Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

Za njega nema odmora ove sezone. Svaku moguću utakmicu igra. Glavni Tuchelov igrač. Doduše povrede su nam suzile izbor kad je odbrana u pitanju.

• Odgovori 669
  • Pregledi 40,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
Rudiger narodski receno "pravi blento", ali igracina je zadnjih godinu dana, stvarno totalno drugi igrac.
Da je rijesiti ovo s klubom, pa cim prije mu srediti ugovor. Trenutno Rudiger je zlata vrijedan.
  • 2 sedmice kasnije...

rekoh svoje o njemu još dok nije ni došao valjda, na početku ove teme koja će nadam se uskoro biti prebačena u bivše igrače..

to je pijani trapavi noj koji svoje pokrete nogama kontrolira koliko i ja situaciju u Palestini

ne bi me spasio sav pepeo svijeta da pospem po sebi :D

mora ga klub zadržati kako god..bilo bi baš šteta da ovakva stoperčina kakav je već duže vrijeme napusti klub, a pogotovo još ako bi otišao kako pišu u smrdljivi juve, nabijem i njih i njihovo cigančenje s transferima..

uzeo bi dybalu na ljeto samo zato što su to oni, i zbog njihovog načina transfer poslovanja (da se razumijemo, sve regularno i ok, ALI)

Ridiger je fizicki i tehnicki predobar stoper. Takticki je mozda na slabijem nivou ali to nije nista cudno s obzirom da je igrao u Romi. Conte ce i to dodatno usavrsiti, i plus lik je mlad, sve u svemu po meni veoma dobar igrac.
Igrom i dugog koraka podsjeca na Lucia iz Bajerna.
Gledam Romu non stop i on je njihov najboljo odbrambeni igrac bez dileme.

https://youtu.be/tU4-7TdzMnE

Zato sam ga ja ubo odmah xexe

Ma gdje ćeš Dybalu, more para traži a neće grati, staklen igrač stalno povređen...

Hahah ma ne bih ga ja sebi u ekipu ni za termina uzeo, a kamoli u klub da se razumijemo..
Al me nervira ta politika ciganjska, ako nam Rudiger ode tamo za dzabe
Pa ko mu brani da ostane? Nek potpotpiše ugovor ako oče ostat. Dobro, sad je situacija kakva je, al ima je pola godine da potpiše...
Vidim da su danas pregovori s Barcelonom odrzani.

Nazalost ponovo je greska napravljena jer se previse razvlaci i dozvoljava da te igraci vuku za nos. Ovo je moralo biti rijeseno tokom zime. Das ponudu koju maksimalno namjeravas dati i onda mu do kraja januara pustis neka razmisli. Ako nece vozdra i dovidjenja.

Ridiger je glup ako misli da ce mu igdje bolje biti nego s Tuchelom na klupi i Silvom kao partnerom.

Pustite se vijesti. Vec je sve spremno, samo da dodju novi vlasnici i to je to. Ostaje Rudi. Blizu 200k ili tacno 200k je ugovor.

Ako dodju Riketsi onda nece ostati.

Info?

Odavno, prelistaj FB, vjerovatno sam napisao davno tamo da ide Christensen, ostaje Rudiger dok za Azpija moraju platiti sada pare, jer mu je automatski aktivirana klauzula za produzenje ugovora, ali je Chelsea voljan pustiti ga.

Ne znam ko je tacno sada prvi to napisao, ali vjeruj ili ne vjeruj. Rudiger ostaje. Ove sad price su bukvalno reciklaza od prije, Barca, Bayern, Juve bla bla kada je odbijao Rudi ugovore od 150k, jer je htio vise. Dobio je vise i onda pocele sankcije kada se vise ne moze nista uraditi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.