Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 669
  • Pregledi 40,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Boze samo do pre dve godine je smatran cirkuzantom, a sad glumi da je Barezi. Neka cepa u real, pa kad budu igrali sa cetvoricom pozadi, ima da se usrece sa njim.
Zelim da naglssim da sad igrad predobro, ali mi to deluje da je vise zbog sistema.

Mi cemo na ljeto trebati kupiti minimalno dva stopera. Sad ispadose prodaje Zoume i Tomorija poprilicno idiotski potezi, al ko je ovo mogao predvidjeti.

Probati De Ligta, Fofanu ili Soyuncua i uzeo bih Tarkowskog iz Burnleya ako je jos u nekadasnjoj formi da zakrpi kao onomad transfer Cahilla. Plus imamo tog malca na posudbi koji je navodno jako talentovan.

Mada moram reci da su nam bas zacerali kitu u usta ova dva klosara Pickensen i carapar Ridiger. Vjerovatno necemo moci nijedan drugi dio terena pojacati, sve cemo potrositi na krpanje ovih rupa. A nista nismo zaradili na njima, samo su izgurali ugovore do kraja.

Ma igraci ne smiju uci u zadnju godinu ugovora. Tu ima krivice i uprava, cim igrac dodje do zadnje dvije godine ugovora trazit da produzi. U suprotnom treba prodavati te igrace taman da je najbolji igrac na svijetu.

Takvim sistemom neces doci nikad u situaciju da te igrac izradi, da ode dzabe i slicno.

Mi cemo na ljeto trebati kupiti minimalno dva stopera. Sad ispadose prodaje Zoume i Tomorija poprilicno idiotski potezi, al ko je ovo mogao predvidjeti.

Njima dvojici je trebalo produžiti ugovore prije 18 mjeseci. Problem je što su tada obojica bili katastrofa i očekivalo se da ih prodamo prvom prilikom. I da ostaju Rudiger i Christensen prodaje Zoume i Tomorija su bile loše odluke, samo što je sada to puno izraženije. Stvar je donekle spasilo iskakanje Chalobaha i Sarra. Sljedećeg ljeta ostajemo i bez Silve.

Preplatit ćemo nekoga na ljeto jer svi znaju kakva je situacija. Valjda ubodemo nešto kvalitetno.

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1493197301871001609?t=o17woQ2XyFtxBwHYfHNHpA&s=19

Mozda na kraju i ostane. Mislim da nema navijaca Chelsea koji to ne bi zelio.
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.