Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja na utakmice Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 226
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pozdrav svim mojim drugovima forumasima iz Londona. Sutra sam aBd prvi put u zivotu na Stamford Bridgeu. Posjeta stadionu, megastoreu i klupskom muzeju sa obilaskom travnjaka Bridgea je planirana

• Ovako neki moj dojam, dozivljaj i utisak sa danasnje posjete Bridgeu, Megastoreu, klupskom muzeju. Svaki dan od 09:40 do 18h idu ture u razmaku od 20 min, znaci 09:40 pa 10 pa 10:20 itd... Svako

Objavljene slike

Bojim se da ti se odgovor neće svidjeti...

Ako Chelsea uđe u finale FA kupa, dobiti će određeni dio karata za to finale.

Pretpostavljam da će ih dobiti otprilike jednako kao i za polufinale, a to znači oko 31-32.000 komada.

E, sad Chelsea ima određeni sistem na koji se te karte raspodjeljuju. Kad krenu u prodaju pravo prvokupa uvijek imaju oni koji posjeduju godišnju ulaznicu za Stamford Bridge, a ako se ne varam takvih je oko 27.000! Pošto je finale u Londonu otprilike 99 % njih će ići na finale i u startu će uzeti karte.

Ostatak karata ide dalje u prodaju članovima kluba bez godišnjih ulaznica, s tim da se one prodaju po bodovima vjernosti. Tko ima više takvih bodova u prednosti je.

E, sad ja sam član kluba i moja proÅ¡logodiÅ¡nja iskustva su ti takva da bilo tko tko je imao ispod 50 bodova NIJE IMAO Å ANSU doći do ulaznice. Ja sam lani ostao možda peti-Å¡esti u redu i nisam mogao do karte. A joÅ¡ manje su mi bile Å¡anse doći do karte za finale LP, tako da nisam bio ni na jednom finalu.  :((

Ove godine tih bodova do sada imam 53 i nadam se da ću osobno u slučaju da uđemo u finale uhvatiti jednu kartu(za polufinale je to 99,99 % sigurno).

Znači, da pojednostavim ako nisi član kluba zaboravi kupovinu karte preko Chelsea. NEMA ŠANSE da ju tako nabaviš.

Otprilike 32.000 karata će dobiti i drugi finalist pa ni na te karte nemožeš računati.

OdreÄ‘en dio ide sponzorima pa i to prekriži. E, sad koliko se sjećam taj sponzorski dio je taman toliki da odu sve preostale karte i nema uopće nikad karata koje idu u slobodnu prodaju za finale FA kupa.

Ostaje ti znači tek mali broj opcija.

Prva je da ti netko od igrača Chelsea nabavi kartu. Ali da znaÅ¡ nekog nebi tu ni postavljao pitanje, zar ne?  :D 

Druga je da ti netko od članova kluba kupi kartu, a svaki iole pametan, ako ima mogućnosti, Ä‡e ići sam na utakmicu i tu su ti opet mizerne Å¡anse.

Treća je da kartu kupiš na nekoj stranici gdje će ih preprodavati smradovi koji dobiju sponzorske karte i koji će pošto nisu navijači nijednog kluba koji će biti u finalu, htjeti debelo zaraditi na istinskim navijačima. Lani si takvu kartu mogao nabaviti za cijenu od 350 do 7.500 GBP, ovisno o mjestu na stadionu(inače će karta za finale za navijačku tribinu koštati po mojoj slobodnoj procjeni max. 80 GBP).

I zadnja je da, pošto si tih dana u Londonu, prošetaš do Wembleya na dan utakmice(ako nisi bio već, šetnja od centra grada do tamo ti je simbolična... otprilike jedno 18 km) i pokušaš kupiti kartu od šibicara ispred stadiona. Ovisno o sreći, ako uopće i tako uspiješ nabaviti kartu, ne nadaj se da ćeš ju nabaviti po nižoj cijeni od one za koju će ju prodavati gore navedeni smradovi sa sponzorskim kartama...

Sve u svemu, za obične smrtnike koji nisu iz Londona i nisu članovi kluba, šanse da nabaviš kartu za tu utakmicu se mjere u stotinkama posto, osim ako za kartu nisi spreman(i u mogućnosti si) odvojiti neku prosječnu polugodišnju ili godišnju plaću...

Ako jesi, možda i ja razmislim da ti ustupim svoju(ako uopće i ja doÄ‘em do nje), sve naravno pod pretpostavkom da uÄ‘emo u finale...  :D

wow, hvala na opsirnom odgovoru.

znaci bice dosta teze nego sto sam mislio.
U Londonu cu biti nekih 7 dana, pa sam se nadao da ce to malo lakse biti da se online kupi ili nesto. Nista, ako ne izganjam, onda cu otici dva puta na tour po Stanford Bridgeu :P

• 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Da li neko mozda planira put u Amsterdam?

