Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja na utakmice Chelseaja

Istaknuti odgovori

[quote name='chelseathebest' timestamp='1332094928' post='36386']
sjediti u prvom redu na SB-u, gledati kako pored tebe trče Drogba, Lamps, Terry i ostali i kako se bore za plavi dres = neprocjenjivo i to se mora doživjeti

i onda poslje tekme doÄ‘u davati autograme...u nesvjest da padneš što si u blizini takvih legenda

mora se otići na neku tekmu na SB, nadam se što prije dok su još ove veličine tu...
[/quote]

definitivno, to sam baš nedavno rekao kako bi bilo pametno otič dok suu tu još Lamps , Dorgba , Terry ,Cech njih ako nbudem gledao uživo neću si oprostit xD
I bilo bi jebeno da nešto organiziramo , da odemo na neku tekmu, ajmo reć slabiju prvenstvenu, a ako su cjene karata iste onda na jaču xD
al u svakom slućaju bilo bi bolje da nas ako ništa 5-6 makar što više to bolje odemo, nego da recimo ja na svoju ruku odem , samom i nebi bila tolka fora il s nekim kome to nebi bio doživljaj ko navija za Barcu, United ili neki drugi klub...
  • 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 226
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pozdrav svim mojim drugovima forumasima iz Londona. Sutra sam aBd prvi put u zivotu na Stamford Bridgeu. Posjeta stadionu, megastoreu i klupskom muzeju sa obilaskom travnjaka Bridgea je planirana

• Ovako neki moj dojam, dozivljaj i utisak sa danasnje posjete Bridgeu, Megastoreu, klupskom muzeju. Svaki dan od 09:40 do 18h idu ture u razmaku od 20 min, znaci 09:40 pa 10 pa 10:20 itd... Svako

Objavljene slike

[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left]The standard UEFA away declaration form will need to be completed in order to collect the ticket. This will be available online to download once ticket sales commence.[/left][/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left]Ali, ali:[/left][/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left]All tickets must be collected from the Box Office [b]only in person[/b].[/left][/size][/font][/color]
Preko kluba ne možeš jer moraš biti tamo član, u Engleskoj.

Jedino ako uspiješ preko Thomas Cooka, samo onda cijeli aranžman moraš uzet, aranžman je London-Munchen xd

Probaj preko Thomas Cooka, šalji mail, zovi

Ali sumnjam da ćeš tak ulovit.
Jedino sigurno je da staviš par tisuća eura u džep i pred stadion i tamo kupiš
Ma mora neki jeftin let biti iz Dubrovnika, Zadra il Zagreba u to vrijeme, mora da ga jebeš. Danas čitam na Shedu frajer iz Zadra za 15 funti našao let. Badava. ;) Al karte su zajebancija samo takva.
Ma put je najmanji problem jer Munchen nije daleko(govorim za Zagreb).
Karte su druga priča.

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1335458253' post='43567']
Ma jebe mi se za let, lako ću ja do tamo, nego me karte jebu, ima li gdje do 500 eura??
[/quote]
http://forum.talkchelsea.net/forum/21-match-tickets-%26-travel/

CFCnet
ostatak foruma
pogledaj i na Bayernovim forumima
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1335465716' post='43598']
Hvala Stif, ako pomogne, imas pivicu od mene :)
[/quote]
Samo normalno budi oprezan.
Traži slike karata, što više podataka
Vrebat će sad svakakvi prevaranti jer će se karte opako tražit
utakmica na kojoj ću biti

[IMG]http://i202.photobucket.com/albums/aa129/Chopper_Horrace/562539_10150882985574402_592674401_12042772_437644228_n.jpg[/IMG]
[quote name='Grubijan' timestamp='1336154287' post='45468']
@vodonoša zavidim ti ;)
kad se vratis ocekujemo da nam prepricas kako je bilo :D
[/quote]

on je osgood, ime (nick) ti piše u ovoj svjetlo plavoj crti tamno plavim slvima :)

a ovo iznad slike npr. novak, rezerva, kapetan, prvotimac, vodonoša itd. su samo titule, ona recimo govori o tome kolko si dugo i koko često posječuješ forum zapravo ona je priznanje za to ajmo reć.

