Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 669
  • Pregledi 40,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ma kad smo prezivjeli smjenu generacija koju su vodila imena kao što su: Cech, Terry,Cole, Bane, Lampard i Drogba te poslije odlazak Hazarda možemo i njega... Nešto glume neki kurac, voli Tuchela voli klub a najviše voli pare, čuj ono hoće 20 miliona i još 200k sedmično, za šta jadan

Na njemackom Skyu rece komentator ekskluzivno da mu najvise love konkretno nudi United. Sam igrac navodno ne zli ostati u Engleskoj iz respekta prema Celziju. On bi radije u Real. Posao je ipak jos uvijek daleko od zavrsenog i potpisanog.
Postoji ocigledno jos uvijek prilika za neki preokret, mada ne vidim da ce se to desiti s obzirom na trajanje ovog procesa oko prodaje kluba. Pitanje je veliko kada cemo mi imati nove vlasnike, dotad ce Ridiger vjerovatno potpisati za novi klub.
Nek ide u picku materinu, ne treba nikog moliti i ako se mora reci da je ovu sezonu pokidao u duetu sa Silvom.
  • 4 sedmice kasnije...

Dolazak Tuchela mu je preokrenuo karijeru. Bio je na izlaznim vratima kod Lamparda i od dolaska njegovog zemljaka je najbolji igrač tima. Bio je dobar kod Contea, bio je najbolji odbrambeni kod Sarrija, samo je kod Lamparda bio katastrofa. Ove sezone se dokazao kao jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji. Defanzivnim partijama je dodao i nekoliko golova, a ne smiju se zaboraviti ni 4 izborena penala krajem prošle godine. Bit će ga teško nadoknaditi jer nema puno tako dobrih igrača koji se mogu dovesti. Svi jači klubovi su ga htjeli, sa razlogom. Dao je sve od sebe, iscijedili smo ga maksimalno, profesionalno je odradio ugovor do kraja.

Ja sam ga jedini hvalio kad je tek dosao. Rudiger je cvaka, ludjak ali je lider nevidjeni. Klasican primjer da je sa njim svima lakse, svi su hrabriji kada je on tu, svi se osjecaju sigurnije u njegovom prisustvu. Pravi ratnik, lider i njegov odlazak ce se osjetiti najvise.

Sretno dalje majstore, ono uklizavanje Fodenu u finalu lige prvaka nikad necu zaboraviti.

Tacno. To uklizavanje nije nista manje vazno nego Havertzov gol.

Rudiger o Kanteu

[spoiler]

Rudiger’s brilliant story about Kante

I have to tell a quick story about one of the nicest guys in football. I am speaking, of course, about N’Golo Kante.

Before I came to Chelsea, I had heard all the beautiful stories about him. They said he is always smiling. They said he still drives an old Mini Cooper. They said he never raises his voice. But you know how it goes in football, right? No one is really like that. There is too much pressure, too much disappointment. We are all human. No one is that cool all the time. It’s impossible. 

Then I met N’Golo. 

Everything I said to this guy, he would just look at me and nod his head, like he thought everything I said was really interesting. And he would do this thing â€¦ I don’t really know how to explain it on paper. You have to hear it. Every time I’m talking, he would go *click, click, click* with his mouth.

“Hey NG, do you want to go get some food?”

“Click, click.” 

“NG, when you press him….”

“Click, clock, click.”

Man, I literally thought there was something wrong with him. One day, I finally asked him, “NG, why do you talk like that? What’s going on with you, brother?” 

He said, “Sorry?”

I said, “The clicks, bro!!! What’s wrong with you?”

He was smiling. 

He said, “Ahhh, it’s just my neighborhood.” 

See, in the banlieue where he grew up in Paris, they always make this sound. It’s like slang for “yes.” I don’t know how it started, but that’s what they do there. It’s like saying, “Yeah, yeah, O.K., cool.” And I thought it was so funny, because I’m from a similar type of neighborhood in Germany, but I’d never heard anything like that in my life. The whole time, I thought he was messing with me!!!

Rudiger on Kante’s famous Mini Cooper

Everything with NG is authentic. Even the Mini Cooper — people laugh about it, but there is a real story behind it. It was a dream for NG to make it to the Premier League, coming from where he came from, and the Mini was the first car that he bought when he got to England. So for him, it is not just a car. It has a deep meaning.

Of course, the boys always joke with him about it, but I am telling you — this man is so polite that he just tells you what you want to hear.

Someone will say, “NG, you know what car is really cool? A Mercedes, bro. I can see you whippin’ a black Mercedes.” 

And NG will just look at them genuinely and say, “Yes, O.K. We will think about it. Thank you, that’s a good idea.” 

But he’s just playing with you!!! At the end of the day, you know that you’re going to be seeing that Mini at the training ground for the next 10 years.

I tell people all the time…

There is humble. And there is humble. And then there is NG.

[/spoiler]

Ridiger je fizicki i tehnicki predobar stoper. Takticki je mozda na slabijem nivou ali to nije nista cudno s obzirom da je igrao u Romi. Conte ce i to dodatno usavrsiti, i plus lik je mlad, sve u svemu po meni veoma dobar igrac.
Igrom i dugog koraka podsjeca na Lucia iz Bajerna.
Gledam Romu non stop i on je njihov najboljo odbrambeni igrac bez dileme.
https://youtu.be/tU4-7TdzMnE

Sto nisi i ovaj log zakacio? :D
  • reLo mijenja naslov u Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)
  • Whisper — izvršene radnje: zaključavanje i otključavanje; sadržaj: tema

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.