Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja na utakmice Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 226
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pozdrav svim mojim drugovima forumasima iz Londona. Sutra sam aBd prvi put u zivotu na Stamford Bridgeu. Posjeta stadionu, megastoreu i klupskom muzeju sa obilaskom travnjaka Bridgea je planirana

• Ovako neki moj dojam, dozivljaj i utisak sa danasnje posjete Bridgeu, Megastoreu, klupskom muzeju. Svaki dan od 09:40 do 18h idu ture u razmaku od 20 min, znaci 09:40 pa 10 pa 10:20 itd... Svako

Objavljene slike

Daj nam reci koju informaciju,cijena,gdje si ju naruÄio, ja sam u Londonu od 18- 25.10 pa mislim ići na Genk a možda i na QPR...

I da....za one koji su bili na SB-u, gdje je najbolje uzeti sjedala(koje tribine)? tnx

Ja sam se nadao da ce Chelsea izvuci Dinamo u grupi ili Partizan prosle godine pa da odem na tekmu, ali jbg nece Chelsea nikako na balkan. -_-

Ja sam se nadao da ce Chelsea izvuci Dinamo u grupi ili Partizan prosle godine pa da odem na tekmu, ali jbg nece Chelsea nikako na balkan. -_-

i ja sam nešto tako razmišljo pred izvlačenje ove godine, ali šteta ipak nismo zapali :( :(

E i ja sam se također tome nadao,ali samo za Dinamo, ne za Partizam.Uostalom da su izvukli Chelsea gledao bi ih,al šteta.

• 2 sedmice kasnije...

osgood, kad se vratiš obavezno piši kako je bilo na današnjoj tekmi :D

Čuo sam se ranije s Ossiem i on mi je reko da neće ići na ovu tekmu radi obaveza.

• 1 mjesec kasnije...

Ovu osgoodovu temu sam malo modificirao. Od sada na njoj možete pisati i svoje doživljaje s utakmica na kojima ste bili te o utakmicama na koje ćete ići. A tu je i anketa pa pristupite glasanju.

• 2 sedmice kasnije...

DA LI JE TKO ZAINTERESIRAN DA IDE NA UTAKMICU OSMINE FINALA LIGE PRVAKA U NAPULJ (NAPOLI - CHELSEA) ???

Ja sam zainteresiran da idem. Zanimaju me cijene karata šta se više isplati trajektom ili avionom?

• Autor

S avionom ne možeš proći ispod 700 eura, jedino izvedivo je da se ide osobnim vozilima iz Splita trajektom do Ancone, pa iz Ancone u Napulj što je nešto manje od 500 kilometara autocestom, trajekt iz Splita ima u ponedjeljak (ako se ne varam u 22:00), a povratak iz Ancone u Äetvrtak(mislim 7:00), tako da bi to lijepo sjelo, sad pitanje je tko je u mogućnosti ići osobnim vozilom? Cijene goriva bismo naravno podijelili.

• Autor

Ako ima zainteresiranih, treba nas biti bar Äetvoro, s obzirom na to da bar jedan ima vlastiti automobil...i kontajte 200-tinjak eura po glavi da bi nas izašlo karta za utakmicu+gorivo+karta za trajekt+smještaj.

Ja i DubrovÄanin smo ZA. Ako ima tko još nek se javi. Ako ja budem išao imao bih auto to nije problem ;) Ajde Dubi napiši ovdje troškove po glavi kad bi nas išlo Äetvero. Moj auto na otvorenom troši oko 6 litara, možda nešto malo manje. Ići će izgleda ekipa sa Chelsea Serbia. 30 eura aviokarta Beograd - Rim.

• Autor

Ja i DubrovÄanin smo ZA. Ako ima tko još nek se javi. Ako ja budem išao imao bih auto to nije problem ;) Ajde Dubi napiši ovdje troškove po glavi kad bi nas išlo Äetvero. Moj auto na otvorenom troši oko 6 litara, možda nešto malo manje. Ići će izgleda ekipa sa Chelsea Serbia. 30 eura aviokarta Beograd - Rim.

Karta za utakmicu je 100 eura po glavi. Trajekt Split-Ancona je oko 70 eura za nas Äetvoricu ako se ne varam, sutra ću iza škole poć do Jadrolinije provjerit točno, ali kontajte 70 eura, ako bismo išli Äetvorica to je 15-20 eura po glavi. Autocesta od Ancone do Napolija iznosi 485 km, ako ubrojimo i put od luke do autoceste u Anconi te od autoceste do San Paola ili gdje već, plus svu vožnju koja će nam trebati, kontajmo sve skupa oko 1200-1300 km benzina da treba platit u Äetvoro, Andyjev auto bi to došlo oko 60-70 eura ako se ne varam? znači još 15-20. Smještaj se može naći i za 15 eura po glavi.

Znači, možete se skrpati i za 150 eura minimalac, ako ne biste uzimali ništa za poist i popit, a naravno da hoćete :D Kao što sam rekao, otprilike 200 eura po glavi bi bilo taman za svakoga ;)

Zasada zainteresirani ja, te korisnici DubrovÄanin i Lampard....Ako ima još jedna osoba ( pa možda i dvije) zainteresirana neka se javi. I kojeg je datuma točno utakmica?

• Autor

Utakmica je 21.2., a jedini trajekt za odlazak na raspolaganju nam je onaj 19.2. u nedjelju naveÄer u 21 sat iz Splita, s njime bismo u ponedjeljak ujutro bili u Anconi.

Što se povratka tiče, srijeda večer u 21 sat je polazak iz Ancone, dan nakon utakmice, to nam se idealno poklopilo ;)

S tim bi nazad bili u Äetvrtak ujutro u Splitu.

ToÄnije, cijena karte je 115 eura, moja greška.

Postoji i kombinacija avionom do Rima i onda 226 km cestom karte za let se kreću

https://www.aviokarte.hr/proces-rezervacije/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.