2. april 2013.13 god. comment_115148 Pitaj gandalfa oko toga, ali vjerovatno mozes otici do stadiona i kupiti karte ;) Prijavi
3. april 2013.13 god. comment_115211 Bojim se da ti se odgovor neće svidjeti... Ako Chelsea uÄ‘e u finale FA kupa, dobiti će odreÄ‘eni dio karata za to finale. Pretpostavljam da će ih dobiti otprilike jednako kao i za polufinale, a to znaÄi oko 31-32.000 komada. E, sad Chelsea ima odreÄ‘eni sistem na koji se te karte raspodjeljuju. Kad krenu u prodaju pravo prvokupa uvijek imaju oni koji posjeduju godiÅ¡nju ulaznicu za Stamford Bridge, a ako se ne varam takvih je oko 27.000! PoÅ¡to je finale u Londonu otprilike 99 % njih će ići na finale i u startu će uzeti karte. Ostatak karata ide dalje u prodaju Älanovima kluba bez godiÅ¡njih ulaznica, s tim da se one prodaju po bodovima vjernosti. Tko ima viÅ¡e takvih bodova u prednosti je. E, sad ja sam Älan kluba i moja proÅ¡logodiÅ¡nja iskustva su ti takva da bilo tko tko je imao ispod 50 bodova NIJE IMAO Å ANSU doći do ulaznice. Ja sam lani ostao možda peti-Å¡esti u redu i nisam mogao do karte. A joÅ¡ manje su mi bile Å¡anse doći do karte za finale LP, tako da nisam bio ni na jednom finalu. :(( Ove godine tih bodova do sada imam 53 i nadam se da ću osobno u sluÄaju da uÄ‘emo u finale uhvatiti jednu kartu(za polufinale je to 99,99 % sigurno). ZnaÄi, da pojednostavim ako nisi Älan kluba zaboravi kupovinu karte preko Chelsea. NEMA Å ANSE da ju tako nabaviÅ¡. Otprilike 32.000 karata će dobiti i drugi finalist pa ni na te karte nemožeÅ¡ raÄunati. OdreÄ‘en dio ide sponzorima pa i to prekriži. E, sad koliko se sjećam taj sponzorski dio je taman toliki da odu sve preostale karte i nema uopće nikad karata koje idu u slobodnu prodaju za finale FA kupa. Ostaje ti znaÄi tek mali broj opcija. Prva je da ti netko od igraÄa Chelsea nabavi kartu. Ali da znaÅ¡ nekog nebi tu ni postavljao pitanje, zar ne? :D Druga je da ti netko od Älanova kluba kupi kartu, a svaki iole pametan, ako ima mogućnosti, će ići sam na utakmicu i tu su ti opet mizerne Å¡anse. Treća je da kartu kupiÅ¡ na nekoj stranici gdje će ih preprodavati smradovi koji dobiju sponzorske karte i koji će poÅ¡to nisu navijaÄi nijednog kluba koji će biti u finalu, htjeti debelo zaraditi na istinskim navijaÄima. Lani si takvu kartu mogao nabaviti za cijenu od 350 do 7.500 GBP, ovisno o mjestu na stadionu(inaÄe će karta za finale za navijaÄku tribinu koÅ¡tati po mojoj slobodnoj procjeni max. 80 GBP). I zadnja je da, poÅ¡to si tih dana u Londonu, proÅ¡etaÅ¡ do Wembleya na dan utakmice(ako nisi bio već, Å¡etnja od centra grada do tamo ti je simboliÄna... otprilike jedno 18 km) i pokuÅ¡aÅ¡ kupiti kartu od Å¡ibicara ispred stadiona. Ovisno o sreći, ako uopće i tako uspijeÅ¡ nabaviti kartu, ne nadaj se da ćeÅ¡ ju nabaviti po nižoj cijeni od one za koju će ju prodavati gore navedeni smradovi sa sponzorskim kartama... Sve u svemu, za obiÄne smrtnike koji nisu iz Londona i nisu Älanovi kluba, Å¡anse da nabaviÅ¡ kartu za tu utakmicu se mjere u stotinkama posto, osim ako za kartu nisi spreman(i u mogućnosti si) odvojiti neku prosjeÄnu polugodiÅ¡nju ili godiÅ¡nju plaću... Ako jesi, možda i ja razmislim da ti ustupim svoju(ako uopće i ja doÄ‘em do nje), sve naravno pod pretpostavkom da uÄ‘emo u finale... :D Prijavi
