1. oktobar 2021.5 god. comment_319706 Ja i dalje ne mogu da vjerujem da smo se tek tako rijesili Zoume Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. comment_319942 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1447163773748486146?t=HLvxLOopXyuHtrAPEhLtDg&s=19 Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. Autor comment_319945 Rudiger najvjerovatnije nece produziti ugovor. @Bari ako je ovo istina onda je meni to van svake pameti, kad se nama poslednji put desilo da nas igrač napusti bez obeštećenja? kapiram da će Adi do večeras da iskoči sa podacima iz tipa 2006 godine ili slično, na stranu to ne znam šta je po sredi, koliku platu on to želi, da li je to neka patka? stvarno ne vidim gde bi on to mogo da nastavi karijeru osim jelte u Realu ili Bajernu a mi misim da svakako možemo njima da pariramo ej, stvarno ne mogu da verujem, pa od svih igrača, ovaj je poslednji mislim, za koga bih pretpostavio da će ovoliko dobrih partija pružiti u odnosu na očekivano pa i taj Azar je prodat u zadnjoj godini ugovora, zato mi je čudno da sebi ovako nešto dozvolimo Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. comment_319946 ako je ovo istina onda je meni to van svake pameti, kad se nama poslednji put desilo da nas igrač napusti bez obeštećenja? kapiram da će Adi do večeras da iskoči sa podacima iz tipa 2006 godine ili slično, na stranu to Ode nam skoro svake godine neko (Willian, Pedro, Cahill, Lampard, Terry, Drogba) :D Ali da nam ode standardni prvotimac u najboljim godinama, to ne pamtim. Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. comment_319947 Mora da je citao Kunove komentare kad ga je nabijao na onu stvar pa sad došao da naplati. Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. comment_319951 Pa ako bude odbijao 150k eura sedmicno, ja mislim da cemo ga i prodati u Januaru. Taman prostor za Koundea. Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. Autor comment_319952 od kad se plate u Engleskoj pominju u evrima, bar se ja ne sećam, ne znam kakav je sad odnos u odnosu na funti ali i pored toga ne mogu nešto da se izjasnim dal je malo ili mnogo iz razloga što 4-5 godine i ne pratim tu materiju. Sećam se samo da je Azar prvi bio koji je probio granicu od 200k a kolko mi je poznato, naši sa platama su osetno slabiji u odnosu na ove iz Mančestera, iako ih čini mi se ukupno stižemo, verovatno zbog velikog broja igrača Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. comment_319953 Upravo, koliko znam i dalje nema niko vecu platu od 200k, vise se vrte oko 120-170. Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. Autor comment_319954 pa nema jel nismo imali nikog ko je izvikan, Kante verovatno jeste klasa ali je prosto igrač koji ne privlači tolko pažnju osim ako baš ne pratiš fudbal, ako me razumete meni je problem zato što ne čitam više njihovu štampu, to se tačno vidi, pola para zaslužiš na igru a pola na hvalospeve Inače, ne kapiram te Diablo, da ga se olako odričeš, eto ako ne prihvati kupićemo Koundea moje pitanje se svodi na to, koliko bi klub osetio ako nas Rudi napusti a problem je u jebem li ga, 50k manje, više, a imajući u vidu to da su neki igrači kao npr. CHO ili RLC dobili znatnu povišicu, a od njih bar zasada, ne možeš se leba najesti Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. comment_319956 Pa ne moze Rudiger imati platu vecu od 99 posto igraca. Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. comment_319960 Zašto ne bi mogao? Od dolaska Tuchela jedan je od najboljih igrača? Kante,Mount,Mendy i on. Mount prošle godine ako se ne varam potpisao ugovor i Mendy također. Većina prvog tima se vrti oko 150k funti sedmično, stvarno ne vidim problem da mu se da 200k. Prijavi
11. oktobar 2021.4 god. comment_319961 Pa ne moze da ima vise od Kantea, Lukakua, Mounta i tako tih igraca. Dobar je, ali zahtjeva puno. Morat ce uzeti 150 sto mu se nudi, ili 170 ako poveca Chelsea ponudu i to ce biti to. Nikakve sanse nema za 200k. Mislim da jedino Lukaku ima nesto vise od 200k funti, ostali su svi ispod te cifre ako gledamo funte. Prijavi