I nemoj da nam priča ,plakat ču od ljubomore :D još ako osvojimo.... pih..
[quote name='osgood' timestamp='1336143900' post='45417']
utakmica na kojoj ću biti

[img]http://i202.photobucket.com/albums/aa129/Chopper_Horrace/562539_10150882985574402_592674401_12042772_437644228_n.jpg[/img]
[/quote]

Bože, zašto sam ovo morao vidjeti!? :lol:
  • 3 sedmice kasnije...
[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/544759_431817900176234_196942303663796_1517239_1149264851_n.jpg[/img]

Momak iz Fojnice bio na Olympia Stadionu, gledao finale. Citiram jednu fb grupu:

[color=#333333]Bosanac iz malog gradića Fojnice nazočio je povijesnoj utakmici njegovog voljenog kluba Chelsea. Doduše ne na Alianz Areni već na Olimpijskom stadionu na kojem je nekada igrao Bayern. Svaka čast Don Ajdin Kršić.[/color]
joj kako žalim što Dinamo nije bio u skupini sa Chelseajem :/ nadam se da će nas sreća pomaziti i odvesti Chelseaja nekamo na Balkan :D
[quote name='razbijach' timestamp='1338194083' post='52980']
joj kako žalim što Dinamo nije bio u skupini sa Chelseajem :/ nadam se da će nas sreća pomaziti i odvesti Chelseaja nekamo na Balkan :D
[/quote]

za nekih 10-20 godina kad ce Dinamo ponovo uc u ligu prvaka... xD
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338198112' post='52988']

[/quote]
istina, prije ću si kupiti godišnju pretplatu za utakmice nego gledat' Dinamo u lp XD
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338198112' post='52988']

[/quote]

Uci ce Dinamo ponovo u LP sljedece sezone :P
[quote name='Brane' timestamp='1338209449' post='53035']

Uci ce Dinamo ponovo u LP sljedece sezone :P
[/quote]
Nisu nositelji zbog nas tako da dosta teško.
  • 4 mjeseca kasnije...
[quote name='Wisey' timestamp='1316035065' post='1062']
Svaka cast nasim navijacima koji su se organizirali i zele da zajednickim snagama posalju Upravi signal da su cijene zaista previsoke i da time udaljavaju najvjernije sa tribina.[/quote]
Mislim da su karte preskupe za naše uvjete, ali da su skupe za engleske to nikako ne stoji.
Engleske plaće su daleko veće od naših i ako je najskuplja karta za najjače tekme ona na zapadu po 82 GBP to je u principu otprilike isto kao karta koja kod nas stoji 82 kn(oko 11 EUR).
Karta za Ligu prvaka(na bilo kojem dijelu stadiona je ista cijena) stoji 35 GBP, dok karta na nacionalne kupove(FA i Capital One) stoji 25 GB(opet je cijena ista na bilo kojem dijelu stadiona) pa se nikako ne može tvrditi da su preskupe, jer naprimjer osobno sam nekidan na službenoj stranici Real Madrida, platio 2 karte za utakmicu Real Madrid - Borussia Dortmund na istočnoj tribini dolje(3 red iza klupe Reala) po cijeni od 260 EUR(130 EUR po komadu)!! I to još nisu najskuplja mjesta na stadionu. Najskuplja su po 175 EUR!!
Vodim starog na tu tekmu u Madridu(06.11.), a dan kasnije gledati ćemo i tekmu Chelsea - Shakhtar u Londonu pa da usporedimo:
Znači isto natjecanje - Liga prvaka - 2 karte u Madridu 260 EUR, a 2 karte u Londonu 70 GBP ili oko 88 EUR pa sami izvucite zaključak, da li Chelsea ima skupe karte...

Kad se već dotičemo karata, imam 1 kartu viška za navedenu utakmicu Lige prvaka između Chelsea i Shakhtara(07.11.), koju dajem po nabavnoj cijeni od [b]36,50 GBP[/b](imam 3 karte, a trebaju mi samo 2).
Karta koja mi je višak je za tribinu Zapad, dolje, 20. red, sjedalo 29.

