Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

Odavno, prelistaj FB, vjerovatno sam napisao davno tamo da ide Christensen, ostaje Rudiger dok za Azpija moraju platiti sada pare, jer mu je automatski aktivirana klauzula za produzenje ugovora, ali je Chelsea voljan pustiti ga.

Ne znam ko je tacno sada prvi to napisao, ali vjeruj ili ne vjeruj. Rudiger ostaje. Ove sad price su bukvalno reciklaza od prije, Barca, Bayern, Juve bla bla kada je odbijao Rudi ugovore od 150k, jer je htio vise. Dobio je vise i onda pocele sankcije kada se vise ne moze nista uraditi.

Ponavljam, ako ne dodju Riketsi.
  • Odgovori 669
  • Pregledi 40,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ja mislim da ne postoji navijač ovog kluba koji bi želio Rickettse za vlasnike. Zbog toga ne znam zaÅ¡to su uopÅ¡te viÅ¡e u igri. JoÅ¡ su najavljeni prosvjedi u subotu pred utakmicu, čak će biti i na stadionu navijača sa parolama #notoricketts. 

Daj klub Boehlyu, do sad smo već mogli imati vlasnika.

Kakav igrac, kakav lider, on treba kapiten kluba biti. Steta sto mu ugovor istice, ali ovakve partije jos jednu dvije godine smjestile bi ga u podforum legende kluba.

https://youtu.be/Uc4hyVPgwfc

https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1514002682406707207?t=F3BuVGjMdurzYym3uN3O2A&s=19

Apsolutno se slazem. OSTANI MOLIM TE
Poslije Azpija nek preuzme kapitensku traku, jednostavno svojim partijama, zeljom, zalaganjem to zasluzuje. Nadam se da potpisuje taj ugovor. Igracina
Opet Real njuska oko njega. Ne bih se cudio da na kraju i ode. Real je spasio nekoliko miliona jer ce vjerovatno Haaland u City pa mogu tim novcima pokriti i druge pozicije.

Mislim da bi on volio da ostane s nama, ali ova situacija oko novog vlasnika se previše odužila. Zbog toga cemo ga izvisit ovdje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.