3. april 2013.13 god. comment_115215 wow, hvala na opsirnom odgovoru. znaci bice dosta teze nego sto sam mislio. U Londonu cu biti nekih 7 dana, pa sam se nadao da ce to malo lakse biti da se online kupi ili nesto. Nista, ako ne izganjam, onda cu otici dva puta na tour po Stanford Bridgeu :P Prijavi
3. april 2013.13 god. comment_115218 Evo naprimjer karata za polufinale. Cijena najskuplje karte preko Chelsea ti je 60 GBP, a najjeftiniju preko ovih servisa imaš za 125 GBP. http://www.footballticketnet.com/buy-fa-cup-chelsea-vs-manchester-city-football-tickets http://www.onlineticketexpress.com/sports/football/chelsea-vs-manchester-city-tickets-14-04-2013 http://www.1st4footballtickets.com/fa-cup-semi-final-chelsea-vs-manchester-city-tickets/london-13644.html http://www.ticket4football.com/fa-cup-tickets/8513/8542/manchester-city-vs-chelsea--wembley-stadium-14-april-2013-tickets.aspx#.UVvuWcQ1LIU Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120988 Da li neko mozda planira put u Amsterdam? Mozda do petka stignem do neke ozbiljnije kinte ako "uteram" neki dug ,pa razmisljam da sve spiskam na taj put. Ako neko ima vec nesto isplanirano,dajte neki savet vezano za odlazak tamo,kako najjeftinije otici. Pretpostavljam da Gandalf mozda ide pa ima neku ideju i savet. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121163 Utakmica je mogla zavrsiti bolje, ali bilo je fenomenalno....na kraju sam uspio kupiti kartu za Chelsea - Tottenham ;)imate svi mahanje iz Fulhama :)https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151586559059644.1073741826.635219643&type=1 Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121182 Imao sam i ideju i plan, ali... Problem je nabaviti kartu za utakmicu. Chelsea ih je rasprodao odmah u utorak dopodne(9.800 komada). Karte se sad mogu nabaviti ili preko Viagogoa po cijenama od 350 do 1.500 eura po karti, Å¡to i nije toliko loÅ¡e po najmanjoj cijeni ili kupiti preko UEFE korporativnu kartu(ovisi o paketu ona koÅ¡ta 845 ili 1.100 EUR), ali ja neću ići iako sam naÅ¡ao naÄin kako otići tamo za bar za moje uvjete ne prestraÅ¡nu cijenu. Problem je hoće li karta ako ju kupiÅ¡ preko Viagogoa doći na vrijeme, a ova korporativna se može podići na stadionu prije tekme. Plan je bio: Avion Wizz Air, BudimpeÅ¡ta - Milano u srijedu ujutro u 6.00 sati s dolaskom u Milano u 7:30 (povratna karta 45 EUR). Iz Milana avion Easy Jeta za Amsterdam u 11:30 s dolaskom u Amsterdam u 13:30 sati (povratna karta 170 EUR). Hotel 4*, 1 km od aerodroma u Amsterdamu, noćenje s doruÄkom oko 150 eura. OdeÅ¡ taksijem do stadiona(oko 7-8 km) i nazad poslije tekme. Odjava iz hotela u dopodnevnim satima, oko 11 recimo. Avion(Easy Jet) za Milano u 14:30 i u Milanu si u 16:30. Hotel na aerodromu u Milanu, Hilton 4*, noćenje s doruÄkom 110 eura. Rano ujutro odjava iz hotela i avion(Wizz) za BudimpeÅ¡tu u 8 ujutro. U BudimpeÅ¡ti bi bio oko 9:30, doma oko 14 h. ZnaÄi za cirka 1.000 EUR: karta za tekmu, povratna avionska karta i 2 noćenja u hotelima, usputna klopa i cuga. Pristojno. Recimo iz Zagreba samo avionska povratna karta s Croatia Airlinesom izadje oko 800 EUR. Ja ne idem jer je sin bio na operaciji oka u Zagrebu i vratio se tek prekjuÄer(bio je 3 tjedna u bolnici), a na kraju kad se prezbrojim radje ću tih 1.000 EUR potroÅ¡iti na to da ga odvedem 4 dana u Gardaland u 6. mjesecu. Već rezervirao od 24.