Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 669
  • Pregledi 40,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Nisu nam pare toliko bitne. Problem je što neće biti lako naći 2 odgovarajuća igrača da zamijene njega, Zoumu i Silvu. Nismo trebali prodati 3 štopera ovog ljeta..

apsolutno, to mi je jedini transfer kiks u moru naših dobrih transfer poteza u zadnje vrijeme a nadam se da nam se neće obiti o glavu

ovakvog Rudigera kakav je sad ne treba i nećemo pustiti, uvjeren sam, jer kao što ste i rekli značilo bi to da se mora dovesti 2 nova kvalitetna stopera sa instant uklapanjem u ligu, ekipu i nasu igru, a to je izuzetno teško..tako da, ostaj manijače ludi (posipam se pepelom evo)

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1441485736117743618?s=19

Ako je ovo istina prodat ga. Umislio da je JT26, cuj 400 k 

AHAHAHHAHAHAHAHAHHA DA DA DA 400K

Ma smijesan lik, do prije 8 mjeseci bio cirkusant kakav je vecinu karijere i sad zahvaljujuci formaciji i treneru odigrao pola dobre sezone i trazi 400k platu.
Ne znam kakve su plate u Bundesligi ali znam da su u Primeri (mislim na dvojac Real Barca pa i Atletico) i otisle u nebo. Grizman je imao preko 500k, Pjanic tu negdje oko 500 k, Pique, Busquet itd.
Nema Bayerna para za takav ugovor, da imaju ponudili bi Alabi ono što je tražio ili barem približno. I sa Goretzkom su odugovlačili, ne znam ni jesu se dogovorili.

Ma Barsa i Real ubjedljivo najlošije vođeni klubovi u finansijskom smislu. Ni Pariz koji nije toliko historijski velik klub, a prepunjen je zvijezdama nema tako velike plate.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.