Mozda do petka stignem do neke ozbiljnije kinte ako "uteram" neki dug ,pa razmisljam da sve spiskam na taj put.

Ako neko ima vec nesto isplanirano,dajte neki savet vezano za odlazak tamo,kako najjeftinije otici.

Pretpostavljam da Gandalf mozda ide pa ima neku ideju i savet.

Imao sam i ideju i plan, ali...

Problem je nabaviti kartu za utakmicu.

Chelsea ih je rasprodao odmah u utorak dopodne(9.800 komada).

Karte se sad mogu nabaviti ili preko Viagogoa po cijenama od 350 do 1.500 eura po karti, što i nije toliko loše po najmanjoj cijeni ili kupiti preko UEFE korporativnu kartu(ovisi o paketu ona košta 845 ili 1.100 EUR), ali ja neću ići iako sam našao način kako otići tamo za bar za moje uvjete ne prestrašnu cijenu. Problem je hoće li karta ako ju kupiš preko Viagogoa doći na vrijeme, a ova korporativna se može podići na stadionu prije tekme.

Plan je bio:

Avion Wizz Air, Budimpešta - Milano u srijedu ujutro u 6.00 sati s dolaskom u Milano u 7:30 (povratna karta 45 EUR).

Iz Milana avion Easy Jeta za Amsterdam u 11:30 s dolaskom u Amsterdam u 13:30 sati (povratna karta 170 EUR).

Hotel 4*, 1 km od aerodroma u Amsterdamu, noćenje s doručkom oko 150 eura.

Odeš taksijem do stadiona(oko 7-8 km) i nazad poslije tekme.

Odjava iz hotela u dopodnevnim satima, oko 11 recimo.

Avion(Easy Jet) za Milano u 14:30 i u Milanu si u 16:30.

Hotel na aerodromu u Milanu, Hilton 4*, noćenje s doručkom 110 eura.

Rano ujutro odjava iz hotela i avion(Wizz) za Budimpeštu u 8 ujutro. U Budimpešti bi bio oko 9:30, doma oko 14 h.

Znači za cirka 1.000 EUR: karta za tekmu, povratna avionska karta i 2 noćenja u hotelima, usputna klopa i cuga. Pristojno. Recimo iz Zagreba samo avionska povratna karta s Croatia Airlinesom izadje oko 800 EUR.

Ja ne idem jer je sin bio na operaciji oka u Zagrebu i vratio se tek prekjučer(bio je 3 tjedna u bolnici), a na kraju kad se prezbrojim radje ću tih 1.000 EUR potrošiti na to da ga odvedem 4 dana u Gardaland u 6. mjesecu. Već rezervirao od 24.-28.06.

Osim toga uplatio sam već nekidan i ljetovanje u Bolu na Braču sredinom 7. mjeseca(oko 2.000 EUR) tako da mi se iskreno rečeno, ne baca lova i na ovo, mada znam da će mi kasnije biti žao ko psu što nisam otišao ni na ovo finale...

Ne gleda smi se tekma s kartom 4. kategorije, a karta 1. kategorije košta na Viagogou oko 600 pa i više eura, što bi troškove diglo i na 1.500 EUR. Da sam kartu nabavio preko Chelesea(40-140 EUR) išao bih, ali ovako ne idem.

Nisi propustio. Bio sam na jedno 7-8 utakmica Chelsea u zadnjih godinu i pol dana(4 u LP), ali na one 3 NAJBITNIJE NISAM (Munchensko finale, finale FA kupa lani i finale ove godine u Amsterdamu) ...  :((

Nisi propustio. Bio sam na jedno 7-8 utakmica Chelsea u zadnjih godinu i pol dana(4 u LP), ali na one 3 NAJBITNIJE NISAM (Munchensko finale, finale FA kupa lani i finale ove godine u Amsterdamu) ...  :((

gandi idolu moj. čitao sam tamo u nekom tvom postu u vezi karata da su jeftinije ako si učlanjen u chelsi. kako se učlanjuje???

SumnjaÅ¡ u mene?  [-(

Beč - Amsterdam, povratna karta najjeftinija za direktan let, bez presjedanja znači je oko 4.750 kn, za navedeni datum.

