Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja na utakmice Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 226
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pozdrav svim mojim drugovima forumasima iz Londona. Sutra sam aBd prvi put u zivotu na Stamford Bridgeu. Posjeta stadionu, megastoreu i klupskom muzeju sa obilaskom travnjaka Bridgea je planirana

• Ovako neki moj dojam, dozivljaj i utisak sa danasnje posjete Bridgeu, Megastoreu, klupskom muzeju. Svaki dan od 09:40 do 18h idu ture u razmaku od 20 min, znaci 09:40 pa 10 pa 10:20 itd... Svako

Objavljene slike

A šta mislite da se e-mailom obratimo Romanu AbramoviÄu da nam pošalje kusurÄić iz desnog džepa svog kaputa od sinoć pa možemo ostati i pet dana i rentati BMW X6.

• Autor

A šta mislite da se e-mailom obratimo Romanu AbramoviÄu da nam pošalje kusurÄić iz desnog džepa svog kaputa od sinoć pa možemo ostati i pet dana i rentati BMW X6.

Ako bi nam poslo nešto sitniša i iz lijevog džepa, možemo unajmit avion i vip ložu B)

Već vidim...19.02.2012...

11:30 - reLo preuzima 800 KM dobitka na kladionici (odigrao je sistem u Premieru na Ferhadiji tri dana prije)

11:40 - sjeda na taxi i zapućuje se prema Marijin-dvoru ka autobuskom kolodvoru

11:55 - sjeda na bus, već je uzbuđen, zna da će sutradan u ova doba već biti na tlu domovine Gianfranca Zole

12:00 - bus kreće, šofer je pustio na radiju Šerifa Konjevića i pjesmu "Koliko plavo plavo nebo je..."

12:20 - zbog neispavanosti (ispiti su završili, moralo se uÄiti i dan i noć) reLo sklapa kapke i tone u duboki san

14:25 - bus u kojem se nalazi reLo usidruje se na mostarski autobusni kolodvor

14:35 - Caeruleus je pojavljuje na kolodvoru. IspriÄava se reLi što je kasnio, naime mora je preuzeti dobitak od 800 KM u kladionici (odigrao je isti listić kao reLo)

14:40 - Caeruleus vodi reLu na ruÄak u Karting

16:00 - Caeruleus i reLo odlazi na crpku, tankuju rezervoar i lagano kreću na put rutom Mostar - ÄŒitluk - Ljubuški - Vrgorac - A1 - Dugopolje - Split

18:35 - reLo i Caerules se lagano spuštaju u Split. reLo zove DubrovÄanina, a Caeruleus Lamparda na mobitel da ih Äekaju za 10ak minuta kod Šimine konobe, 300ak metara udaljena od trajektne luke.

18:50 - napokon konaÄno okupljanje. DubrovÄanin je da bi impresionirao ekipu na sebe navukao sve moguće rekvizite CFC-a koje mu je stari donio iz Londona sa službenih puteva. Lampard je totalno opušten, preuzimajući odgovornost kao najstariji bio je svjestan opasnosti koja Äeka hrabre momke na putu za Napoli, grad droge, mafijaša-Äakijaša i smeća.

18:55 - poÄinje dozivanje tura...momci su se poÄeli zagrijavati, sve ide po planu. DubrovÄanin i Lampard vade novce od dobitka na kladionici (po 3050 kuna, odigrali su iste listiće kao Caeruleus i reLo).

19:00 - na ispraćaju iz Splita ekipi se pridružuje chelsea4evercr iz Splita, takoÄ‘er Älan grupe Chelsea Balkan.

19:40 - Lampard je nestrpljiv...preko mobitela ulazi na forum.hr pozdravljajući se sa zekom, vrlim, Stingerom i ostalom ekipom.

20:20 - momci lagano polaze ka ukrcavanje na trajekt, a Caeruleus pušta CD navijaÄkih Chelseajevih pjesama u autu.

