20. novembar 2021.4 god. comment_321125 Stvarno bi bila velika steta ako Rudi ode i to za dzabe. Prijavi
21. novembar 2021.4 god. comment_321138 Ja bi mu dao koliko traži i gotovo, sami smo sebi krivi što smo u ovakvoj situaciji a greške se placaju. Htjeo to neko priznati ili ne, Toni je postao jedan od najboljih stopera kako u ligi tako i u Europi, mozda nekom zvuči čudno ali je tako. Ne samo da je poboljšao svoju igru nego je i mentalno postao mašina, toliko samopouzdanja toliko tog nekog sportskog bezobrazluka, prosle sezone u LP konstantno je u najvecim utakmicama birao najveću ljigu iz protivničke ekipe i kačio mu se na kosti, to ne mozes očekivati od svakog. Prijavi
24. novembar 2021.4 god. comment_321267 Ovaj igrač igra na svjetskoj razini. Trener ga je oživio. Poboljšao troduplo. Ima slobodu u igri i što je vrlo važno samopouzdanje. Bojim se da uprava ne pogriješi ako mu ne dadnu ono što traži i zbog toga ode jer Silva je star i na kraju je karijere. Prijavi
24. novembar 2021.4 god. comment_321291 Ridiger je fizicki i tehnicki predobar stoper. Takticki je mozda na slabijem nivou ali to nije nista cudno s obzirom da je igrao u Romi. Conte ce i to dodatno usavrsiti, i plus lik je mlad, sve u svemu po meni veoma dobar igrac. Igrom i dugog koraka podsjeca na Lucia iz Bajerna. Gledam Romu non stop i on je njihov najboljo odbrambeni igrac bez dileme. Samo da se prisjetimo kako ga je hamco jos od prvih dana hvalio. I apsolutno se tako i pokazalo. Takticki je bio najlosiji, sad kad je Tuchel i to doveo u red, imamo ovakvog Rudija kao sto ga trenutno imamo. Prijavi
24. novembar 2021.4 god. comment_321293 Prelistao sam malo i ja da vidim šta se govorilo. Ovo prvo je moj komentar onog dana kad sam se registrovao na forum, a drugi komentar je 14 mjeseci kasnije. Igrač br. 3 ovog kluba, nakon Hazarda i Kantea. Trebamo kupiti novog centralnog defanzivca Koliko je forum propao jedno vrijeme dokazuje činjenica da se na stranici 4 ove teme nalaze postovi iz 2017. i 2020. godine. Čovjek je u međuvremenu odigrao skoro 100 utakmica i nije se napisalo više od 20 komentara. Na stranicama 5-8 nalaze se najsočniji komentari na račun dotičnog. Prijavi
24. novembar 2021.4 god. comment_321297 Mah kada se sjetim onih meceva, ne mogu da mu se ne sjetim bliznjih. Doduse ove dvije sezone stvarno izvanredan. Prijavi
24. novembar 2021.4 god. comment_321310 Prelistao sam malo i ja da vidim šta se govorilo. Ovo prvo je moj komentar onog dana kad sam se registrovao na forum, a drugi komentar je 14 mjeseci kasnije. Koliko je forum propao jedno vrijeme dokazuje činjenica da se na stranici 4 ove teme nalaze postovi iz 2017. i 2020. godine. Čovjek je u međuvremenu odigrao skoro 100 utakmica i nije se napisalo više od 20 komentara. Na stranicama 5-8 nalaze se najsočniji komentari na račun dotičnog. sad išao gledati i hvala ti što si me podsjetio hahhaha, fino se nasmijah.. sve ali apsolutno sve što smo tada tvrdili, vjerojatno ja i među prvima, sve stoji, jer tako je bilo tada...a ovo sada je nešto nevjerojatno, i ne mogu se načuditi stvarno, i nemam problem posuti se pepelom, i samo šutiti jer od kad je Tuchel tu, ovaj igrač je bo le stan..obožavam kako igra i kako grize, ne jebe nikog 2%, uvijek namlati koga treba, al lako za to..to je on i prije znao...nego ovo kako on sada igra, preuzima inicijativu, pokreće napade, ulazi u sredinu sa velikim samopouzdanjem, odličnom kontrolom lopte, sjajni loptama iza obrane ili pak prizemnim priogravanjima, a da ne govorim o izlascima naprijed i šutevima s distance ili pak nakon kornera....čak je i one svoje česte glupe neprecizne dijagonale popravio ful i bira trenutak kad ih odigrati a ne bzvz...tako da, stvarno, top top stoper tj top top napredak i bit će mi žao ako ode, a nadam se i vjerujem da neće.. Bravo još jednom "pijani noju" ;) :D Prijavi