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/259/11150042.jpg/]11150042.jpg[/URL]

Ako ćeÅ¡ u Amsterdam dan ranije, znači 14.05. i vraćaÅ¡ se 17.05., onda je karta 280 EUR ili oko 2.111 kn, ali tad moraÅ¡ uzeti i 3 noćenja u hotelu pa doÄ‘eÅ¡ na isto opet, jedino Å¡to bi tad potroÅ¡io 2 dana viÅ¡e na prijateljice noći, a tu onda troÅ¡kove ne vrijedi ni zbrajati, zar ne?  :D
Gledo ja prvo krivi datum xd gledo za 25 ahah
Uglavnom, prema skyscanneru ima za 2,900kn s povratkom sljedeci dan.
No ako bi ostali do 18. Onda bi izaslo 1900kn. Racunajuci da se spava u kakvom hostelu ili u jeftinijem smjestaju, uz dva dana duze ispalo bi jeftinije od prve kombinacije a vidis grad i uzivas malo u blagodatima :D

Slažem se da ima, samo Å¡to ti ja osobno nikad nebi dao da mi planiraÅ¡ put jer bi ti prijatelju PROPUSTIO UTAKMICU.  :>

Da budem precizan zakasnio bi na nju. Izbacilo ti je sve polaske s jednim presjedanjem i ne stigneÅ¡ u Amsterdam s nijednim tim letom brže od 12 sati, Å¡to znači da bi tekmu gledao ili na nekom aerodromu ili u avionu ako imaÅ¡ kakav prijem.  :D

Ja sam izbacio najbolju varijantu bez presjedanja ili sa "brzinskim presjedanjem" gdje kratko čekaš drugi avion i stižeš na tekmu bez problema, a imaš onda i vremena odmoriti se k'o čovjek nakon tekme...

A ja sam ti fina guza i neću nigdje gdje nema minimalno 3 zvjezdice na ploči hotela, mada obično ni ne gledam niÅ¡ta ispod 4.  :>

• 7 mjeseci kasnije...

U Londonu se nalazim od 16.03.-19.03. (I hotel mi je u Fulhamu, odmah kraj Stamford Bridgea).

Prvi plan je bio ić turistički, i niti jedna utakmica nije bila u to vrijeme, no nakon izvlačenja parova lige prvaka, Chelsea - Galatasaray je 18.03.

Odlučio sam da ću ići na utakmicu, a sad trebam pomoć ljudi sa foruma koji su bili na utakmicama

Jedno jedino pitanje me zanima:

Kako i od kuda nabaviti karte na vrijeme?

Trebao bih 2 karte.

Problem je što nemam membership, a general admission se neće prodavati za LP.

Bratić koji navija za United je išao na onu slavnu utakmicu gdje su izgubili od Citya 6-1, oni su kupovali od nekog preprodavača u Manchesteru.

Jel netko ima kontakte?

Puno hvala :D

Za Lp ti neće bit problema nabavit kartu ispred stadiona.Uglavnom Englezi ti baš ne šmekaju Lp ni ostale kupove njima je jedino Prem važan.

cijene su gotovo uvijek razumne(doduše svatko od nas ima različito poimanje) no ovako ugrubo to bi te moglo koštat oko 100 funti obije.
Možda i koju funtu više jer se drogba vraća na Bridge.

Ako imaš još pitanja slobodno pitaj možeš i na PM slobodno

• 1 mjesec kasnije...

Gandalfe ako bi nam mogao objasniti kako si došao do karte za utakmicu Galata vs. Chelsea.

Vrlo jednostavno. Pošto imam člansku iskaznicu kluba kupio sam si kartu direktno na službenoj stranici kluba. Karta za utakmicu u Istanbulu me izašla 35 GBP. Dodaj tome 97 EUR za povratnu avionsku kartu za Wizz Air na relaciji Budimpešta - Istanbul i jedno noćenje u hotelu 5* u centru Istanbula za nekih 100 EUR + nešto sitno što će trebati za hranu i piće i to je sav potreban trošak za put na tekmu.

Pošto idem u petak za London(gledati Everton) kartu za LP ću pokupiti direktno na stadionu.

Na isti način doÅ¡ao sam i do jedne karte za revanÅ¡ u Londonu(nju sam platio 71.50 GBP za tribinu Zapad gore), a plan je bio da nabavim i  ThomasZagreb-u 2 karte, meÄ‘utim nažalost rasprodane su sve prije nego sam to uspio napraviti(svaki član je mogao uzeti samo 1 kartu)... 

1959230_269797533179824_1702515871_n.jpg

Izašle u prodaju karte za Chelsea vs Galata. Nije ni skupo.

Što se tiče gostujuće utakmice u srijedu, samo ovdje u Turskoj prodaju karte dva dana pred utakmicu, znaći od sutra tek u prodaji, pa ću otići. Ako mognem uzeti idem na utakmicu ako ne onda ću se roknuti. :p

Malo im je glupa procedura al, pokušat ću...

Znači realne su šanse kupiti karte ispred stadiona? Koliko je lako nać preprodavače? Jel se deru na sav glas da prodaju karte ko ovdje u Hrvatskoj?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.