-28.06. Osim toga uplatio sam već nekidan i ljetovanje u Bolu na BraÄu sredinom 7. mjeseca(oko 2.000 EUR) tako da mi se iskreno reÄeno, ne baca lova i na ovo, mada znam da će mi kasnije biti žao ko psu Å¡to nisam otiÅ¡ao ni na ovo finale... Ne gleda smi se tekma s kartom 4. kategorije, a karta 1. kategorije koÅ¡ta na Viagogou oko 600 pa i viÅ¡e eura, Å¡to bi troÅ¡kove diglo i na 1.500 EUR. Da sam kartu nabavio preko Chelesea(40-140 EUR) iÅ¡ao bih, ali ovako ne idem. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121183 Druže ÄarobnjaÄe, možda sam propustio ali jesi bio u Minhenu 19.05. ?? Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121184 Nisi propustio. Bio sam na jedno 7-8 utakmica Chelsea u zadnjih godinu i pol dana(4 u LP), ali na one 3 NAJBITNIJE NISAM (Munchensko finale, finale FA kupa lani i finale ove godine u Amsterdamu) ... :(( Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121189 Već zamišljam sebe kao magistra farmacije koji ima plaću minimalno 1000-1500 eura i ovako po forumu pišem postove gdje sam i kada išao na utakmice, a ostali forumaši bale za mnom onako kako ja balim za Gandalfovim postovima :D Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121191 Nisi propustio. Bio sam na jedno 7-8 utakmica Chelsea u zadnjih godinu i pol dana(4 u LP), ali na one 3 NAJBITNIJE NISAM (Munchensko finale, finale FA kupa lani i finale ove godine u Amsterdamu) ... :(( gandi idolu moj. Äitao sam tamo u nekom tvom postu u vezi karata da su jeftinije ako si uÄlanjen u chelsi. kako se uÄlanjuje??? Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121192 Bolje direktni let iz Beca onda, povratna karta je oko 1300-1400kn Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121201 SumnjaÅ¡ u mene? [-( BeÄ - Amsterdam, povratna karta najjeftinija za direktan let, bez presjedanja znaÄi je oko 4.750 kn, za navedeni datum. [url=http://imageshack.us/photo/my-images/259/11150042.jpg/][/URL] Ako ćeÅ¡ u Amsterdam dan ranije, znaÄi 14.05. i vraćaÅ¡ se 17.05., onda je karta 280 EUR ili oko 2.111 kn, ali tad moraÅ¡ uzeti i 3 noćenja u hotelu pa doÄ‘eÅ¡ na isto opet, jedino Å¡to bi tad potroÅ¡io 2 dana viÅ¡e na prijateljice noći, a tu onda troÅ¡kove ne vrijedi ni zbrajati, zar ne? :D Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121208 Gledo ja prvo krivi datum xd gledo za 25 ahahUglavnom, prema skyscanneru ima za 2,900kn s povratkom sljedeci dan. No ako bi ostali do 18. Onda bi izaslo 1900kn. Racunajuci da se spava u kakvom hostelu ili u jeftinijem smjestaju, uz dva dana duze ispalo bi jeftinije od prve kombinacije a vidis grad i uzivas malo u blagodatima :D Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121214 Slažem se da ima, samo Å¡to ti ja osobno nikad nebi dao da mi planiraÅ¡ put jer bi ti prijatelju PROPUSTIO UTAKMICU. :> Da budem precizan zakasnio bi na nju. Izbacilo ti je sve polaske s jednim presjedanjem i ne stigneÅ¡ u Amsterdam s nijednim tim letom brže od 12 sati, Å¡to znaÄi da bi tekmu gledao ili na nekom aerodromu ili u avionu ako imaÅ¡ kakav prijem. :D Ja sam izbacio najbolju varijantu bez presjedanja ili sa "brzinskim presjedanjem" gdje kratko ÄekaÅ¡ drugi avion i stižeÅ¡ na tekmu bez problema, a imaÅ¡ onda i vremena odmoriti se k'o Äovjek nakon tekme... A ja sam ti fina guza i neću nigdje gdje nema minimalno 3 zvjezdice na ploÄi hotela, mada obiÄno ni ne gledam niÅ¡ta ispod 4. :> Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154636 U Londonu se nalazim od 16.03.