24. novembar 2021.4 god. comment_321315 Sinoć, kod trećeg gola odlično našao Reece. Ja bih do februara čekao da vidim hoće li nastaviti ovako, ukoliko bude dati mu sve što traži. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321457 Najjace kad se zaleti ko junac 30 metara i onda ne zna sta ce. Sto kaze moj jaran, ovome upo r1 heheh Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321486 Dajte mu te pare, ne smijemo si priustiti to da ga izgubimo. Igra sa zarom svaki minut utakmice i zao mi je sto ono na kraju nije uslo u mrezu. Mogao se popisat po citavom Manchesteru, i crvenom i plavom. Prijavi
28. novembar 2021.4 god. comment_321492 Dajte mu te pare, ne smijemo si priustiti to da ga izgubimo. Igra sa zarom svaki minut utakmice i zao mi je sto ono na kraju nije uslo u mrezu. Mogao se popisat po citavom Manchesteru, i crvenom i plavom. Uh da je ono ušlo to bi bilo veliko slavlje nakon što se zakačio sa svakim njihovim igračem na terenu. Sjeća li se neko prošle sezone identične šanse Chilwella isto ovako pred kraj, bitna utakmica, za bod ili pobjedu? Protiv koga je to bilo? Prijavi
29. novembar 2021.4 god. comment_321529 pa brate da mu je ono uslo, frajer bi sutao u svakoj prilici u kojoj mu se ukaze hahahah steta zaista Prijavi
29. novembar 2021.4 god. comment_321543 Uh da je ono ušlo to bi bilo veliko slavlje nakon što se zakačio sa svakim njihovim igračem na terenu. Sjeća li se neko prošle sezone identične šanse Chilwella isto ovako pred kraj, bitna utakmica, za bod ili pobjedu? Protiv koga je to bilo? Protiv Aston Ville, volej hvatao u zadnjoj minuti. lopta prosla centimetar od gola. Prijavi
1. decembar 2021.4 god. comment_321665 Sva 3 gola (2 regularna i 1 poništeni) su pala tako što je on poslao dugu loptu. Kod gola se lopta nes(p)retno odbila od njega inače bi išla pravo u Mendya. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_322014 Dajte mu pare koje traži, ni prvi ni zadnji kojeg smo preplatili. Prijavi
11. decembar 2021.4 god. comment_322121 Nadam se da su Marina i društvo gledali večerašnju partiju. Ne samo što igra fenomenalno kako je Tuchel došao, nego lik nije beskičmenjak. Prgav je, provocira protivničke igrače, ovako nešto nismo gledali od Coste. Da li mi se to sviđa? Apsolutno. Ne isključuje se ni u jednoj minuti meča, stalno je aktivan. Ako ode na ljeto, bit' će to veliki gubitak, prije bih se Christensena otarasio ako već neko mora da ide, ali Rudi mora ostati pod svaku cijenu. Da sam znao prije jedno godinu ipo da ću ovako pričati o Rudiju, zakoceno bih se sam sebi, ali drago mi je što je postao igrač kakvog gledamo trenutno. Prijavi
11. decembar 2021.4 god. comment_322135 Šteta će biti ako on ode a Christensen ostane. Realno carapar je vise zasluzio taj ugovor, i da mu se da sto hoce od Danca. Kakva je to hinja na terenu, al bas mrzak lik onako. Prijavi
30. decembar 2021.4 god. comment_322846 https://twitter.com/CFCPys/status/1476595099849138178 To je to znači. Kraj sezone ćemo dočekati sa Rudigerom koji će vjerovatno već u januaru dogovoriti sve sa Realom. Znači prvotimac kome je glava skroz na drugom mjestu. Ne mogu vjerovati da ćemo ga tako lako pustiti. Onda Christensen i Azpi isto tako na izlaznim vratima. To nas ostavlja na Silvi sa njegovih 38 godina(u junu čini mi se), Chalobah, Sarr. Prijavi
30. decembar 2021.4 god. comment_322847 Ne mogu da verujem da ce ga tako olako pustiti, i sledecu sezonu cemo izgleda provesti gradeci tim, treba citav remont odbrane leptejebo. Prijavi
30. decembar 2021.4 god. comment_322850 Napad nam je u kurcu, a i odbranu moramo skoro kompletnu nabavit. Nema sanse za jedan prijelazni rok sve to obaviti. Prijavi
30. decembar 2021.4 god. comment_322854 Ma ajd.. moramo dalje krenuti i sa odbranom. Stara je i bolje na vrijeme. Rudiger je sigurno mogao jos igrati al jebat ga. Na mladjima svijet ostaje. Zao mi je al sta da se radi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.