Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 669
  • Pregledi 40,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1378738425612894217
Svadja između Ridigera i Kepe na treningu nakon meca sa VBA. Razlog taj sto je Ridiger neoprezno startovao na Kepu.
Epilog rano tuširanje za carapana.

Javili su vecina medija, ne samo Matt Law iz Telegrapha. 

Carapar ocigledno inteligencije mentalno ogranicene osobe.

Al ovo je nesto sto se desava u svakom klubu. Nista spektakularno, nista neobicno. Danas su vec mozda izgladili stvari, mozda se zajebavaju i piju kafu posle treninga. Previse se daje znacaja ovakvim stvarima ali to je zapravo posao novinara. Zapravo, novinari su i postigli ono sto su htjeli, da bude sto vise citljivo i komenarisano. 

Naravno, posto je Rudiger u pitanju, igrac kojeg vecina ne voli, to je i kod vas proizvelo negativnu reakciju. Apsolutno nije vrijedno pomena po meni, ovo se desavalo i desavat ce se uvijek, u svim klubovima.

Pa da, generalno se dešava u svakom klubu i gdje god da se igra nekakav fudbal. Ništa posebno. Međutim to ne mijenja činjenicu da ovaj tikvan ni na treningu nije baš nešto bolji. Sirovina i džaba.

Al ovo je nesto sto se desava u svakom klubu. Nista spektakularno, nista neobicno. Danas su vec mozda izgladili stvari, mozda se zajebavaju i piju kafu posle treninga. Previse se daje znacaja ovakvim stvarima ali to je zapravo posao novinara. Zapravo, novinari su i postigli ono sto su htjeli, da bude sto vise citljivo i komenarisano. 

Naravno, posto je Rudiger u pitanju, igrac kojeg vecina ne voli, to je i kod vas proizvelo negativnu reakciju. Apsolutno nije vrijedno pomena po meni, ovo se desavalo i desavat ce se uvijek, u svim klubovima.

I to je tacno, medjutim raji je indikativno da uvijek isti igrac se spominje. Zna ko je nekad igrao fudbal koliko ti taj jedan lik ide na qrac koji udara na treningu, zato jer ne zna drugacije se dokazati.

Slazem se, bas uvijek on. Medjutim, mislim da je generalno prenapuhana prica i da nije nista vrijedno pomena. Bar ne u tolikoj mjeri. Bolje nego da su flegmani i da ih boli kurac.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

To je vrh, mozda se moze i prodati :D

Sumnjam da Tuchel razmislja o tome. Prije ce biti da ce Zoumu prodati.
Azpi i Rudiger imaju zacementirano mjesto u prvih 11.  

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.