Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 669
  • Pregledi 40,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

RUĐINHOOOOO

PIŠAJ PO MENI I NABIJ ME NA KURAC, DOKTORE IGRICE, MINISTRE ODBRANE.

PA KRV TI JEBEM, BLOKIRA FODENA, POLOMI KDB-A 

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

MANIJAČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

HUSTLEEEEEEEEEEEEEE

193536261_335633767919535_88414151461655

193220397_335633871252858_86672743635271

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1400006485694951425?s=20

Ako će biti barem na 80% od ove sezone pod Tuchelom moze. Medjutim niko ne garantuje da ce se vratiti svom dobrom starom ofiranju po terenu i ispadanju kao radkapa.

Za ovu drugu polusezonu nemam riječi, samo pohvale. Stvarno je bio worldclass stoper, pokazao je srce, bezobrazluk pa i znanje.

Well done Rudi.

Da ne postoji Kante za njega bih rekao da je igrač polusezone. Ovo što je demonstrirao od dolaska Tuchela je stvarno vrhunski nivo. Vidim da postoje još uvijek na forumu neke ideje da ga se proda. Ako gledamo ovu čitavu sezonu, on nije odigrao lošu utakmicu. Jedina glupost koju je napravio je onaj autogol protiv Sheffielda. Kod Lamparda je igrao na utakmicama kada Silva odmara i bio je dobar. Sve statistike idu njemu u prilog. Kod Contea je bio dobar, kod Sarrija je bio dobar, kod Tuchela je bio dobar, samo u prošloj sezoni loš. Čini se da je ta sezona bila izuzetak, a ne ovo što je sad odigrao. Uspio je Tuchel izvući maksimum iz njega. Uvijek će biti kikseva, ali ako nastavi ovako igrati sve ćemo mu oprostiti.

• 2 sedmice kasnije...
Volim borbenost, provociranje da se iznudi zuti crveni karton al ovo ujedanje mi vec prelazi u zivotinjsko ponašanje.Treba imati granice u svemu.
  • 2 mjeseca kasnije...

Nekako mi je on najviše napredovao dolaskom Tuchela. Svi se sjećamo koliko je prije bio nesiguran, ispadao ko na traci, panični potezi, nema čega nije bilo. Dođe Tuchel i puf neprepoznatljiv. Ne znam da je imao neku veliku grešku sve ovo vrijeme. Odiše nekom sigurnošću, energijom, pojednostavnio je igru, tačno zna šta i kad treba.

Zaista pohvale za njega. Čujem da su pregovori u toku oko produženja ugovora. Nemam ništa protiv toga, vidio sam da situaciju prate neki španski klubovi i Bayern. Treba to na vrijeme riješiti. 

Nadam se da ga necu ureci ovim postom, ali neka ovako nastavi i imamo strašnog štopera.

Ma ne voli on toliko Chelsea, isti Curtois čeka ponudu Reala ili Bayerna i otišo bi.
Volio bih da ostane iskreno, ima brzinu,snagu,ne pravi gluposti od dolaska Tuchela, samo pozitivne stvari.
  • 2 sedmice kasnije...
Pojavile se spekulacije da se Rudi ne moze dogovoriti sa klubom oko potpisivanja novog ugovora tako da bi ukoliko se isti ne potpise do januara, drugi klubovi mogu ponuditi ugovore. Spominju se Bayern i PSG.

Sta ja znam, koliko god Chelsea ima mladu i talentovanu ekipu, malo je onih pravih boraca i ratnika, ludjaka kakav je Rudiger. Mislim da bi bilo pametnije potruditi se da ostane jos koju godinu nego da nas vec naredne godine napusti.
Ako nas napusti morat cemo dovesti 2 stopera : Thiago je bit' 38godisnjak i tesko da ce moci igrati, Azpi takodjer polako ulazi u godine, za godinu stariju, Zouma je vec otisao. Ostali bi samo na Christensenu, starijem Azpiju i mladom Chalobahu. Dva stopera minimalno bi morali dovesti.

Mislim da ce se dvije strane na kraju dogovoriti na obostrano zadovoljstvo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.