Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja na utakmice Chelseaja

Istaknuti odgovori

Bez nadzora nemas ni sistema. Bez sistema nemas kontrole. Bez kontrole sve ode u pm. ;)

Karte su ionako svima bile ekstremno skupe, a onda dodje Gourlay na pocetku nove sezone i kaze da dizu cijene. I kako nece popizdit ? :rolleyes:

Znam da su nase kolege iz Srbije isle na gostovanje u Milanu kad smo zijanili 2-1. Imaju i slike zajednicke, a koliko se sjecam karte su dobili preko oficijalnog sitea i to jeftinije nego inace.

PS. a za ovaj bojkot su u potpunosti u pravu, prica mi jedan jaran, navijac Intera kako oni na ovim tekmama kad je sve vec odluceno daju ulaznice po 2 eura, onako simbolicno samo da se udje. Nasi jebu ljude u zdrav mozak.

• Odgovori 226
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pozdrav svim mojim drugovima forumasima iz Londona. Sutra sam aBd prvi put u zivotu na Stamford Bridgeu. Posjeta stadionu, megastoreu i klupskom muzeju sa obilaskom travnjaka Bridgea je planirana

• Ovako neki moj dojam, dozivljaj i utisak sa danasnje posjete Bridgeu, Megastoreu, klupskom muzeju. Svaki dan od 09:40 do 18h idu ture u razmaku od 20 min, znaci 09:40 pa 10 pa 10:20 itd... Svako

Objavljene slike

Živio TV xD

A svakako ako se nekad zadesim u Londonu da ću otići na utakmicu... Halaliću rado 100-150 KM, jer je to nešto što se jednom u životu uradi... K'o na hadž kad odeš xD

Otprilike i kod mene je tako. Ja nemam sredstava trenutno da bih mogao sebi priuštiti odlazak u London na tekmu. Ako kad budem u mogućnosti, da mogu hodat po svjetu, prvo gdje bih otišao je London tj. Stamford Bridge. Sad za sad živio TV i internet.

Ma nije to toliko skupo kakvo vam se Äini.

povratna karta do Londona vam je nekih 60 eura i raÄunajte si za kartu oko 30 do 40 funti zavisi gdje ideš i šta ideš gledat. Moja preporuka nikako Tottenham već sam ranije pisao o tome.

I za provod vam treba isto oko 50 eura smještaj neki hostel solidan se da nać po pristojnoj cijeni.

Da se uštedit kroz 4 mjeseca lova za to

Ja kažem da trenutno, ali i nikako do sad nisam mogao otići. Za nekoga to nisu velike pare, ali Bgm za nekoga jesu. Nisu svi isti tj. istog džepa.

Kužim ali masa ljudi ima predrasude da je to enormno skupo treba se samo dobro organizirat i planirat

imate i ticket excange.... ili odete na oficijelni sajt na forum tamo, i jednostavno pitate imal ko da prodaje karte. zna se Äesto desiti da neko ne može otići na tekmu i da je prodaje na oficijelnom forumu... bar sam ja i na taj naÄinkupio 2-3 karte po standardnoj cijeni...obiÄno tamo prodaju ljudi koji imaju season ticket, tako da su mjesta koja dobijete na mirnijoj tribini ali sa najboljim pogledom defintivino

Svaka cast nasim navijacima koji su se organizirali i zele da zajednickim snagama posalju Upravi signal da su cijene zaista previsoke i da time udaljavaju najvjernije sa tribina.

yebiga, ja sam zadnji put isao kad sam bio mladji, a poslednji put u londonu bio ( shame on me nisam se inforimsao) kad su bile pripremne utakmice, i ja otisao kod tetke u london, mislio sam da ce i Chelsea igrati na SB-u, kad ono osli u ameriku, hah jedva ziv doceko da dodjem u london kad ono.... aBd trebao bih uskoro opet ici u London

sto se tice prve tekme bila Chelsea-Norwich, kad je Zola zabio legendaran gol petom ;)

Trebalo bi se jednom organizirano zaputit svi sa foruma koji mogu.. Možda kad postanemo službeni forum pa zatražit rezervaciju karat ili nešto tako.. :)