20:40 - Chelsea4evercr im maše pozdravljajući ih plavom zastavicom na kojoj piše "Keep the blue flag forever Split"

21:00 - Trajekt polazi, uzbuÄ‘enje je na vrhuncu, ekipa napušta Balkan i lagano se lijepim plavim Jadranom upućuje ka zemlji pizze i Apenina!

Nekom je dosadno vidim ^^ al mogo si i mene negdje ubacit, ili ću ja tad bit kod kuće i pisat 90 minuta? :P

Nekom je dosadno vidim ^^ al mogo si i mene negdje ubacit, ili ću ja tad bit kod kuće i pisat 90 minuta? :P

Hahaha...Ti nas sa zagrebaÄkom ekipom Chelsea Balkana Äekaš u Napulju. Jbg gospoda iz metropole išla avionom xD a mi na trajekt. 90 minuta će postati 90 sati jer ćemo tri dana biti tamo xD

Hahaha...Ti nas sa zagrebaÄkom ekipom Chelsea Balkana Äekaš u Napulju. Jbg gospoda iz metropole išla avionom xD a mi na trajekt. 90 minuta će postati 90 sati jer ćemo tri dana biti tamo xD

Hahaha, deal! :D

Volio bih otići na jednu tekmu, ali ipak to neće biti ovaj put jer imam i eksurziju ove godine, tako da.... :( . Uglavnom nadam se da će bar 4-5 od vas otići ;) .

Već vidim...19.02.2012...

11:30 - reLo preuzima 800 KM dobitka na kladionici (odigrao je sistem u Premieru na Ferhadiji tri dana prije)

11:40 - sjeda na taxi i zapućuje se prema Marijin-dvoru ka autobuskom kolodvoru

11:55 - sjeda na bus, već je uzbuđen, zna da će sutradan u ova doba već biti na tlu domovine Gianfranca Zole

12:00 - bus kreće, šofer je pustio na radiju Šerifa Konjevića i pjesmu "Koliko plavo plavo nebo je..."

12:20 - zbog neispavanosti (ispiti su završili, moralo se uÄiti i dan i noć) reLo sklapa kapke i tone u duboki san

14:25 - bus u kojem se nalazi reLo usidruje se na mostarski autobusni kolodvor

14:35 - Caeruleus je pojavljuje na kolodvoru. IspriÄava se reLi što je kasnio, naime mora je preuzeti dobitak od 800 KM u kladionici (odigrao je isti listić kao reLo)

14:40 - Caeruleus vodi reLu na ruÄak u Karting

16:00 - Caeruleus i reLo odlazi na crpku, tankuju rezervoar i lagano kreću na put rutom Mostar - ÄŒitluk - Ljubuški - Vrgorac - A1 - Dugopolje - Split

18:35 - reLo i Caerules se lagano spuštaju u Split. reLo zove DubrovÄanina, a Caeruleus Lamparda na mobitel da ih Äekaju za 10ak minuta kod Šimine konobe, 300ak metara udaljena od trajektne luke.

18:50 - napokon konaÄno okupljanje. DubrovÄanin je da bi impresionirao ekipu na sebe navukao sve moguće rekvizite CFC-a koje mu je stari donio iz Londona sa službenih puteva. Lampard je totalno opušten, preuzimajući odgovornost kao najstariji bio je svjestan opasnosti koja Äeka hrabre momke na putu za Napoli, grad droge, mafijaša-Äakijaša i smeća.

18:55 - poÄinje dozivanje tura...momci su se poÄeli zagrijavati, sve ide po planu. DubrovÄanin i Lampard vade novce od dobitka na kladionici (po 3050 kuna, odigrali su iste listiće kao Caeruleus i reLo).

19:00 - na ispraćaju iz Splita ekipi se pridružuje chelsea4evercr iz Splita, takoÄ‘er Älan grupe Chelsea Balkan.

