Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 669
  • Pregledi 40,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Azpija nemoj trpati u istu kategoriju s ovima. Zna Azpi slabo odigrati, ali je mnogo više puta bio dobar izbor. Rudi i Christensen dolaskom Tuhela su dobri, Alonso samo kod Contea prvu sezonu i poneku utakmicu kod ostalih trenera.

Azpija nemoj trpati u istu kategoriju s ovima. Zna Azpi slabo odigrati, ali je mnogo više puta bio dobar izbor. Rudi i Christensen dolaskom Tuhela su dobri, Alonso samo kod Contea prvu sezonu i poneku utakmicu kod ostalih trenera.

Ako neko na ovom forumu gotivi Azpija to sam ja :D

Mada mislim da zbog godina i svega više ne može fizički da izdrži čitavu sezonu na tako visokom nivou kao što je prije isto kao i Silva... Dok su ostali mlađi dosta ali su nagazne mine u pogledu kiksanja i tih zajebancija

Ja ne mogu da vjerujem da je ovaj covjek toliko utakmica u nizu odigrao bez ijednog onog svog lapsusa u pozicioniranju i pada koncentracije. Zaista impresivna forma u drugom dijelu sezone

Nekad mi nije bio drag (da ne kazem mrzak) ali polako me kupuju partijama i borbom.
Neka, dosta mi je vise picki od igraca, pokazi muda, uhvati nekog za vrat, poguraj se. Drago mi je sto su napali onog sto je bacao zastavicu Chelsea. Smece Amartey

Odliiiicaaann veceras, motm zasigurno. Kakva borba.

Samo molim vas nemojte govoriti za novi ugovor, neka ostane do kraja sezone, pa prodavati. Ne zaboravite Alonse, Williane i takve igrace. Kakav novi ugovor. Treba naravno pohvaliti, ali nemojte da zazalite zbog brzopletih reakcija za neke nase igrace.

Odliiiicaaann veceras, motm zasigurno. Kakva borba.

Samo molim vas nemojte govoriti za novi ugovor, neka ostane do kraja sezone, pa prodavati. Ne zaboravite Alonse, Williane i takve igrace. Kakav novi ugovor. Treba naravno pohvaliti, ali nemojte da zazalite zbog brzopletih reakcija za neke nase igrace.

Ma treba čitavu sezonu ovako da odradi da bi nadoknadio sve traume koje je priredio prije toga

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.