14. maj 2021.5 god. comment_314727 Najludje sto ga navijaci prizeljkuju, kao nekog komandanta odbrane :D Rudiger je ticking bomb. Kako bi bilo fino da ga prodamo, njega, Alonsa i Jorginha, preporodili bi se. Prijavi
14. maj 2021.5 god. comment_314745 Jedini igrač u našem timu koji ima te seljačke poteze Mount i Reece su takođe bezobrazni, to mi se sviđa kod njih. Dobro Ruđo je čobančina i što diablo kaže nagazna mina isto kao i Christensen, Alonso, Azpi Mislim da bi na ljeto prioritet trebao biti neki WC stoper Prijavi
14. maj 2021.5 god. comment_314754 Azpija nemoj trpati u istu kategoriju s ovima. Zna Azpi slabo odigrati, ali je mnogo više puta bio dobar izbor. Rudi i Christensen dolaskom Tuhela su dobri, Alonso samo kod Contea prvu sezonu i poneku utakmicu kod ostalih trenera. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314763 Azpija nemoj trpati u istu kategoriju s ovima. Zna Azpi slabo odigrati, ali je mnogo više puta bio dobar izbor. Rudi i Christensen dolaskom Tuhela su dobri, Alonso samo kod Contea prvu sezonu i poneku utakmicu kod ostalih trenera. Ako neko na ovom forumu gotivi Azpija to sam ja :D Mada mislim da zbog godina i svega više ne može fizički da izdrži čitavu sezonu na tako visokom nivou kao što je prije isto kao i Silva... Dok su ostali mlađi dosta ali su nagazne mine u pogledu kiksanja i tih zajebancija Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315128 KUNE PICKO POHVALI GA!!!! Strasno igra ove sezone pod Tuchelom, majke mi da ga prvi put gledam rekao bih medju 3 stopera na svijetu. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315131 Ja ne mogu da vjerujem da je ovaj covjek toliko utakmica u nizu odigrao bez ijednog onog svog lapsusa u pozicioniranju i pada koncentracije. Zaista impresivna forma u drugom dijelu sezone Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315132 ZABIJA I BIJE TO RUĐO MAJKU MU JEBEM IGRAČ UTAKMICE IDEMO HUSTLEEEEEEEEEEEEEEE Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315144 Nekad mi nije bio drag (da ne kazem mrzak) ali polako me kupuju partijama i borbom. Neka, dosta mi je vise picki od igraca, pokazi muda, uhvati nekog za vrat, poguraj se. Drago mi je sto su napali onog sto je bacao zastavicu Chelsea. Smece Amartey Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315169 Samo mi nije jasno kako je u onolikoj gužvi samo taj Amartey dobio karton koji je zadnji ušao u "ring". Prije Lamparda najbolji. Kod Lamparda najgori. Poslije Lamparda opet najbolji. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315170 Costa među odbrambenim igračima. Bravo Toni, ako ovako nastavi ne smeta mi ni novi ugovor, samo nek dere. Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315195 Odliiiicaaann veceras, motm zasigurno. Kakva borba. Samo molim vas nemojte govoriti za novi ugovor, neka ostane do kraja sezone, pa prodavati. Ne zaboravite Alonse, Williane i takve igrace. Kakav novi ugovor. Treba naravno pohvaliti, ali nemojte da zazalite zbog brzopletih reakcija za neke nase igrace. Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315203 Dati mu petogodisnji ugovor i traku, zasluzuje je vise od Azpilicueta, treba nam jedan ovakav debil i u napadu. Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315215 Odliiiicaaann veceras, motm zasigurno. Kakva borba. Samo molim vas nemojte govoriti za novi ugovor, neka ostane do kraja sezone, pa prodavati. Ne zaboravite Alonse, Williane i takve igrace. Kakav novi ugovor. Treba naravno pohvaliti, ali nemojte da zazalite zbog brzopletih reakcija za neke nase igrace. Ma treba čitavu sezonu ovako da odradi da bi nadoknadio sve traume koje je priredio prije toga Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315255 Rudiger said some people dont know how to celebrate , we had to purnish them. https://youtu.be/QWW7SXOjJ-g?t=379 Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315258 Kakav divljak, mada moram reci da mi se svidja. Pogotovo kad se gura i pet igraca ne moze da ga zaustavi :D Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315260 https://www.youtube.com/watch?v=6n-7bsXy9RQ Kako ovaj rolling nisam registrovao sinoć Prijavi
20. maj 2021.5 god. comment_315301 https://www.youtube.com/watch?v=6n-7bsXy9RQ Kako ovaj rolling nisam registrovao sinoć Ne znam, ovo kad je uradio ja sam vrištao Prijavi
29. maj 2021.5 god. comment_315948 Da ga neko gleda samo od dolaska Tuchela, rekao bi da je najbolji stoper na svijetu. KUNE PRIZNAJ DA SI SE OGRIJESIO OD OVOG PICKOOOOOOO Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.