-19.03. (I hotel mi je u Fulhamu, odmah kraj Stamford Bridgea). Prvi plan je bio ić turistiÄki, i niti jedna utakmica nije bila u to vrijeme, no nakon izvlaÄenja parova lige prvaka, Chelsea - Galatasaray je 18.03. OdluÄio sam da ću ići na utakmicu, a sad trebam pomoć ljudi sa foruma koji su bili na utakmicama Jedno jedino pitanje me zanima: Kako i od kuda nabaviti karte na vrijeme? Trebao bih 2 karte. Problem je Å¡to nemam membership, a general admission se neće prodavati za LP. Bratić koji navija za United je iÅ¡ao na onu slavnu utakmicu gdje su izgubili od Citya 6-1, oni su kupovali od nekog preprodavaÄa u Manchesteru. Jel netko ima kontakte? Puno hvala :D Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155153 Za Lp ti neće bit problema nabavit kartu ispred stadiona.Uglavnom Englezi ti baÅ¡ ne Å¡mekaju Lp ni ostale kupove njima je jedino Prem važan. cijene su gotovo uvijek razumne(doduÅ¡e svatko od nas ima razliÄito poimanje) no ovako ugrubo to bi te moglo koÅ¡tat oko 100 funti obije. Možda i koju funtu viÅ¡e jer se drogba vraća na Bridge. Ako imaÅ¡ joÅ¡ pitanja slobodno pitaj možeÅ¡ i na PM slobodno Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164357 Gandalfe ako bi nam mogao objasniti kako si došao do karte za utakmicu Galata vs. Chelsea. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164369 jbt ja jedva nađem prenos, a kamoli kartu za utakmicu X_X Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164375 Gandalfe ako bi nam mogao objasniti kako si doÅ¡ao do karte za utakmicu Galata vs. Chelsea. Vrlo jednostavno. PoÅ¡to imam Älansku iskaznicu kluba kupio sam si kartu direktno na službenoj stranici kluba. Karta za utakmicu u Istanbulu me izaÅ¡la 35 GBP. Dodaj tome 97 EUR za povratnu avionsku kartu za Wizz Air na relaciji BudimpeÅ¡ta - Istanbul i jedno noćenje u hotelu 5* u centru Istanbula za nekih 100 EUR + neÅ¡to sitno Å¡to će trebati za hranu i piće i to je sav potreban troÅ¡ak za put na tekmu. PoÅ¡to idem u petak za London(gledati Everton) kartu za LP ću pokupiti direktno na stadionu. Na isti naÄin doÅ¡ao sam i do jedne karte za revanÅ¡ u Londonu(nju sam platio 71.50 GBP za tribinu Zapad gore), a plan je bio da nabavim i ThomasZagreb-u 2 karte, meÄ‘utim nažalost rasprodane su sve prije nego sam to uspio napraviti(svaki Älan je mogao uzeti samo 1 kartu)... Prijavi
23. februar 2014.12 god. comment_165153 IzaÅ¡le u prodaju karte za Chelsea vs Galata. Nije ni skupo. Å to se tiÄe gostujuće utakmice u srijedu, samo ovdje u Turskoj prodaju karte dva dana pred utakmicu, znaći od sutra tek u prodaji, pa ću otići. Ako mognem uzeti idem na utakmicu ako ne onda ću se roknuti. :p Malo im je glupa procedura al, pokuÅ¡at ću... Prijavi
24. februar 2014.12 god. comment_165272 Sretno I jednom i drugom , valjda nas i vas Chelsea usreci :D Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165411 ZnaÄi realne su Å¡anse kupiti karte ispred stadiona? Koliko je lako nać preprodavaÄe? Jel se deru na sav glas da prodaju karte ko ovdje u Hrvatskoj? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.