Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja na utakmice Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Autor

djecije razmisljanje , ti mislis to je samo ponesi 300 eura sjedi u auto i to je to , bez 500 eura ne krecite nece to sve ic glatko ....dobronamjeran savjet...na danasnjem vaktu ni u prodavnicu ne mozes otic da budes siguran koliko ces para potrosit osim ako imas 5 eura i da ti je to granica haha

Pa 280 je nužno, to ukljuÄuje karte za utakmicu, trajekt, smještaj i gorivo. Ostalo se ne može znati koliko će tko potrošiti pa to neka svak sebi bira ;)

• Odgovori 226
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pozdrav svim mojim drugovima forumasima iz Londona. Sutra sam aBd prvi put u zivotu na Stamford Bridgeu. Posjeta stadionu, megastoreu i klupskom muzeju sa obilaskom travnjaka Bridgea je planirana

• Ovako neki moj dojam, dozivljaj i utisak sa danasnje posjete Bridgeu, Megastoreu, klupskom muzeju. Svaki dan od 09:40 do 18h idu ture u razmaku od 20 min, znaci 09:40 pa 10 pa 10:20 itd... Svako

Objavljene slike

Pozdrav! Evo da se odmah i predstavim - strastveni navijaÄ Chelseaja iz Hrvatske.Otkrio sam ovaj forum prije nekoliko tjedana i jako mi se svidio i vidim da ima puno zanimljivih i korisnih stvari koje se mogu naći ovdje o našem voljenom klubu. Toliko o pozdravima a sada na stvar:

18.10 idem u London i naravno da nebi mogao propustiti priliku otići na Stamford Bridge,tako da sam si zacrtao da idem na utakmicu Chelsea - Genk, pa možda i QPR- Chelsea, sad me zanima za one fanove koji su bili na utakmicama poneko iskustvo i kako su dobili karte, jeli najbolje naruÄiti preko službenog sajta ili... Hvala puno!

Jesi li bio na utakmicama i kako si došao do karata?

• 2 sedmice kasnije...
uh sta bi volio ic :/
al nisam u mogucnosti sad

mozda za godinu, dvije ; :D

svaka vam čast na inicijativi i nadam se da ćete uspjeti otići tamo i kasnije podjelit s nama dojmove i naravno fotografije :D
zna li netko zašto nema u prodaji karata za chelsea-manchester 5.2 ?

edit: našao sam, kreću tek 17.1 u prodaju :)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1325857473' post='14929']

planiraš ići?
[/quote]

6.2 sam u londonu, nadam se ako uspijem nabavit kartu otić i na utakmicu.
[quote name='zibel' timestamp='1325956565' post='15187']

6.2 sam u londonu, nadam se ako uspijem nabavit kartu otić i na utakmicu.
[/quote]

Ako uspijes preko neta narucit odmah 17.1 bice jeftinije nego na licu mjesta,pa eto sa srecom i daBogda os'o na tekmu i donio koji dozivljaj...Sretno!!!
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326124697' post='15769']
Ima li četvrtog za Napulj jebemu :/ ? Zibo kakav si ti po tom pitanju?
[/quote]

slabo, dosta sam se istrošio po pitanju engleske tak da nebi još i ovo uspio uklopit.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326124697' post='15769']
Ima li četvrtog za Napulj jebemu :/ ? Zibo kakav si ti po tom pitanju?
[/quote]
ja mogu bit 4 samo pitanje sa skolom moram vidit ;)
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Lijep pozdrav

Planiram ići u London oko 10.5, naravno s namjerom kad sam vec tamo da pogledam i Chelsea na Stanford Bridge-u. Mislin da je 13.5. zadnja domaća utakmica s Blackburnom, pa me zanima jeli iko od vas išao na utakmicu? di mi je najjeftinije karte nabaviti? ili ako neko kratko moze opisati svoje iskustvo ukoliko je bia na utkamici?

Zahvaljujem unaprid na bilo kakvih informacijama
  • Autor
[quote name='Didier1188' timestamp='1330357944' post='30601']Lijep pozdrav Planiram ići u London oko 10.5, naravno s namjerom kad sam vec tamo da pogledam i Chelsea na Stanford Bridge-u. Mislin da je 13.5. zadnja domaća utakmica s Blackburnom, pa me zanima jeli iko od vas išao na utakmicu? di mi je najjeftinije karte nabaviti? ili ako neko kratko moze opisati svoje iskustvo ukoliko je bia na utkamici? Zahvaljujem unaprid na bilo kakvih informacijama[/quote]

Ja sam bio sa starim davne 2001. protiv Leedsa, koliko se sjećam nabavili smo u zadnji tren na crno, od nekog lika što je stojo na kantunu pored ulaza. Ugl doÄ‘i par sati prije utakmice i učini Ä‘ir oko stadiona, ako vidiš lika da sam stoji, pitaj ga, prodavaju uglavnom po cijeni od 60% one na ulazu.
Evo ja nisam bio nikad na tekmi, ali tolika mi je želja otići da sam se raspitivao o kartama i svemu ko da ću sutra spakovati kofere i put Londona. :D Uglavnom, najbolje ti se registrovati na neki od pouzdanih foruma o Chelseaju (za mene najbolji je i oficijalni The Shed) pa se tu raspitati sa season ticket holderima da ti ustupe kartu. ÄŒesto, ima raja koja ima tu polusezonsku ili sezonsku kartu a ne idu na tekmu neku pa je žele 'ustupiti' za odreÄ‘en iznos. Ne bude to ništa strašno.
Gledo sam i preko raznih agencija, ali to je već poodavno bilo. Baci oko na kompas i ostale, možda imaju još u ponudi. To je naravno skuplja opcija.
Hvala za informacije, vec san gleda na internetskim stranicama ali nisan uspio nac nista ispod 100 funti, dok se prodaju preko sluzbene stranice za 50 funti za ovaj tjedan recimo. Probat cu i ovo sa Shed-om, a problem je sto agencije ne dolaze u obzir jer putujem na svoju ruku :lol:
  • 2 sedmice kasnije...
neznam di da ovo stavim pa sam ovdje odlučio

[url="http://www.speranza.hr/dest.php?id=1132"]http://www.speranza....est.php?id=1132[/url]

dosta skupo preko tih agencija...

definitivno bolje nešto na svoju ruku organizirat
  • 2 sedmice kasnije...
sjediti u prvom redu na SB-u, gledati kako pored tebe trče Drogba, Lamps, Terry i ostali i kako se bore za plavi dres = neprocjenjivo i to se mora doživjeti

i onda poslje tekme doÄ‘u davati autograme...u nesvjest da padneš što si u blizini takvih legenda

mora se otići na neku tekmu na SB, nadam se što prije dok su još ove veličine tu...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.