Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja na utakmice Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Popularna objava
11 hours ago, Adi said:

Prelijep ambijent, slike vrhunske, sve bolja od bolje, osim ove koju sam ostavio u citatu. Ne znam kako si pristao da te se slika pored ćelavog i ne znam što ga još držimo ovdje.

Nezaboravno iskustvo vjerujem, kako si opisao jako sadržajno i vrijedi svake marke sve i da nisi neko ko klub doživljava ovako kako ga mi ovdje doživljavamo. Želim nam svima puno više objava na ovoj temi.

Majku mu celavu njegovu, nisam ovo ni primjetio. To je ekran na kojem vrte razne slike, uglavnom bivsih menadzera i trenera. Bas kad sam ja sjeo eto pojavila se njegova slika. Kao dokaz prilazem i ove 2 fotografije.

Sto se cijene tice, platio bih i suhim zlatom ulazak na Bridgeu, to dileme nema. Pogotovo kad sam vec u Londonu. Ali zaista 34 funte je bagatela za dozivljaj i iskustvo koji se dobije. Kakve se sve gluposti placaju po 20-30-50 eura danas, ovo je zaista povoljno. Nista nije sakriveno, svaki detalj stadiona i muzeja je pristupacan. Igraci pretezno vrijeme provode na periferiji Londona tj u Cobham trening centru (novootvoren 2008. godine). Na Bridgeu se sada igraju utakmice zenskom i muskog tima, na razlicite dane naravno. Veliki broj turista, porodica s djecom iz raznih krajeva svijeta (u mojoj turi su bili Spanci, Talijani, Amerikanci) te starih ljudi posjecuje Bridge, pored nas navijaca. Interesantan trenutak se desio kad sam izlazio, a jedan drugi tip sa zenom ulazi. Njegov izraz lica, taj osmijeh, kao da je rodjeno dijete prvi put ugledao. Tad vidis da je ljubav prema ovom klubu ogromna i nema granica.

IMG-20260911-WA0301.jpg

IMG-20260911-WA0267.jpg

• Odgovori 226
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pozdrav svim mojim drugovima forumasima iz Londona. Sutra sam aBd prvi put u zivotu na Stamford Bridgeu. Posjeta stadionu, megastoreu i klupskom muzeju sa obilaskom travnjaka Bridgea je planirana

• Ovako neki moj dojam, dozivljaj i utisak sa danasnje posjete Bridgeu, Megastoreu, klupskom muzeju. Svaki dan od 09:40 do 18h idu ture u razmaku od 20 min, znaci 09:40 pa 10 pa 10:20 itd... Svako

Objavljene slike

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.