11. oktobar 2021.4 god. comment_319964 Ima i Werner, Lukaku ima malo više od 300k, Kante malo manje, Werner 270, ostali ispod 200... Ako je vjerovati ovoj stranici https://www.spotrac.com/epl/chelsea-fc/payroll/ Prijavi
11. oktobar 2021.4 god. comment_319965 https://www.sportsunfold.com/chelsea-fc-players-salaries-2021-22/amp/ Ovo su plate... Prijavi
11. oktobar 2021.4 god. Autor comment_319966 Pa ne moze da ima vise od Kantea, Lukakua, Mounta i tako tih igraca. Dobar je, ali zahtjeva puno. Morat ce uzeti 150 sto mu se nudi, ili 170 ako poveca Chelsea ponudu i to ce biti to. Nikakve sanse nema za 200k. Mislim da jedino Lukaku ima nesto vise od 200k funti, ostali su svi ispod te cifre ako gledamo funte. ja stvarno ne podržavam takav stav, tako su razmišljali ovi iz Arsenala pa znamo kuda ih je takva politika dovela niti mislim, da je to "zvanična" pozicija kluba po tom pitanju, a ne možeš da mi kažeš da si 100% siguran u to, da je u tome samo problem, odnosno da će istim, biti poremećen odnos plata ja ovde pre svega govorim o tome, da ako je neko zaslužio onda treba i da bude nagradjen, jel kolko se sećam, uvek se kod nas davalo pre svega na osnovu partija i neke vernosti klubu, i čini mi se da je koliko toliko zdravorazumski to rešavano, da nismo odjednom napravili iskorak kao Siti, nego smo pratili povećanje prihoda od sponzora i lige e mene sad interesuje to, kako mi stojimo prošlu godinu sa prihodom od ulaznica, jel to je jako bitna stavka na kraju godine Prijavi
11. oktobar 2021.4 god. comment_319967 Cim poremetis nivo plata desi ti se barcelona, psg, real i city. Moras svakome dati vecu platu, jer se pocnu buniti. Prijavi
11. oktobar 2021.4 god. comment_319971 Poremetis s 30 hiljada više od prosjeka, za igrača koji već godinu dana, u tvom klubu igra kao igrač svjetske klase? Znači nisi doveo nekog omladinca iz neke druge lige pa mu dao 200 hiljada, već je čovjek dokazao i nastavlja da dokazuje da zaslužuje tu platu. Igrač na vrhuncu karijere, dovoljno zreo, dovoljno fizički spreman da izdrži bar još 5 godina. I treba dovoditi Koundea i onda za godinu još jednog štopera, ako Chalobah ne bude dovoljno dobar za startera. Prijavi
12. oktobar 2021.4 god. comment_319985 Ako sam dobro vidio rudiger manje prima od Odoia. S Odoiem smo mi vec tu zayebali. Odmah se tammy uzdigo nakon 3 gola htio jaci ugovor. Prijavi
12. oktobar 2021.4 god. comment_319987 20 po 20 i poremetis, covjek zeli 150 sto mu zele dati, ali on zeli 200 sto nece dobiti. Prijavi
13. oktobar 2021.4 god. comment_319997 Ma ko ga šiša neka ide, nije on dobar jer je dobar nego zbog sistema, individualni kvalitet se vidio ranije. Prijavi
16. oktobar 2021.4 god. Autor comment_320020 Ne znam što si Diablo zauzeo toliko "nepromenljiv" stav po pitanju njega, jebem li ga, ja iskreno nisam neki njegov fan biom mada me je dobrim partijama u kontinuitetu doveo do toga da promenim mišljenje u pozitivnom pravcu Ima u ovom timu drugih igrača koji ne vraćaju ni 50% svoje plate i pre bih njih prvo rešavaom, mislim da nam je Rudi stvarno najmanji problem trenutno, jebote lik bar igra od kad je došao, a usput je svakako svojim partija i zaslužio neko povećanje plate a mislim da će sa povratkom navijača na tribine i da se poprave ti prihodi kluba koji su izostali Prijavi
16. oktobar 2021.4 god. comment_320021 Mah, nece dobiti 200k, a ne bih mu ni ja licno dao. Ne trebaju igraci da imaju tolike plate. Lukaku je izuzetak koji ima 200k funti i to mi je okej, jer je igrac odluke, Rudigera ima i bit ce. Prijavi
21. oktobar 2021.4 god. comment_320180 https://www.reddit.com/r/chelseafc/comments/qc9z0a/he_has_got_zero_chill_and_we_love_it/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3 Prijavi
23. oktobar 2021.4 god. comment_320202 Cuj Bakayoko 110k dan te jebo i ovaj Sarr ima preveliku platu ali i to je za očekivati kad je doveden na free. Za Rudigera je max tu između 140-50k tu negdje oko Kaia i Kantea, ništa više. A te neke sume od 200-300k neka potraži u Newcastelu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.