise.njegovo vrijeme je proslo.
desi se da odigra neku dobru ali...
I dalje se drzim misljenja da ne smijemo uradit ono sto je uradio Real s Raulom, neka Didiera u klubu, ne mora igrat svaku utakmicu, štoviše i ne može je igrat, ali u dosta prilika može odigrat na traženom nivou.. jedino ako on iskaze zelju da ode, onda ga pustiti, jer nezadovoljni igraci ne sluze nicemu, ali do tad ga neka tu
Podržavate li produženje ugovora na 2 godine sa platom koliku ima sad (otprilike 120k ja mislim) ?
Jer to je ono što on i njegov agent traže od kluba.
[quote name='Elao' timestamp='1333377485' post='39258']
2 godine tesko ali produzenje na 1 godinu bi bilo idealno.
[/quote]

neće on na 1 godinu kolko sam ja skonto
[quote name='Wisey' timestamp='1333375343' post='39253']
Podržavate li produženje ugovora na 2 godine sa platom koliku ima sad (otprilike 120k ja mislim) ?
Jer to je ono što on i njegov agent traže od kluba.
[/quote]

Mislim da on traži samo dvije godine produženje da bi završio karijeru u CFC-u, a što se plaće tiče to su milijardu posto novinske bapske priče. Pa i on je svjestan da će morati ići na debelo rezanje, pogotovo zbog činjenice da neće igrati koliko je igrao. Jedini igrač koji se bunio zbog plaće je Eto'o pa je i završio u onom smješnom retardiranom gradu u Rusiji.
Jako bih voleo da okonca karijeru u Chelsea,jer on je nasa Zver,nas DD,nasa legenda! Ali takodje bih voleo da bude svestan da ne moze biti standardan,da treba pruziti priliku i mladjima poput Lukakua...Imamonog klinca 17 godina Feruza,lik razbija :) Sve u svemu,voleo bih da ostane,ali da bdue svestan nekih stvari ;)
mislim didier igra za nas vec 8 godina i onda govorite da on zeli vecu placu. MISLIM ako je zeli to bi bilo veoma glupo jer ipak je on tih 8 godina dosta zraradia da ne virujem da on zeli ogromnu placu i bla bla to su novinske price
Wis da se razumijemo, "razguli iz kluba" je jedan jako ružan izraz i može te bit stid (osim ako nije Bosingwi ali ni on baš nije to zaslužio)
Cae je točno rekao, on želi igrat još 2 godine i rekao je potpisat ću s nekim na još 2 godine i odna ču se povuč, a u par navrat rekao je da bi volio da to bude Chelsea (sad se nemogu sjetit gdje sam to pročitao bilo je davno)
Što se plaće tiče nevidim di je tu problem on samo želi produžit sa svojom standardnom plaćom, jest pre velik je to iznos da bi se to moglo nazvat plaćom , plaća je kad rintaš ko konj za minimalac, a i kad pogledaš svi oni imaju ogromne plaće, a i da mu ponude sa nekim manjim rezom mislim da bi pristao jer ipak puno voli ovaj klub i to je u par navrata izjavio.
Sto se tice place, nije da zasluzuje sadasnju placu u potpunosti s obzirom koliko dobiva vremena na terenu..ali, ja sumnjam da je on to izjavio ikako da zeli "bogovsku" placu, znate kakve su novine..
2. stvar, na nekoliko tema sam procitao da pojedine boli neka stvar koliko trosimo jer su to svakako Abramoviceve pare i on s njima radi sto zeli ( s cim se ne slazem osobno ), a sad se ovdje pocinje prica da mu je velika placa..

Pristao bi on na manju, siguran sam
Drogba nemoze da misli samo na sebe, pre svega zato sto je tu njegov naslednik..Lukaku.
Moze da mu se produlji dogovor na jednom godinu, sa pomalom platom i da ulazi sa klupe, na 2 godine je isuvise i nemoze ni da se izvuce maksimum iz njega kad je potrebno ako on zna da ima josh 2 godine siguran ugovor, pa nece se ni truditi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.