19:40 - Lampard je nestrpljiv...preko mobitela ulazi na forum.hr pozdravljajući se sa zekom, vrlim, Stingerom i ostalom ekipom.

20:20 - momci lagano polaze ka ukrcavanje na trajekt, a Caeruleus pušta CD navijaÄkih Chelseajevih pjesama u autu.

20:40 - Chelsea4evercr im maše pozdravljajući ih plavom zastavicom na kojoj piše "Keep the blue flag forever Split"

21:00 - Trajekt polazi, uzbuÄ‘enje je na vrhuncu, ekipa napušta Balkan i lagano se lijepim plavim Jadranom upućuje ka zemlji pizze i Apenina!

sve ok, al ovo s kladom si stvarno pretjerao :D :D :D :D :D

bilo bi mi drago da ode nekolicina vas, pa da Äujemo dojmove kad se vratite itd.

što se mene tiÄe, rado bih išao ali mi kao i reli financijske (ne) mogućnosti to ne dopuštaju, tako da....sretno ;)

• Autor

Lijepo zamišljeno Cae :D

Danas sam bio na šalteru u zgradi Jadrolinije, al radila je neka tulava pa nije skontala uopće što me zanima, tako da sam poslao upit putem maila, sobe na trajektu su vrlo skupe pa bolje da ni ne uzimamo sobu, ako se kome spava, može spavati u autu ;) Slažete se?

Sretan sam zbog vas kojih cete ici i nadam se da cete se lijepo provesti i da cete zajedno sa ostalim plavcima uzivati u sjajnoj predstavi nasih momaka i da cemo na kraju svi slaviti! :)

Ja nisam u mogucnosti da idem , ne zbog finansija koliko zbog toga sto me roditelji ne bi pustili (ipak Italija i nije tako blizu) , ali svakako se veselim sto cete vi ici i sto cete (nadam se) nama na forumu docarati kako je to na jednoj utakmici lige prvaka ! :)

Sretno ! :D

• Autor

dubro sta ti triba pitat na jadroliniji jer mi je to usput ;)

Evo ti mail koji sam poslao:

Pozdrav,

Zanima me koliko bi toÄno iznosila cijena karte za trajekt Split-Ancona 19.2. u 21:00 sati. ÄŒetvero ljudi u osobnom vozilu, bez sobe na trajektu?

Iskrcavamo se u Anconi te odlazimo automobilom u Napoli, pa bismo se vratili trajektom iz Ancone 22.2. u 21:00 sati, može li se realizirati kupnja takve karte i koliko bi nas koštala, na povratku takoÄ‘er bez sobe?

Hvala unaprijed.

Smirite se ljudi, za sad nitko ne ide, samo gledamo kakve su mogućnosti za to ;)

Ako se naÄ‘e Äetvrti nas trojica idemo ;)

Evo ti mail koji sam poslao:

Pozdrav,

Zanima me koliko bi toÄno iznosila cijena karte za trajekt Split-Ancona 19.2. u 21:00 sati. ÄŒetvero ljudi u osobnom vozilu, bez sobe na trajektu?

Iskrcavamo se u Anconi te odlazimo automobilom u Napoli, pa bismo se vratili trajektom iz Ancone 22.2. u 21:00 sati, može li se realizirati kupnja takve karte i koliko bi nas koštala, na povratku takoÄ‘er bez sobe?

Hvala unaprijed.

Ako se naÄ‘e Äetvrti nas trojica idemo ;)

sutra cu to piitat i ako odgovor bude pozitivan raÄunajte na mene :D

djecije razmisljanje , ti mislis to je samo ponesi 300 eura sjedi u auto i to je to , bez 500 eura ne krecite nece to sve ic glatko ....dobronamjeran savjet...na danasnjem vaktu ni u prodavnicu ne mozes otic da budes siguran koliko ces para potrosit osim ako imas 5 eura i da ti je to granica haha

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.