Najveca zelja bit na SB i gledat 'momke' kako rasturaju.. :D Bude nekad u buducnosti,i jedva cekam.Mislim da je osjecaj nevjerovatan,,;D

• Autor

podržavam prijedlog CFC1905, mislim da bi to bilo ostvarivo već od iduće sezone, samo bi bilo lijepo da nam europski ždrijeb pokloni neku balkansku ili talijansku momÄad, ili neku koja nam je malo bliže, a ne kao ove godine, sjever NjemaÄke i Benelux..naravno može se otići i u London za vikend ukoliko se javi nas 10-ak barem zainteresiranih pa da skupimo pare i via London :)

podržavam prijedlog CFC1905, mislim da bi to bilo ostvarivo već od iduće sezone, samo bi bilo lijepo da nam europski ždrijeb pokloni neku balkansku ili talijansku momÄad, ili neku koja nam je malo bliže, a ne kao ove godine, sjever NjemaÄke i Benelux..naravno može se otići i u London za vikend ukoliko se javi nas 10-ak barem zainteresiranih pa da skupimo pare i via London :)

Slazem se, pocetak sljedece sezone bi nam odgovarao, za one kome su pare problem ima dovoljno vremena da skupe, i ja podrzavam taj prijedlog.

Slazem se, pocetak sljedece sezone bi nam odgovarao, za one kome su pare problem ima dovoljno vremena da skupe, i ja podrzavam taj prijedlog.

Ja sam mislio mozda i ove godine nagovorit starog na put u London ali pošto sam bio na maturalcu, troskovi bolnica i ostalih stvari sto se nadovezalo jedno na drugo pa je to ipak previse troskova pa sam to odlozio za neku drugu prigodu.. Al stvarno bi bilo lijepo kad bi se mogli skupit i organizirano otici po mogucnosti negdje blize ko sto je dubrovcanin rekao. :)

Polako ljudi, tek je ovaj projekat krenuo. Najvažnije je da stranica i forum ferceraju bez problema što nije bio sluÄaj na samom poÄetku. Ali sve je to normalno za nove stvari, nove stranice i nove ideje. ;)

Nadam se da ćemo vremenom privući gro navijaÄa CFC-a sa Balkana ili makar iz ove Äetiri države gdje se priÄa isti jezik (BiH-Srbija-CG,Hrvatska). Onda možemo praviti skupove, okupljanja i sliÄno. Tu možemo dogovarati odlaske na tekme, jer ipak je to jedan duži proces gdje se treba držati dogovorenog i sve fino unaprijed organizirati i planirati. Budućnost je pred nama. B)

KTBFFH !

Polako ljudi, tek je ovaj projekat krenuo. Najvažnije je da stranica i forum ferceraju bez problema što nije bio sluÄaj na samom poÄetku. Ali sve je to normalno za nove stvari, nove stranice i nove ideje. ;)

Nadam se da ćemo vremenom privući gro navijaÄa CFC-a sa Balkana ili makar iz ove Äetiri države gdje se priÄa isti jezik (BiH-Srbija-CG,Hrvatska). Onda možemo praviti skupove, okupljanja i sliÄno. Tu možemo dogovarati odlaske na tekme, jer ipak je to jedan duži proces gdje se treba držati dogovorenog i sve fino unaprijed organizirati i planirati. Budućnost je pred nama. B)

KTBFFH !

Zivio Wisey!!! :D

Žurbe nema.. Rekao sam kad se mogne i kad postanemo službeni forum a to će ipak potrajati jer je ovo nova stranica.. Kako ste i sami rekli službeni bi mogli postati za godinu dana možda a do tada bi trebali i biti Älanova.. :)

• 2 sedmice kasnije...

vidim ima ovdje ekipe koja je vec bila na tekmama... ja nazalost jos nisam bio... ali naravno imam u planu... sljedecu jesen imam u planu nagovorit frendove i da se zaputimo na SB... al onda bi bilo u redu i da se skupi i ovdje ekipa... pa da nas otidje 10-20... :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.