Osim toga u mogućnosti sam nabaviti 2 karte za utakmicu Capital One kupa između Chelsea i Manchester Uniteda(31.10.) pa ako je netko zainteresiran za neku od navedenih karata neka se javi na PM. Jedna karta za tu utakmicu je [b]26,50 GBP[/b].
[quote name='Gandalf' timestamp='1350479661' post='83730']
Mislim da su karte preskupe za naše uvjete, ali da su skupe za engleske to nikako ne stoji.
Engleske plaće su daleko veće od naših i ako je najskuplja karta za najjače tekme ona na zapadu po 82 GBP to je u principu otprilike isto kao karta koja kod nas stoji 82 kn(oko 11 EUR).
Karta za Ligu prvaka(na bilo kojem dijelu stadiona je ista cijena) stoji 35 GBP, dok karta na nacionalne kupove(FA i Capital One) stoji 25 GB(opet je cijena ista na bilo kojem dijelu stadiona) pa se nikako ne može tvrditi da su preskupe, jer naprimjer osobno sam nekidan na službenoj stranici Real Madrida, platio 2 karte za utakmicu Real Madrid - Borussia Dortmund na istočnoj tribini dolje(3 red iza klupe Reala) po cijeni od 260 EUR(130 EUR po komadu)!! I to još nisu najskuplja mjesta na stadionu. Najskuplja su po 175 EUR!!
Vodim starog na tu tekmu u Madridu(06.11.), a dan kasnije gledati ćemo i tekmu Chelsea - Shakhtar u Londonu pa da usporedimo:
Znači isto natjecanje - Liga prvaka - 2 karte u Madridu 260 EUR, a 2 karte u Londonu 70 GBP ili oko 88 EUR pa sami izvucite zaključak, da li Chelsea ima skupe karte...

Kad se već dotičemo karata, imam 1 kartu viška za navedenu utakmicu Lige prvaka između Chelsea i Shakhtara(07.11.), koju dajem po nabavnoj cijeni od [b]36,50 GBP[/b](imam 3 karte, a trebaju mi samo 2).
Karta koja mi je višak je za tribinu Zapad, dolje, 20. red, sjedalo 29.

Osim toga u mogućnosti sam nabaviti 2 karte za utakmicu Capital One kupa između Chelsea i Manchester Uniteda(31.10.) pa ako je netko zainteresiran za neku od navedenih karata neka se javi na PM. Jedna karta za tu utakmicu je [b]26,50 GBP[/b].
[/quote]

Mozes ti brate moj, neka ti je sa srecom i pozdravi nam plavce. :D
Prvo, ne mislim baš da je tolika razlika između naših i britanskih plata. Jeste, postoji disbalans između naših primanja, njihovih i cijena karata ali mora se imati na umu da je svuda u svijetu kriza, teško se živi pogotovo u nižim i srednjim staležima. Dakle, obični radnici, raja, pravi navijači ne idu na utakmice upravo zbog toga. Činjenica je da se nešto mora poduzeti, jer s druge strane postoje turisti i neki 'bezvezni' posjetioci koji su spremni izdvajati i po duplo više nego što je ta karta vrijedna time onemogućavajući domaće da dođu do istih. ;)
Nisam nikad bio na Bridgeu, ali nezadovoljstvo navijača cijenama nije tajna. Nažalost, teško je tu bilo šta poduzeti pošto klubu treba novac, nije to više onaj Chelsea iz Batesove ere. Ipak uprkos svemu i dalje sam na strani navijača jer na kraju krajeva klub tu i postoji radi odnosno za navijače. B-)

Drugo, okini par sličica za ekipu pa nam postavi da vidimo kako je bilo. Sretan put želim i lijep provod.
Zadovoljni navijači ili ne, činjenica je da je Stamford Bridge rasprodan u 95 % utakmica tijekom sezone i da je čak i po takvim cijenama izuzetno teško doći do ulaznica, pogotovo ako nemaš člansku iskaznicu.
Hvala na lijepim željama, a imaš par sličica u mom topicu gdje se predstavljaju članovi. Imam ih još dosta, ali nisam želio spamati po forumu... :>

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.