Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

Opet Real njuska oko njega. Ne bih se cudio da na kraju i ode. Real je spasio nekoliko miliona jer ce vjerovatno Haaland u City pa mogu tim novcima pokriti i druge pozicije.

Mislim da bi on volio da ostane s nama, ali ova situacija oko novog vlasnika se previše odužila. Zbog toga cemo ga izvisit ovdje.

za 2 tjedna će se znati novi vlasnik, a time i sudbina Rudigera

• Odgovori 669
  • Pregledi 40,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1517599507160125443?t=fEDiVI0EuNR3hVDJiqb1IQ&s=19
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1517599888866955269?t=RL3BRup4aEc7gIcOvopsNQ&s=19

e u kurac
Nikad od nas ozbiljnog kluba ako ga pustimo. Kakav je to klub kad pusta svoje najbolje igrace prvom koji zatrazi.

Stiskli smo se oko par hiljada za Rudigera ali nek smo Saulu i Sarru dali masne ugovore. Bravo Marina...
Da li Rudi zasluzuje da se prebaci u podforum legende kluba?

Tacno bih ga stavio tamo, toliko mi je zao ako ga izgubimo a covjek zeli da ostane u klubu.

Krivci jedino mogu biti Marina i uprava zaduzena za plate igraca.

Sad je vec mozda i kasno jer zbog situacije ne mozemo covjeku nista obecati.

Mislim da je on vec bivsi. Naredne dvije sedmice nece vise biti kljucne :D
  • Autor

Da li Rudi zasluzuje da se prebaci u podforum legende kluba?

nije mi za legendu kluba, daleko od toga, prosto mi je od nekog tutubana postao jedan od omiljenih igrača

a i u zadnje dve, tri sezone izginuo na terenu više nego pojedini koji su plaćeni papreno a ništa nisu pokazali

As reported yesterday, Antonio Rüdiger is set to leave Chelsea this summer and has already decided he will join Real Madrid. The deal is close. ⚪️⏳
#CFC #RealMadrid #Rudiger

It’s understood that Rudiger has not been given a time frame by anyone at Chelsea as to when talks could re open again and that is a major reason he is leaving Chelsea. ( @SJohnsonSport )

Kakav skup budala u upravi. I Atletic je potvrdio ovo.
Steta.
Mada nije samo Uprava kriva, bilo je natezanja i s njegove strane do zadnjeg. Sada kad se mijenja vlasnicka struktura jasno je da sklapanje bilo kakvih novih ugovora mora sacekati dok se proces ne zavrsi.
Ja vjerujem da su mu nudjene dobre pare i prije, barem se tako pisalo.
Antonio Rüdiger will leave Chelsea on a free transfer as he can’t wait more than 2 months for new owners. No bid on the table. He’s always been respectful - but it’s time for a new challenge. It’s over. #CFC

…Real Madrid are close to find an agreement to sign Rüdiger. ⚪⏳

@fabrizio

Izgleda da su mu davali cetverogodisnji ugovor sa platom od 290,000 funti. Momak zeli vece pare, od mene mu sretan put. Puno se on uzdigao, a Tuchel ga je napravio igracem. Necu sporiti da nam je postao bitan igrac, ali malo realnosti nije na odmet, pamtim ja one klaunske partije godinama unazad koje nam je priređivao.

Sad neka se resetuje na firmware prije Tuchela kad mu je Kun valjao sve redom. Razumijem odlazak, ali jbg, nije da nije mogao sačekati.

Ako je stvarno odbio 290000 ponudjenih ranije, onda nije mi ni zao, sretno mu.
Za ekipu je steta jer stvarno od dolaska Tuchela je fenomenalan.

Sad zna biti problem i s Tuchelom, jer nakon osvajanja Lige prvaka, ekipu mu samo slabe, nigdje nismo pojacani, a izgubili mnogo igraca. Na sta ce da lici zadnja linija sljedece godine samo Bog zna, kako sada stvari stoje ne pise nam se dobro.
Ovo se sigurno nece svidjeti Tuchelu. Gubimo krucijalnog igraca. Pruzao vrhunske partije, rijetko kad povrijeđen, konstantan.

Ekipa slabi, na odbranu cemo morati potrositi barem 100m na ljeto. Sta je sa veznim redom? Sta je sa napadom?

vala meni je svejedno. zadnji igrac kojeg sam  bas zalio kad je odlazio iz kluba je bio terry, a prije toga lampard, i drogba. ovo ostalo manje-vise.

nek ide vala, siroko mu polje. cim se neko tako okurazi daj vecu platu odmah nakon jedne sezone dobrog fudbala treba nabiti nogom.

i klub treba da zadrzi neki kredibilitet, da se isti postuje. ne treba ni da postanemo psg, ili bilo ko drugi gdje odmah dizu platu na svaki zahtjev igraca.

Spaha upravu si. Klub treba da ima granicu preko koje nece prelaziti, a igraci kakva su gamad, jednom da se popusti svi bi onda trazili nemoguce.

Meni je samo Tuchela zao, nije svejedno kada izgubis pa mozda i glavnog igraca u ekipi, nakon sto si donio nekoliko trofeja za kratko vrijeme. Veliko pitanje je, ko ce doci kao njegova zamjena, jer ako realno pogledamo na trzistu nema tako dobrog stopera kao sto je Rudiger u zadnje vrijeme.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.